Ivz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ivz
MemberMul on ka trenn koos 10 minutilise soojendusega kuskil 2 – 2,5 tundi pikk, no ei jõua varem valmis.
detsember 4, 2011 at 10:55 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #288155Ivz
MemberVäga tublid saavutused, kaua treeninud?
Ivz
MemberSelge, suur tänu vastuse eest. Üritan harjutust tehes siis nn. tunnetada.
november 5, 2011 at 3:01 p.l. in reply to: Kuidas mixida endale kõige odavamalt valgu süsivesiku jook ? #311412Ivz
MemberJap, tõsi ta on, kohupiim ning piim kokku segada või siis taldrikus kohupiim segatuna piimaga ära süüa.
Ivz
MemberKasutan ise vihikut et raskuseid ja kg-me kirja panna, et järgmine trenn teaks millega eelmine kord tegin. Selle järgi on hea vaadata kust tõsta ja areneda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ivz
MemberKas kükkimine lõhub siis nii meeletult põlvi? Mul nii öelda trennikaaslane ei taha kükke teha kuna ütleb et see retsib liiga hullult põlvi. Ta kükib umbes poolele maale, mitte päris alla, vaid poolele maale et mitte põlvi lõhkuda. Aga kas mitte sa juba sinna poolele maale kükkides oma põlvi ei lõhu? Ma kükin nii et reie tagaosa on vastu pindluud (ma ei oska muud moodi selgitada) ja muretsen ka vaikselt põlvede pärast. Ja see pidi müüt olema et kükk lõhub põlvi? Kas keegi annaks mu tekstile kokkuvõtva vastuse?
Ivz
MemberTundub nagu üks suur õnnelik perekond.
september 27, 2011 at 9:14 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #314776Ivz
MemberTohib küsida ehk et miks alustad pressiga mitte kükiga?
september 21, 2011 at 6:51 p.l. in reply to: Team OLIMP – Oleg Anissimov, hetkevormi pildid! #314143Ivz
MemberSuur poiss tõesti, edusoovid siit siis ka. : )
Ivz
MemberTuleb süüa kohe peale trenni valku et lihas areneks, kui ei söö siis tekib katabolism. Kõige kasulikum aeg on süüa kohe peale trenni või peale trenni poole tunni ulatuses. vot tak ei viitsi siin pikalt trükkidaVõisin isegi siit lugeda. Ma ei mõelnudki seda et kõik kohe ära kukub, vb. pingutasin jah üle aga mõte oli enam vähem õige.
Ivz
MemberTõsiselt vastasin seda mida olen ajakirjadest lugenud, ega ma pahaga..
Ivz
MemberPeale trenni peaksid kuskil poole tunni sees oma keha toitma, muidu nagu öeldakse, pole trennist eriti kasu. Nii öelda pead oma raisatud energia pool tundi peale trenni tagasi sööma.
september 4, 2011 at 8:39 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #312101Ivz
MemberKurgi võiksid asendada tomatiga, aga muidu ilus eine.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2011 at 9:34 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #311183Ivz
MemberEgas seda toitumise presentatsiooni kuskilt alla ei saa tirida? : )
Ivz
MemberMa ei lugenud nüüd eelnevaid poste aga, lugesin kooli jõusaali seinalt mingist 1 ja pool süsteemist, mida kasutati kunagi ja et see pidi ainult lihaskasvuni viima. Põhimõte on siis selles et võtad natukene väiksema raskuse ja teed sellega algul ühe täiskorduse ja siis pool sellest peale ja see läheb arvesse ühe kordusena. See pidi kõige paremini mõjuma just triitseptsile ja rinnalihastele, rinnalihaste osas pole väga kindel aga triitsa kohta on väga hästi meeles. Annab sellise väikse “pump” efekti ka.
AutorPostitused