Skip to main content

J.L

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kui tihti jõusaali? #32347
    J.L
    Member

mis oleks mõttekam lihase kasvu suhtes: kas 1 nädal täie rauaga 6x näd. ja siis 1-2 nädalat puhkust või tavaliselt iga nädal 3x nädalas trenni.

in reply to: nägu #31958
    J.L
    Member

Minu soovitus on selline et näri aga ohtlasti natsu, niiet pärast ei jaksa lõugu enam liigutadagi:))))

in reply to: aidake palun #32272
    J.L
    Member

Seda nälju-dieeti pole mõtet pidama hakata, kuid kindlasti peaks süsivesikuid sööma hommikul ja vähem õhtul(muidugi kui pole trennipäev). Kuskilt olen veel kuulnud, et kui pekki hävitada, siis treeni tühja kõhuga.

in reply to: biiseps & triiseps #32244
    J.L
    Member

põhimõtteliselt, kui biits ikka järgmine päev oigab, siis on treening on õige ja biits kasvab

in reply to: Uus luulevõistlus #32074
    J.L
    Member

metaani panen ma

ei hooli oma tervisest ma

juuksed juba kukuvad

ja naist panen lõdvaga

ei huvita mind see

peaasi et kastis rind on ees

in reply to: õlu #31983
    J.L
    Member

kusjuures õlleson väga palju kasulikku kraami. nt. vitamiine on ja ka muid tervisele kasulikke asju. kuid õlu teeb ebameeldiva kõhu ette, sellepärast seda ei saagi täiega juua.

in reply to: sangpomm #31784
    J.L
    Member

kui seljale ilusti sooja teha ei ole hullu. Kui aga külmalt tegema hakkad, on vigastuse oht väga suur. Selga arendab viskamine kusjuured päris tõhusalt.

in reply to: käesurumine #29502
    J.L
    Member

enne käesurumist tuleb korralikult sooja teha, eriti õlale. Ma mõtlesin algul samamoodi, et mis see ära ei ole ja pärast õlg valutas, nüüd teen enne surumist õlad ilusti soojaks. Tähtis on käesurumises, et selg oleks sirge ja ise võimalkult käe juures ehk küünarnukk peab olem kõverdatud minimaalselt. Selle tehnikaga saab kõige paremini teise käe maha.

in reply to: Venitusharjutused.(?) #31725
    J.L
    Member

enne trenni tuleb sellepärast venitada, et lihased soojaks ajada. Muidu võib vigastusi tulla. Kõige parem on enne trenni nati sõrki joosta ja siis venitada. Peale trenni peab venitama, et jääkained lihasest ära saada, et tol oleks parem areneda.

in reply to: Naharebendid #31685
    J.L
    Member

20 seeriat palju pole vä. kas ületreenitust ei tule?

in reply to: Naharebendid #31681
    J.L
    Member

Ütle T mis on su treeningukava. Tahaks teada, kuna sul kasvab nii et rebened. Võiks kah proovida:)

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)