j6mm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
j6mm
Membermõni naine isegi oli turskem kui nr.59 mees.. head pildid..ootame järgmisi
j6mm
Memberkergem on minna seda teed, et ajad end ainega punni.. neerudele jne võib palju ainet suht kurnav ikka olla tglt
j6mm
Memberhttp://www.sloleht.ee/index.aspx?id=267228…=marek%20kalmus just see Kalmuse artikkel sobib väga hästi selle kohta
j6mm
MemberKilo päevas on ulme (võimatu) ! Ei maksa lolliks minna peast. Nii kiire kaalulangus oleks organismile väga kurnav ja teeks pigem halba minu arust..pluss ega jõusaalis rauda rebides kergemaks ei saa ju
j6mm
Memberkindlasti soovitan täiesti terve olla kui uuesti trenni tgsi lähed..muidu on mingi südamelihasepõletik vms kiire tulema. Ei ole see 6-7 päeva nii hull tagasiminek nüüd kindlasti.. kui siis hästi natuke
j6mm
Membervunts on ikka põhiline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6mm
Member2 minutiga on küll ränk lahmimine ju.. Pluss kui juba mingeid tablette kah võetakse, siis peaks ikka toekamalt sööma ju. Müsli jogurtiga nt.
j6mm
Memberoleks hernesuppi siis sööks.. Hea asi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga vastlakukkel..see on traditsioon mida peab jätkama..et sõin ka mina magustoiduks ühe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6mm
Membersee lada 110 oli kunn ühel pildil:D vennal silmad kõõrdis peas..
j6mm
Membersee on lihtsalt kõige räigem asi mida ma näind olen.. Tunnen sügavalt kaasa nendele kel on kinnisidee et nad on väiksed kuigi nad ise teavad et nad ei ole. Need kes steroide panevad, lihtsalt minge saage abi.. selle video vaatamine peaks küll kõigile alaväärsuskompleksi käes kannatavatele inimestele mõistuse pähe panema !
j6mm
Membertee aeroobset trenni vahele..madalal pulsil (mingi 140) nii umbes 40 minti korraga ja üleüldiselt jõutreening tõstabki vererõhku. Vb on ülepingutus.
j6mm
Membermul oli kunagi sama teema, et peale trenni kõrge vererõhk pikalt pikalt. Läksin spordiarstile ja kohe tuvastati mingi kerget sorti ülepingutus. Mind aitas see, et jätsin seeriate vahele pikemad puhkepausid ja kui tundsin, et hakkab kehvem trenni tehes, siis ei teind enam. Kadus kähku ära see probleem. Samas üks südamearst kuhu mind igaks juhuks suunati, ütles, et jõusaaliga ongi vererõhk kõrge ja et peab lihtsalt jälgima koguaeg enda pulssi trenni ajal, et see liiga kiireks ei läheks ja proovida hoida seda ühtlaselt.
j6mm
Membersee on kibestunud inimese jutt seal reidis..
j6mm
MemberHomme 30.04.07, toimub Tõnismäel suur suvealgus pidu “DISKO”!
Kuulipildur Hans tutvustab oma uusi linte. Külalis DJ Sirp Siberist ja
Volodja Koplist mängivad 40’ndate klubihitte. Kohal on rasketehnika ja
tutvustatakse külmrelvi. Kiviviske koolitused oma ala proffidelt.
Kõikidele venelastele sissepääs tasuta ning tervitusjoogiks
Molotovi-kokteil. Esimesel tunnil kõik nokamütsiga sisenejad saavad
tasuta kaika, mis on hoolikalt meisterdatud vene koolide
tööõpetusklassides. Sihvkapaki ettenäitamisel ootab Teid kuum üllatus
meie sponsorite poolt.
Osavõtjate vahel loositakse välja tuusik loomavaguniga Siberisse
Ürituse peasponsorid: Statoil ja Viljandi tikutehas.
Eriroana pakume Russian Barbeque’d kuniks rahvast jätkub.
NB! Võta kindlasti kaasa pass, kui sul see olemas on, sest juhul, kui
võidad tuusiku, läheb kohe sõiduks.
P.S. Peomeeleolu loovad kollastes vestides ülikuumad ja seksikad GO-GO
tantsuposid suurte nuiadega! Rinnad võtab paljaks venelaste esidiiva
Edgar Savisaar!
See on nagu parim nali mis ma olen kuulnud üle väga pika aja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>j6mm
Memberet mina vist küll tahaks proovida seda promixi. Seda tahaks vaid teada, et kuidas tal maitse ja segunemine on ja kuidas areng sellega toimub. Seda peaksin võtma iga õhtu ?
AutorPostitused