j6ujunn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
j6ujunn
Membermiks mul on tunne et enamus on emad need kes laidavad ja isad kes kiidavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ema mul vaatas biica(mingi 44cm,mitte midagi erilist)ja ehmatab iga kord ära,et see kyll keemia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..siis näitasin JAy Cutlerit ja enam juttu ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberI. Otsus ütleb jällegi et sellist asja ei eksisteeri (kui mõtlesid näiteks pulloverit ehk ületõmbeid). 20a (kevadel 21) pole siin enam väga teismeeas ka. S*tast saia ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see ei olnud pull over,midagi oli mis jäi silma aga kahjuks see on ununenud,võibolla ka eksisin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberMul seda probleemi pole, vist. Mul on probleemiks väike rinnakorv.kuskil lugesin et teismeas kui kasvad siis saab mõjutada rinnakorvi arengut kõvasti kui teed teatud harjutusi.
j6ujunn
MemberSest mul no väga halvad proportsioonid ja kehaehitamine on hea eneseteostus.jajaah,mul on mehe kohta laiad puusad ja V kuju on ikka yliraske ehitada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberImre, that is not Toni Vahala. There is Toni with numer 87 in the middle (the guy in right is Timo Kiviniemi who will be competing too.http://www.hardcoreteam.com/assets/users/9….jpg?1254736328
Voitto Suosaari will be competing too in CBB
Norway is good place to live,i live there and love to train there also.Ha det!
j6ujunn
Memberküsimus siis et kas lihas ka nii areneb jõudsalt?
j6ujunn
Memberlahe oleks kui kõik sellised oleks naq paljud spordimehed,naised kui siingi.Ega enamus targutajatest on paksud ja vormist väljas.ei tea eriti inimest kes oleks vormis ja halvustaks.Kõik kaagutajad on minu ringkonnas kas paksud,õlle limpsijad või läbutajad.
j6ujunn
MemberMinu arvamus selline,et inimestel on lihtsalt kade kõrvalt jägida kuidas sa suudad korralikult trennis käia,toituda ja reziimi pidada.Neil endil ei ole iseloomu,et elada tervisliku elu ja muretseda oma väljanägemise pärast.Oleksid oma poiss kui poe taga õlut paneksid ja suitsu tõmbaksid.Just selline eluviis peaks inimestele vastik olema aga ei, nii ei pea ju ennast millekski sundima,toitumist jälgima jne.Arusaamatu on muidugi ka see kui oma pere toetust sportimisel ei ole.Kas tõesti keegi ei näe ei kuule kui palju on joodikuid,narkomaane,kodutuid…Kui suudad ennast eraldada sellest üldisest “hallist” massist,siis pannaksegi sind rohkem tähele.Tunne täiel rinnal rõõmu ,et oled nendest üle oma vaimu ja jõuga,ilkumise peale ainult naera.Ütle nii,et näeme 10 aasta pärast ja vaatame siis kuidas keegi meist elab ja välja näeb.
Jõudu ja kindlameelsust sulle!
ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väga viis!j6ujunn
MemberElan omaette, aga kui vanemate juures käin, siis ikka käib sama jutt nagu alati – sööd steroide, narkomaan, tapad tervist, maks ja neerud läbi, varsti oled küürakas jne jne. Vaielda on mõttetu.Õnneks ma olen selline inimene, et mind on võimatu kuidagi mõjutada, kui mul oma nägemus või visioon on.
alessandro mis ala mees sa oled(kuturism,tõstesport?) ja palju vanust?
j6ujunn
MemberSiis tuleb saalist omale naine leida- armastus ja elustiil ühendada!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis pole kunagi pobleemi, et sina tahad treenida, tüdruk aga ootab üksi kodus. Või siis et tüdruk tahab burksi, aga sina sööd oma kana ja saad sõimata, et liiga tervislik oled. Sööte koos tervislikult, treenite koos, naudite vahel ka mõne burksi koos, easy
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HAHA.!!Parim post!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..eks peab leidma kyll.j6ujunn
MemberNo sa pole ainuke. Minu pereliikmed (ema peamiselt) suhtuvad umbes samamoodi. Isa mingil määral mõistab, miks ma sellega tegelen, aga ütleb alati, et ära üle pinguta, hoia ennast, ära võistle nii palju jne. Ema ei taha aga spordist midagi kuulda ja ka söömise (ja eriti toidulisandite) kohta teeb samu märkusi. Nii kaua, kui ma spordiga tegelenud olen, olen ka alati kannatanud emapoolseid kommentaare. Sõbrad-tuttavad suhtuvad aga normaalselt (või siis ei julge midagi öelda).mnjah eks see paljudel..kõige parem lahendus on sündida sportlaste perre.Mina oma pojal,tütrel küll piiranguid ei pane.Pigem toetaks,narkarid ja alks on halb,mitte sport.Jeesas!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberKui need inimesed ei mõista, siis kas sa pead nendega läbi käima?osad on mu pereliikmed,nii et pole eriti lootust nendega mitte käija läbi,kuid vahest kogu selle negatiivsusega mis suhtutatkse on tunne anda alla.
j6ujunn
MemberMina arvan, et sport on osa elust, kuid mitte elu ise. Kui elus peale spordi mitte midagi ei tee, siis jääd ikka paljust ilma. See ei tähenda muidugi, et ei ole mõistlik tõsiselt spordiga tegeleda (ka tipptasemel), tervislikult toituda jne. Ei ole mõistlik areneda vaid ühes suunas.ok,aga ikka arendan ka vaimu ja must arvatakse halba seetõttu et tegelen nii intensiivlelt spordiga.Närvi ajab
j6ujunn
Membermis arvate nendest inimestest kes ytlevad mulle ja paljudele asjaarmastajatele et panen liiga palju rõhku trennile,toidulisadele ja toidule.Elan sellise ringkonna sees et soovitatakse vähem trennile pyhenduda ja vähem süüa.See aga oleks minu arvamuse vastu.Mul üldiselt enamus perest ja tuttavatest arvavad et see kehaehitmaine on rumalus,lollus.Et sellised inimesed on mõtetud ja rumalad ja eluraiskajad.KAs peaks nõustuma???Või mida arvate teie vennad kehaehitajad?
Tänan!
j6ujunn
MemberPäriskõvad tulemused. Kui pikk jõusaali staas seljataga?umbes nii, aasta 17a,siis aasta 19a ja nyyd aasta praeguseni.Saan 22 varsti.Nii et järjepidevalt ei ole.Nüüd tunnen et tahan jälle tugevamaks saada ja järjepidevalt.Samas juba 15 a olin tugev siis tegin eriala trenni,kuuli.Igatahes potensiaali pole ära kasutand,pealegi olen varem nii valesti toitunud,treeninud et jumal halasta.Järjepidavus,järjepidavus on võti…
AutorPostitused