Skip to main content

Ivz

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõutõmme #292882
    Ivz
    Member

Hantli kõrvaletõste on fitnessi artiklist mägikoera treening seljale võetud harjutus, mille näidet näeb

. Õlgade tõstmine on sama mis see aga kangiga, see treenib trapetsit, jällegi kuskilt artiklist võetud ja ise teen seda nii et hoian õlgu veel 3 sekundit üleval et trapets rohkem koormust saaks. Rind on kahel päeval kuna nägin Kuusnõmmu videost kuidas ta maas surus ning seda surumist uuesti erinevalt tegi, selle algul tegime reedel prooviks, aga kuna kõigile hakkas meeldima, siis jätsimegi sisse.

in reply to: Jõutõmme #292836
    Ivz
    Member

Kava siis.

Esmaspäev:

Märgin ära et jõutõmmet on siiski 3 x 8. Ja tõmme plokilt seljataha on asendatud sellelaadse harjutusega.

116qnft.jpg

Kolmapäev:

35hegw7.jpg

Reede:

oejbk.jpg

Nullist surumine on see maas surumine.

in reply to: Jõutõmme #292797
    Ivz
    Member

Kava postitamine on nii pikk töö. Homme postitan.

Aitähh kõigile vastuste eest.

in reply to: Jõutõmme #292794
    Ivz
    Member

Ma ei julge oma kava siia postitada, see suht enda tehtud ja võib vigane olla. Ma eelmisega juba panin mööda.

in reply to: Soendusharjutused? #292772
    Ivz
    Member

Natuke keerutan käsi ja randmeid, siis hüppan hüppenööriga, peale seda natuke venitan ja ongi kõik.

in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #290820
    Ivz
    Member

Eelmise osa kohta niipalju et kas keegi teab kaua “Hiiglase” trenn kestis? Muidu Erichi teine osa tõotab tulla huvitav.

in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #290586
    Ivz
    Member

“Hiiglase” video oli päris hea, palju ta neid mune päevas sööb siis ka? :-D

in reply to: Toidulisandid #289347
    Ivz
    Member

Kui otsustad kreatiini (Creatine) kasuks, siis kindlasti võta ka Dextro, sest koos sellega imendub kreatiin paremini. Soovitaksin sul esialgu osta “Elementaarne Kombo”. Keegi targem oskab sulle ka siin kindlasti öelda kuidas selle paki sisu tarvitada õieti.

in reply to: Marek Kalmus 40 #289343
    Ivz
    Member

Palju Õnne 40 aasta täitumise puhul. :???:”>

in reply to: Serious Mass & Kreatiin #288819
    Ivz
    Member

Nojah, ma võtsin ennem trenni ühe mõõtkopsiku ja teise peale trenni. Olen pikemat aega juba nii teinud et üks kopsik SM-i koos kreatiiniga ära juua, siis söön ja siis kohe trenni. Väga rõve täiskõhu tunne on ja ebameeldiv on trenni teha. Peale trenni olen teise mõõtkopsiku täie SM-i ära joonud koos kreatiiniga ja siis kohe söönud, pole jällegi hea tunne. Praegu proovin siis nii et peale trenni 2 kopsikut ja tavalisel päeval kui trenni ei tee, siis üks kopsikutäis võtta, see massilisamise eesmärgil.

in reply to: Mida teha? #288172
    Ivz
    Member

Suur aitähh vastuste eest, arvan et proovin seda kolme trenni varjanti kasutada. Aina rohkem hakkab kohale jõudma et uneaeg mängib ikkagi suurt rolli trenni tehes.

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)