Skip to main content

J.J

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 102 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Xanax ja trenn. #236100
    J.J
    Member

On suur oht sattuda sõltuvusse ja perearstid on varmad mistahes koguseid sulle välja kirjutama kui sa vaid peaksid soovima. Pikemaajalisel tarvitamisel muutud pm sombiks. Ei suuda enam muust mõeldagi, et saaks järgmise tableti. Väheneb söögiisu, selle tagajärjel langeb füüsiline vorm, rääkimata vaimsest ebastabiilsusest. Unehäired, et magada vajad ikka suuremaid ja suuremaid doose. Sulgurlihaste lõtvus /kõhutuuled vallanduvad kontrollimatult/,
    in reply to: Xanax ja trenn. #236099
    J.J
    Member

Seda loomulikult, et kasutada sihipäraselt, mitte süüa karbitäis alla ja minna kasiinosse mängima
    in reply to: Xanax ja trenn. #236095
    J.J
    Member

Ära nüüd teise ära hirmuta. Teemaalgataja soovis teada mõju lihaskasvule ja füüsisele. Mis siis juhtub kui ettenähtud kogust ületada?

Ma ei taha kedagi hirmutada, vaid hoiatada! Lihaskasvule see vist mingit mõju ei tekita, kuid psüühikale kindlasti, pane võrdusmärk narkootikumidele.

Kaks aastat tagasi tarbisin xanaxit koos unerohuga ja mega kogustes…….tulemuseks on see, et olen teinud tegusid millest ise ei mäleta midagi ja summad mis mängus on kirjutatakse 6 nulliga.

Ei soovita isegi vaenlasele midagi sellist!

in reply to: Xanax ja trenn. #236089
    J.J
    Member

Igale inimesele mõjub antud toode erinevalt! Minul isiklikult pole vahet kas tarbin seda ennem või pärast kuna mingi mõju tuleb alles mitme tunni pärast.

Samas, tuleb sellega olla ülimalt ettevaatlik! See on ka nagu narkootikum ja ettenähtud kogust ei tohi mitte mingil juhul ületada (paar aastat tagasi sai

seda näha). Lisaks sellele, kui tarbid unerohtu siis peale imovane ei soovita midagi katsetada………..mälu vib olla kui peoga pühitud samas tundub väliselt, et Sul pole midagi viga………..OLGE NEDEGA ÜLIMALT ETTEVAATLIKUD JA KUI KUUR LÄHEB ÜLE PAARI KUU, TULEB KONSULTEERIDA SUUREMATE SPETSIDEGA KUI PEREARST! Uskuge mind neid koegmusi ei soovita kellegile!

!

in reply to: Pakk postkontorisse #235988
    J.J
    Member

Kui kaua võtab aega paki kohale toimetamine postkontorisse, kui olen tellinud fitshopi toote ja olen selle eest juba tasunud?
    in reply to: Fitshop Sparta: “Vedel kuld” #235980
    J.J
    Member

Hellou, tellisin Dextro, Opti-Vites ja HT-R. Valisin, et tulen ise järgi Spartasse… Kas homme on võimalik järgi tulla kui täna õhtul maksin?(Swedbank krediitkaardiga maksin, et kas nädalavahetusel ülekanded toimuvad)

Tänud.

Krediitkaartide maksete puhul ringleb raha mitmeid päevi kuskil ringi ennem kui arvele jõuab. Üritan kontrollida ja kui kõik on OK teleb Sulle teade “makse kinnitatud”

J.J
    Member

Pole midagi põdeda! Esimest korda välisvõistlus ja kohe medal…….super tulemus!

Nagu ma eile hoiatasin, pole mõtet enne põppvõistlust medaleid kaela riputada………. staasikad võistlejad teavad, et kõike võib juhtuda.

Näiteks…. minu andmetel Kaliningradi eelvõistlustel edestas Imre tulevast maailmameistrit aga järgmisel päeval oli kaalukauss teisele poole……..

Igal juhul SUPER TULEMUS!

in reply to: Millal Spartas (ja ka mujal) rahvast vähem… #234626
    J.J
    Member

Spartas ei ole hommikupoolikul ca 7-8.00 rohkem kui 12 tegijat…….

J.J
    Member

Tõesti on Mikk piltide järgi teistest kõvastiüle………

Laskmata karu nahka pole mõtet jagada sest päevad pole vennad! Ehk tõmmatakse mulle foormis nüüd vesi peale kuid senised kogemused on näidanud, et kunagi pole kindlat midagi. Loodan tõesti, et Mikk saab väärilise sünnipäeva kingi……..

J.J
    Member

otse TV ei avane ka minul! Senini ei ole veel sellist probleemi olnud

J.J
    Member

Minugi poolt veel kord PALJU KAUAKESTVAT ÕNNE! Ja edu Belgia MV 24.10.09!

in reply to: Oti Sepik ja Oti Vormi Leib – saadaval kõikides Prismades! #227712
    J.J
    Member

Loo’l peale avamüüki neid tooteid enam näha pole olnud…………..

in reply to: “Imelapsest kulturist Lesukov” tegutseb jälle! #227026
    J.J
    Member

Kuna vabakava hinnatakase eraldi on tähtis, et see oleks huvitav. Mina olen näinud meie sportlasteslt viimasel kolmel aastal kuut vaadatavat vabakava………..

Kes pürgivad edasi rahvusvahelisele tasemele oleks soovitav vabakavadele ka rõhku panna……….

in reply to: Fitshop Sparta: “Vedel kuld” #225966
    J.J
    Member

Hea uudis ka HT-R sõpradele. Kuulduste järgi ,et HT-R on lettidelt otsa saanud ei vasta tõele toode on täiesti olemas FitShop Spartas.

Mis peale kaubamaja laastamistööd järgi (5 pakki) sai jaotatud Tallinna FitShoppide vahel……….

J.J
    Member

mm kas saan ka kunagi kätte?

Kui Sa kuu aega hiljem tasud postikulud siis on alati võimalus, et toode on müüdud nendele kes seda rohkem vajavad kui Sina………..

Nüüd pead ootama kuni seda toodet uuesti lattu tuleb……..nii lihtne see ongi!

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 102 total)