jaagi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagi
MemberEnne trenni 300ml.vett ja matlo süsivesikud(30gr.)ning peale trenni 300ml.vett ja glükoos(20gr.)
mul oleks küsimus härra nurmsalule, kas see shake jube magus ei tule või?
jaagi
Membernõmme ujula või laagri jõujaam
jaagi
MemberTTÜ logistika…peaks paari kuu pärast lõppema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagi
Member2 mõõdulusikat “sports drink GUTZY lemon flavour / added caffeine” 0,7l vett + 3-4 jääkuubikut ja tulemus on perfecto
jaagi
Membermina soovitaks hoopis sidrunimaitselist (lisatud koffeiini) GUTZY pulbrit! 150 raha maksab 500g…mulle jagub 1 topsikust umbes 1 kuux, a ma teen palju trenni kah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enamasti 2x päevasdetsember 9, 2006 at 11:51 e.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97715jaagi
Memberoioi…mul tuleb neid treeningtunde ikka korralikult kokku
3x nädalas jõusaali 1,5h, 4x nädalas kossu 2h, 1x nädalas vutti 1h + tavaliselt üx mäng kah juurde 1,5h…KOKKU: 15h
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagi
Memberma olin suht pikka aega oma 196cm pikkuse juures 80kg aga 2-3a tagasi vickasin 90kg piale
jaagi
Memberkui sa lähemalt uurid siis jalg koosneb mitmest suurest lihasgrupiist, mis kõik tuleks läbi võttanu ma teen ise 4-5 harjutust jalgadele…edasi läheb rohkem juba kulturismi teemax või mis?
jaagi
Membervaatan, et kõik tahavad seda jalga eraldi päevale panna…kas jalg +1 väiksem ülakeha lihasgrupp samal päeval on siis liiast?
jaagi
Membertrenni on tõusude ja mõõnadega 2a tehtud…suvel kipub ainult 3 kuud pausi tekkima
ylce see saalis rassimine on teine hobi tglt, kuna 3-4x nädalas saab korvpalli põrgatatud 
trennid tulevad sinna 1,5h kanti sellepärast, et teen kõhtu ka iga treeningu lõpus
endale tundub selline aeg täpselt paras, ei ole liialt aktiivne, kuid samas väga mökutamist kah pole…jaagi
Membersee variant oleks vast paremI päev: rind, selg, triits
II päev: õlg, biits, käsivars, kõht
III päev: jalad
Kasutan ise ka seda hetkel ja taastumine on hea!
hmm… I päev tuleks minule liiga karm
rind ja selg võtavd mõlemad ikka korralikult läbi ju 
ma olen selle oma kavaga ses suhtes väga rahul, et kõik päevad on enam-vähem võrdse pikkusega (1,5-2h) ise mõtlen vb õla trenni millegiga ära vahetada, kuna piale rinna trenni on tunda, et õlg suht väsinud…
jaagi
Memberendal sama mure, et üle 3x väga saali ei jõua nädalas

kasutusel on hetkel selline jaotus:
I päev: rind, õlg, trapets
II päev: selg, triitseps
III päev: biitseps, jalg
…taastumisega hetkel probleeme ei ole, nii et võid proovida

jaagi
Memberaga kui proteiinile lisad veel süsivesikuid, siis tuleb ikka vett rohkem panna ju? mudu tuleb ilge läila sellest joogist
jaagi
MemberJa mis nimelt seal rõvedat oli? Sa jõutõstmist oled üldse enne näinud?
mulle oli vastumeelt see sikutamine ja raputamine, et need ime trikood selga ajada…kõik see aelemine ainult selle nimel, et +10kg saada. suht lamp…aga nu see loomulikult minu arvamus! igaühel omad hobid nagu öeldakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>