j6ujunn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
j6ujunn
Memberselle peale tekkis ka küsimus , et on palju inimesi kes ei käi absoluutselt jõusaalis aga on ikka lihastes … mis värk nendega on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krt ei tea annab leida kes sporti ei tee yltse,vb fyysiline töö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga sporti peab ju tegema,et lihastes olla minuarust vb cutler ja ronn ei pea ja on ikka lihastesj6ujunn
MemberKindlasti suurosa saavutatust kaoks, eriti kui toit on kehvem. Eks ole isegi märganud, kui mingil põhjusel pean nt nädal kuni kuu trennist ja plaanitud toitumisest eemal olema, siis keha nö tõmbub tagasi. Lihasel pole toonust ja säilitamiseks piisavalt toitaineid. Nt kui 90kg kaaluv mees teeb 4 korda nädalas trenni ja sööb kaalu säilitava kaloraaži koguse toitu. Ning siis äkki peab olema trennist aasta eemal ja samas toitumist ei suuda säilitada, siis on üsna loomulik, et kehakaal langeb sinna maale kus on tema hetke kaloraaž. Samuti kui trenni ei tee, pole enam sellist energiakulu ning ka isu langeb.njah see arusaadev et jõusaal on terveks eluks:)
j6ujunn
Memberpalju õnne Ott!
j6ujunn
MemberSiis Sa võiksid rohkem jõutrennii teha kui keha sellega juba harjunud oli.Näiteks 3x nädalas ja aroobset võiksid peale trenni teha, või esimese asjana hommikul
Võibolla oli sul siis lihased rohkem väljas ja rasvaprotsent väiksem siis tundus kapim, selljuhul võiksid saa reljeefi teha, et kapp endast jälle välja tuua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah võib teha idee meeldib,release the kapp again:D
j6ujunn
Memberkui söön korralikult kavade järgi ja rämpsu 0 %,aga kaal ikkagi tõuseb kas siis on viga väheses trennis!?
kaloraaz 3500.
trenn juba mitu nädalat 3-4x nädalas(2x jõusaal 1-2x aeroobne)
liigun suht vähe peale trenni!
Kas on tegemist vähese aktiivsusega?
märgin ära et siis oli kaal kõikumattu ja nägin parem välja,ka kapim kui oli fyysiline töö pluss 6 x nädalas trenn,peale seda on hakkand kaal tõusma,kas peaksin sööma vähem präegu või liikuma rohkem?(trenn)
j6ujunn
MemberOlen suht algaja…öelge keegi lühidalt, kuidas lihasepõletust vältida?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>STRESS!vädi stressi,söö korralikult,trenn,minu puhul mõjus liigne stress lihapõletjana:)
j6ujunn
MemberVöökohale on sul rasva peale tulnudkas sul jõu näitajad on samad? kui selg ja rind on kahanenud siis äkki oled lihast põletand
mcken sul võib õigus olla,jõu näitajad on ka kahanend:P,siis lihase põletus on olnud asjakohane väide:)
j6ujunn
MemberVähendad rasva % samas lihasmassi kasvatades
hea vastus!mul ongi rasva% suurened tublilt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberPeegelpilt võib petlik olla, usalda hoopis mõõdulinti.Või äkki pole kaal lihtsalt usaldusväärne? Tundub uskumatu, et kümme kilo füüsiliselt kuskil ei väljendu.
ainuke koht kus on massi juurde tulnud on kõht,2kg max,ja vöökoht 4 cm suuremaks läind,lihased samad,rind selg natuke väiksemaks läind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
MemberMa olen ZMAd võtnud aastaringselt. Magneesium ju üks sportlasele vajalikemaid mineraalaineid.Samas mõni pidi võtma nagu vitamiinegi aeg-ajalt. Et siis pidavat mõju suurem olema, kui jälle võtma hakkad. Samas kui sa oled vitamiinidefitsiidis ja hakkad vitamiine sööma, siis läheb ka enesetunne paremaks aga vaevalt on mõtet ennast vahepeal defitsiiti lasta, et suuremat laksu tunda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see selleks.
Igatahes tsink ja magneesium tõstavad testosteroonitaset, ZMA annab parema une: parem väljapuhkamine, parem taastumine.
ok,kirp räägi triblussest,kas tribulus vs ZMA,kui koos võtta kuidas siis veel?
j6ujunn
MemberMa just magan ZMAga pigem vähem. Aga uni on kvaliteetsem.jap nii tal mulgi,aga kas Zmad võib võtta aastaringselt?kuurindena või?koguaeg?
j6ujunn
MemberValdav osa (ca 99%) kaltsiumist kuulub inimorganismis kaltsiumisooladena luude jahammaste koostisse. Kaltsiumioonidel (Ca2+) on keskne roll lihaskontraktsiooni mehhanismis nii
skeleti-, südame- kui silelihasrakus, samuti vere hüübimise keerukas protsessis ning rea
hormoonide toime tagamisel rakkudes. Kaltsiumioonid toimivad ka rea ensüümide aktivaatorina.
Fosfor kuulub nukleotiidide, nukleiinhapete, fosfolipiidide ja paljude muude organismis
esinevate ühendite koostisse. Koos kaltsiumiga on ta oluline luukoe ehituslik komponent.
Nukleosiidtrifosfaatide (ATP, UTP, GTP) ja fosfokreatiini komponendina on fosforil
tähelepanuväärne roll raku energeetikas. Fosforüülimise defosforüülimise teel reguleeritakse rea
ensüümide aktiivsust. Negatiivse laenguga fosfaatioonid (PO4 3-) osalevad organismi ainevahetuse
tulemusena tekkivate happeliste jääkproduktide neutraliseerimises.
Ma väga siiralt ei suhtuks vadakuvalgu jookide “kahjulikesse” mõjudesse, kui aega ja raha on, siis lisaks võtta why not. Lihtsalt asendama söögikorda sellega pole mõtet hakata, sheik on rohkem üks optsioon.
hea,väärt vastus:)
j6ujunn
MemberKas viimased postitajad tunnevad end ainult täna naisena või kogu aeg?
Küsimus oli suunatud naissoo esindajatele

mkmmm ma olen naine ju suured rinnad aint veidi suur naine D rinnad ja 115kg 192cm nii et sau!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6ujunn
Membermul oli ka aasta selline elu!vorm paranes kyll rohkem:)
j6ujunn
MemberHull aeg nõuab segaseid inimesi..Mul kaob stressis olles söögiisu ära ja siililegi selge, et siis ei arene. Tuleb osata toime tulla stressi põhjustega …mina saadan ###### näiteks

muidugi saada mina ainult nii saangi yle stressist,olen peegli ees ja saadan omaette kõiki ******!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused