Ivz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ivz
MemberHantli kõrvaletõste on fitnessi artiklist mägikoera treening seljale võetud harjutus, mille näidet näeb
. Õlgade tõstmine on sama mis see aga kangiga, see treenib trapetsit, jällegi kuskilt artiklist võetud ja ise teen seda nii et hoian õlgu veel 3 sekundit üleval et trapets rohkem koormust saaks. Rind on kahel päeval kuna nägin Kuusnõmmu videost kuidas ta maas surus ning seda surumist uuesti erinevalt tegi, selle algul tegime reedel prooviks, aga kuna kõigile hakkas meeldima, siis jätsimegi sisse.
Ivz
MemberKava siis.
Esmaspäev:
Märgin ära et jõutõmmet on siiski 3 x 8. Ja tõmme plokilt seljataha on asendatud sellelaadse harjutusega.

Kolmapäev:

Reede:

Nullist surumine on see maas surumine.
Ivz
MemberKava postitamine on nii pikk töö. Homme postitan.
Aitähh kõigile vastuste eest.
Ivz
MemberMa ei julge oma kava siia postitada, see suht enda tehtud ja võib vigane olla. Ma eelmisega juba panin mööda.
Ivz
MemberNatuke keerutan käsi ja randmeid, siis hüppan hüppenööriga, peale seda natuke venitan ja ongi kõik.
veebruar 22, 2011 at 7:40 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #290820Ivz
MemberEelmise osa kohta niipalju et kas keegi teab kaua “Hiiglase” trenn kestis? Muidu Erichi teine osa tõotab tulla huvitav.
veebruar 20, 2011 at 2:05 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #290586Ivz
Member“Hiiglase” video oli päris hea, palju ta neid mune päevas sööb siis ka?

Ivz
MemberKui otsustad kreatiini (Creatine) kasuks, siis kindlasti võta ka Dextro, sest koos sellega imendub kreatiin paremini. Soovitaksin sul esialgu osta “Elementaarne Kombo”. Keegi targem oskab sulle ka siin kindlasti öelda kuidas selle paki sisu tarvitada õieti.
Ivz
MemberPalju Õnne 40 aasta täitumise puhul.
??:”>Ivz
MemberNojah, ma võtsin ennem trenni ühe mõõtkopsiku ja teise peale trenni. Olen pikemat aega juba nii teinud et üks kopsik SM-i koos kreatiiniga ära juua, siis söön ja siis kohe trenni. Väga rõve täiskõhu tunne on ja ebameeldiv on trenni teha. Peale trenni olen teise mõõtkopsiku täie SM-i ära joonud koos kreatiiniga ja siis kohe söönud, pole jällegi hea tunne. Praegu proovin siis nii et peale trenni 2 kopsikut ja tavalisel päeval kui trenni ei tee, siis üks kopsikutäis võtta, see massilisamise eesmärgil.
Ivz
MemberSuur aitähh vastuste eest, arvan et proovin seda kolme trenni varjanti kasutada. Aina rohkem hakkab kohale jõudma et uneaeg mängib ikkagi suurt rolli trenni tehes.
-
AutorPostitused