j6ujunn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
j6ujunn
Memberkui keegi teab sellistest munavalge pudelitest antku teada!
j6ujunn
Membernjah see oleneb ka ju ikka,individuaalne.Shaquille o’neal on 216cm pikk ja lihasest puudu ei jää vast,ja ka on india tõtja ja maadleja 218cm hüüdnimega Great Khali ja lihast on ikka 190kg!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberCOq10 ?Panangin.
Ma ei suuda:D (q 10)
j6ujunn
MemberKaido Leesmann treenib ka lihaseid, aga mõõdud kaovad siiski kõikjalt.jah peaks sellega kurssi viima,tema näidis on supper:)
j6ujunn
MemberOK rahvas!!!Kirjutage kõik mida teate veel toidulisanditest mis aitavad tugevdada sydant.Siiani olen aru saanud et on:viirpuu ekstrakt,omega 3,DHA,COq10.Veel?antke aga tuld!
j6ujunn
Memberkui 10cm kaotada siis kindlasti pole see võimalik.ma mõtlen nii et ok vb kaalu alla ei saaks aga kui vähendada rasva%,ja treenida lihaseid siis ei tohiks ju mõõdud mujal peale kõhu piirkonna muutuda
j6ujunn
Memberma ei saa eriti prantsuse moodi surumist teha aga ikka teen,valus aga laksab hästi
Memberkas op iseeneset on valutu?
j6ujunn
MemberKas sa kavatsed iga toidulisandi kohta eraldi teema teha? Pane kõik oma küsimused ühte kohta.jah sul õigus,kui midagi tuleb veel sii lisan siia:)
j6ujunn
Membersuurim muutus on kindlasti uni,väga reaalne,sygav ja natuke lühem uni kui muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,aga kvaliteetsem uni
Memberpalju palju kõndimist päevas(mingi 2h)ja süüa vähem kui kulutad.
j6ujunn
MemberCoronary heart diseaseThere is not enough scientific evidence to recommend for or against the use of CoQ10 in patients with coronary heart disease.
aga omega 3 peaks ikka hea sydamele olema?
j6ujunn
Memberülekaal koormab südant kõvasti eriti veel siis kui sul on see nõrgem süda juba olemas.Igasugune liikumine on südamele heakas siis koormaks ka ylekaal sama palju kui mass on ikka sama(115kg),aga rasva% väiksem?
j6ujunn
MemberOmega 3 ja q10 on ka mõeldud just südameleq10 peaks küll võtma
Memberspordiarst kunagi ütles et ülekaalus olles ei tasu liialdada vadakuvalgu jms kontsentraatidega, sest need võivad soodustada südamelihase rasvumist vms ..ma arvan ise et 1 tund päevas jalutamist on täitsa piisav, eriti alustades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krt tõsi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega ma teen valesti,võtan vadakut umbes 2 x päevas. -
AutorPostitused