j6ujunn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
j6ujunn
MemberMingi 74 eluaastat..huvitav oli see et 6-8h päevas magada oli norm,üle 8 kahandas eluiga 2a kuskil ja alla 6h 3a….siis peab hakkama vähem magama
j6ujunn
MemberEestlased on kickass sportlased nii vähese rahvuse kohta..läbi ajaloo ja edeneb edasi
j6ujunn
MemberLinkSisalduse kohta peaks see olema päris kasulik, erinevad mineraalained ja vitamiinid.
Hea link
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2009 at 7:21 p.l. in reply to: et kas võib öelda et muskel kasvab mõistuse arvelt?? #192290j6ujunn
MemberKunagi olin paks teismeline,siis võtsin sportimise ette ja arenes ka vaimne pool,muidugi õppides.Selline tunne oli paksuna naq mõistus oli ka umbes,sport andis ikka kõvasti juurde.Vähemalt see töötas minu puhul nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberSeroquel,depakine
j6ujunn
MemberTerv!
Kas sellise keha hormonaalset tasakaalu saab teha testi perearsti juures?Ja kui on korrast ära kas siis tehakse mingi hormooniteraapia vms?
j6ujunn
MemberJap selles võib asi kyll olla,olen 191cm pikk aga 109kg.Mäletan mõni aasta tagasi Aga siis ainult kaalus ongi?
j6ujunn
Membernojah,olen noor ja toitumine paigas,1x nädalas ainult saab yks lihas vatti.yks suur lihas yhel päeval teisel päeval teine lihas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberOH MY GOD!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See aasta jääb puhkus välja võtmatta

j6ujunn
Memberhttp://www.rawguru.com/goji-berry-life.html
Nojah,raske natuke uskuda sest vanim teadaolev inimene elas natuke üle 120 a.Aga seda marja oleks ikkagi oma toidumenüüsse hea lisada.
j6ujunn
MemberTerv!
Sooviks lähemalt teada toite mis suurendavad siis testo taset?
j6ujunn
MemberVereproove annan kyll,kuid ei ole regulaarselt neid andnud,viimased olid u. 3 kuud tagasi.
Seroquel ravimit võtan suurema koguse enne magama minekut ja väikese hommikul.Jah tasa ja targu on see õige tee keha ehitamisel.Midagi ei ole teha see mis kadund tuleb uuesti,arengu kohapealt on kahju.Tellisin toitumiskava ja hakkan korralikult toituma,regulaarselt ning regulaarne jõutreening.Tahtejõuga tuleb lihtsalt oma nõrkustest yle olla
j6ujunn
MemberMinu haiguse täpseks nim. oleks psühhoos(reaalsusetunnetus),millega kaasnevad masendushood,ravimeid võtan 2a.Olen 20a.Ma ise ei tea mida väga teha,arst ytleb võta rohtu siis ok,kuid pole elurõõmu ja aeg-ajalt tulevad deppressioon hood.Olen väga sportlik noormees ja meeldib trenni teha,see on pea väljapääs minu jaoks.Kurbuseks on see et vorm sellise elujuures kahaneb.Jõud ja lihasmass on aeg-ajalt jäänud ka nõrgemaks.Ei tea mida teha eriti.Arst spetsiifilist abi ei oska anda ja oskab ainult retsepte juurde kirjutada ja et ravimites on võti.Lihtsalt kahju on vaadata peeglist et nooruses tehtud atleelik keha ja jõud läind.Tean kui paaraastat tagasi leidsin fitnessi ja hakkasin sporti tegema ja 17-18a. oli mul juba enda vanustest tugevam ja võimas keha.Tahaks saada jälle terveks ja tugevaks.Olen väsinud sellisest eluviisist.
j6ujunn
MemberKusjuures kui mul on ravimi kogused kõrged suhteliselt,siis olen niisama uimane ja nuh nö. tundetu aga kui hakata vähemaks võtma eriti järsult siis suure mehe ajab pea et nutuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .j6ujunn
MemberTore on lugeda postitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kas pikas perpektiivis toitumisharjumuste muutmine ja ntx minupuhul treeningu muutus jõusaali pealt jooksu peale ja kehamassi kadu võis anda effekti,sest dopamiini on kirjeldatud ka õnnehormoonina ja muidugi ei ytleks et oleks koguaeg õnnetu aga tekivad tihti ebanormaalsed masenushood.Kui ytlen et võtan neid ravimeid seroquel ja depakine,kas sellest on siin foorumis tolku või peaksin pöörduma arstide poole.Arvan et rohud aitavad.Kõige rohkem painab mind mõte,millele oma eraarstilt ple saanud adekvaatset vastust,on see et kas see kõik on omavahel seotud(suur lihasmassi kadu,nõrkus,vaimne nõrkus kaasaarvatud).Kuna arst ei saa mind 100% aidata,kuna muidugi arst ise ei oska füüsilise koha pealt midagi öelda.Kuhu soovitavalt peaks pöörduma?Äitähh postituste eest!
AutorPostitused