jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
MemberNo 6x nädalas peaks reaalselt surm olema jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2009 at 11:16 e.l. in reply to: Kui treenida triitsepsit, biitsa, õlga, selga, rinda , kõiki koos, või siis kui treenida eraldi päevadel neid, kumb kasvatab paremini lihast ? #216319jaagok
MemberParemini kasvab siis kui panna suured lihased kõik eraldi päevadele. See tähendab, et selg, rind, jalg peaksid olema kõik eraldi päevadel. Sinna juurde sis kombineerid käed ja õla jne. Kuna sa oled algaja, siis sul on alguses lihtsam võtta siit samalt lehelt algajate kava ja teha selle järgi natuke aega.
jaagok
MemberÜldiselt on siin palju pläma ja absurdseid postitusi küll, mille kohta olen ka krõbedaid kommentaare pannud. Lauslollust ei saa ju sallida.Närvi ajab et mingisugused vennad on võtnud omale õiguse määrata teistele hoiatusi… Kus on tõde? Kas poleks mõtekam hoiatada
idiootse postituse autorit, et igasugu p…ka ikka ei kribaks foorumisse? Nii ei nn “moded” MÕELGE oma peaga ikka ka enne kui hoiatusi panete!
Oleks ma mode ma jagaks neid hoiatusi väga heldelt siin. Kohati leiab siin väga põnevaid soovitusi – mitte, et ma ise siin sulatõtt alati räägin, aga kohati tuleb siin eluohtlikke soovitusi.
jaagok
MemberVäga vahva. Suured onud arvasid, et poiss tuleb nalja tegema, aga näed ära võitis.
jaagok
MemberSiiski kohe ei tasu kangutama hakata, vigastused on kerged tulema. Peab ikka korraliku sooja alla tegema.
Pean siis silmas seda, et ei oleks liiga suuri hüppeid raskusega. a’la 20,50,120. vaid ikka 20,50,70,90,120 näiteks.
jaagok
MemberSuht korralikud jalad võib nii saada
“>jaagok
MemberÄra tõrele.
jaagok
MemberNo arvestades , et esimese 100m ta suudab läbida 9.58, siis teine oli 9.60. Tõesti ta võiks nüüd 400m peale keskenduda, ta saaks seal ka maailmarekordi 43,18 üle joostud. See teeks keskmiseks 100m ajaks kõigest. 10.795 sek. Tal on aega teist poolt sörkida 24 sekundit, kui ta esimese poole jookseb sama kiirelt kui hetkel jooksis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagok
MemberJuhtus nagu arvata oli jah. 19,19 pole mitte lihtne aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagok
MemberTõesti põnev võistlus ja kõik kulges planipäraselt, olin kindel, et võitu siit ei tule.
jaagok
MemberMillega kokku siis panna?Mina teen näiteks nii:
1. Biitseps triiseps käsivars ehk KÄED
2. Jalg
3. Rind, trapets
vaba
4. Selg,õlg
Sellises järjestuses ei ole minul ükski kange lihas veel segama hakanud, kuna meil hetkel saal 5 korda nädalas lahti siis puhkepaus on sellises kohas nagu ta on.
jaagok
MemberEi tea kas asi selles, et usun selle toimesse või tõesti monohüdraat juba toimib. Laen alles kolmandat päeva ja täna tegin rinnatrenni. Eelmine trenn tegin 80kg x 6 + 85kg x 3 + 90kg x 1. See rinnatrenn kui ma olen nüüd kolmas päev kread söönud olid tulemused sellised: 80kg x 8 + 85kg x 8 + 90kg x 2. Minu jaoks uskumatu. Kaal vist on ka natuke kerkinud. Kilo ehk.
jaagok
MemberNo Bolt pani lonkides 20.41 200m veerandfinaaalis. Loodan, et kui ta kordab oma pekingi olümpiat siis tal dream stack olemas medalitega ja võiks 400m ka kavasse võtta
august 18, 2009 at 4:42 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 18 augustil toitumis- ja treeningkava Ott Kiivikaselt #214240jaagok
MemberVõin kõik oma fitid kellelegi müüa sama hinna eest.