J.J
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 18, 2009 at 5:00 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 18 augustil toitumis- ja treeningkava Ott Kiivikaselt #214245
J.J
MemberFit’te saab juurde osta……..kõik fitiostud mis leiavad kinnitust kuni 21.00 kantakse kohe arvele.
august 16, 2009 at 6:55 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213764J.J
MemberMe võime siin väidelda teema üle lõputult……
Arvan, et teema algataja võiks pöörduda otse mõne spetsialisti poole!
Indrek Otus on öelnud – foorumitest õppimine on aja raiskamine (see ei ole sõna sõnalt aga mõte jääb samaks)
J.J
MemberFit Whey šokolaad…………pole paha
J.J
MemberMeistrid on oma sõna öelnud (Bonsuna,Ott), nõustun nedega 100%.
Olen näinud siin foorumis kommetaare kus kaevatakse, et toode ei lahustu korralikult………..jama.
Olen teinud sheike nii vee kui piimaga ja probleeme pole siiani olnud.
Minu arvates valkude valikust kindlalt TOP 3 seas, pakend küll jätab soovida aga ise valan ta keeratava kaanega purki ringi ja on probleem lahendatud.
J.J
MemberUsun, et see on individuaalne. Minul pole kordagi sellist probleemi olnud.
J.J
MemberMuscle+ on esindatud kõigi maitsetega…..vanilje,vaarikas,maasikas,šokolaad
juuli 19, 2009 at 3:23 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208063J.J
MemberKohtunike kohalt on Otil tuline õigus….olen näinud neid töös rahvusvahelistel võistlustel ja kui oma kohtunik teeb kiirelt väljakutseid juba see hakkab mõjutama mõnede teiste kohtunike meelsust kes on kahevahel…….näe võrreldakse ja veel potensiaalsete esimestega jne……….. Oma kohtunik pingis ei otsusta veel midagi aga kui on asi piiri peal ja küsimus mõnedes punktides siis see on tähtis!
juuli 19, 2009 at 1:59 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208053J.J
MemberEi tea, kas oleme foorumi ära ummistanud……Ott ei saa kuidagi sisse……….
juuli 19, 2009 at 1:47 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208048J.J
MemberVaata 17’ndal lehel kell 16.43 postituse lõpus on link
juuli 19, 2009 at 12:41 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208042J.J
MemberHetkel olid väljas ka medalistide nimed ning kahjuks Ott’i seal kirjas ei olnud
juuli 19, 2009 at 11:57 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208040J.J
MemberKui ma tulemustest õieti aru sain siis Ott 3 koht ja Natalja 4……..kuid ootame ka ametliku kinnituse ära………….
J.J
MemberTere. Mure selline et kunagi leidsin siit juhuslikult arvuti kuhu said sisestada oma kaalu pikkuse ja mis sa saavutada soovid. See arvuti siis arvutas ära koguse kui palju pead kaloreid, valku ja süsivesikuid sööma. Sooviks on kaalu kaotada. Aga enam ei suuda seda arvutit leida. see baasainevahetuse arvuti ka eriti ei aita mind. Äkki on siin keegi ke saaks aidata, panen igaksjuhuks oma andmed ka siiaKaal 125
Pikkus 175
vanus 40
Trenni olen teinud juba tükki aega ja kaal on siiamaani 10 kilo langenud aga nüüd jäi seisma. Tunnen et pean söögiga rohkem midagi ette võtma. Olen kindel et söön rohkem kui lubatud.
OODATUD KÕIK SOOVITUSED.
Lase koostada toitumise kava ja kui suudad seda järgida on tulemus garanteeritud
Ise olen Sinust veidi vanem ja olen veebruarist kaalust kaotanud 13,4 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused