J.L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
J.L
Membermis oleks mõttekam lihase kasvu suhtes: kas 1 nädal täie rauaga 6x näd. ja siis 1-2 nädalat puhkust või tavaliselt iga nädal 3x nädalas trenni.
J.L
MemberMinu soovitus on selline et näri aga ohtlasti natsu, niiet pärast ei jaksa lõugu enam liigutadagi:))))
J.L
MemberSeda nälju-dieeti pole mõtet pidama hakata, kuid kindlasti peaks süsivesikuid sööma hommikul ja vähem õhtul(muidugi kui pole trennipäev). Kuskilt olen veel kuulnud, et kui pekki hävitada, siis treeni tühja kõhuga.
J.L
Memberpõhimõtteliselt, kui biits ikka järgmine päev oigab, siis on treening on õige ja biits kasvab
J.L
Membermetaani panen ma
ei hooli oma tervisest ma
juuksed juba kukuvad
ja naist panen lõdvaga
ei huvita mind see
peaasi et kastis rind on ees
J.L
Memberkusjuures õlleson väga palju kasulikku kraami. nt. vitamiine on ja ka muid tervisele kasulikke asju. kuid õlu teeb ebameeldiva kõhu ette, sellepärast seda ei saagi täiega juua.
J.L
Memberkui seljale ilusti sooja teha ei ole hullu. Kui aga külmalt tegema hakkad, on vigastuse oht väga suur. Selga arendab viskamine kusjuured päris tõhusalt.
J.L
Memberenne käesurumist tuleb korralikult sooja teha, eriti õlale. Ma mõtlesin algul samamoodi, et mis see ära ei ole ja pärast õlg valutas, nüüd teen enne surumist õlad ilusti soojaks. Tähtis on käesurumises, et selg oleks sirge ja ise võimalkult käe juures ehk küünarnukk peab olem kõverdatud minimaalselt. Selle tehnikaga saab kõige paremini teise käe maha.
J.L
Memberenne trenni tuleb sellepärast venitada, et lihased soojaks ajada. Muidu võib vigastusi tulla. Kõige parem on enne trenni nati sõrki joosta ja siis venitada. Peale trenni peab venitama, et jääkained lihasest ära saada, et tol oleks parem areneda.
J.L
Member20 seeriat palju pole vä. kas ületreenitust ei tule?
J.L
MemberÜtle T mis on su treeningukava. Tahaks teada, kuna sul kasvab nii et rebened. Võiks kah proovida:)
-
AutorPostitused