j6ujunn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
j6ujunn
Memberveidi OT,aga võiks tekitada loetelu mis tekitavad katabolismi lihastes?
j6ujunn
MemberMida vähem liigud peale jõusaali, seda rohkem kasvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Liikumine tekitab lihastes kataboolse seisundi 
krt tundub nii..parim areng oli kui tööd ei olnud ja ainult jõusaal.Krt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 1:05 p.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #231104j6ujunn
Memberveidike OT aga millal hakkas Ott treenima ja pikk tal staaz on?
j6ujunn
Memberk*pi pärast muidugi ju siis potents on norm ja tahab noort liha,ime et päss niigi kaua ootas,oleks võind ju ka 13a võttas ja tegudele minna.Tahtis ka lapsi saada palju palju.Vääga julm!
j6ujunn
MemberTavaline!? Nalja teed v??Mees kas sa tead mis 55a mehe testo tase teeb ka v ja kuhu langenud on??Selliseid lihased kohe kindlasti 55a ei ehita naturaalselt ilma keemiata!Super vana muidu!!Tehke järgi kes suudab,enamus Eesti meestel juba 30a kõht ripakil vastu maad.
nõus!
j6ujunn
MemberMa vastan sulle umbes 20 aasta pärast
j6ujunn
MemberKui ikka noorena oled mingi bõkk olnud siis saab kindlasti midagi taastada. Aga kui vana tegi alles 48 algust siis vaevalt naturaalselt midagi sellist saab:P.Aga see minu arvamus:P.Mine sa hullu tea….
Lisaks veel juurde, et kui lähemalt pilti vaadata siis oleks justkui günekomastia tüübil
j6ujunn
Membertavalineet siis võimalik naturaalina??selles suhtes ntx mina(tavaline treenija)selles vanuses?
j6ujunn
MemberKuldsed sõnad! Teised nimetavad kulturismi põrguks, meile on see elu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krdi nõme paks tobe laps sul seal imre
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberNagu kole ütlus on, mida korra kuulnud olen, et: “Maailmas pole koledaid naisi, vaid on vähe viina!”ongi,piisava viinaga teeb imesi,isgi kui koledaim naine maailmas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
Membermuidugi vahet pole ju:paks,peenike,lihastes,pikk või lyhike.Yks asi on sama
j6ujunn
MemberEks ta mul üldiselt olegi suhteliselt korralik, lihtsalt küsimus just selles päeva viimases toitumises, et mis kell ja mida ja miks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Aeroobset ma suurt talvel ei viitsi teha, jooksmas veel viitsiks käia, aga mul selg ei kannata…
tee jõusaalis aeroobset
j6ujunn
MemberMul arst soovitas zma võtta,jõusaalis tahtis vahepeal süda rinnust välja hüpata.Igaljuhul abi on olnud sellest,nüüd on kõik timmis:Pkle kas zma aitas ka sydameproblade puhul?
j6ujunn
MemberEks keegi peab suurtele naistele ka armastust jagama !selleks olen mina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
Membervaadake ise, milliseid modelle hakkas kasutama üks saksa ajakiri, need tüdrukud “sobiksid” sinna hästi. Tundub, nagu ülistatksegi praegusel ajal ennast käest ära lasknud vähe pekisemaid naisi, selle asemel võiks propageerida sportlikust ja head vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>norm ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused