IvoP
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IvoP
MemberPalju palju õnne!
IvoP
MemberPalju palju õnne!
IvoP
MemberPalju palju õnne!
IvoP
MemberKirp viibib sel nädalal käärikul suusalaagris. Juhtus nii, et sattusin ka mina sinna, lähen siis jõusaali ja vaat, mis vastu vaatab:

Eks igaüks teeb ise järeldused…
Ma arvan et rohkem pole vaja midagi öelda, pilt räägib ise!
IvoP
MemberEelmisel nädalal käisin Tallinnas telliskivi peakontoris ning minu üllatuseks oli ka eesti koondise peatreener Indrek Otsus seal…seega ei suutunud ma vastu panna ja pidin oma vormi talle ikka ära näitama, et temapoolseid kommentaare kuulata, kuna tean, et see mees ei ilusta asja kunagi. Vastus oli siis selline: “Oooooo..kas see mees on eesti koondisest…???” Sealt suundusin aga otsejoones trennisaali, kus tegin tugeva jalapäeva Taavi Koovitiga. Trenni käigus mõistsin, et ei ole veel kõik kadnunud, kuna jalapäeva raskused küündisid üle 400 kilo ja Kooviti innustavad kommentaarid andsid ka märku, et hetkel ei olegi vaja veel tipp vormis olla.
Nädalalõpus võtsin aja maha ja tähistasin koos fitnessiperega jõule, sest praegu on veel viimane aeg puhata. Peoga võib rahule jääda, sest nagu sportlastele omane enne vägijooki tehti sporti. Mina siis sain 1 korda sel talvel suusad alla panna ja nautida Kõrvemaa kauneid suusaradu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu teada pole ma suure jutuga vend, seega hetkeks kõik…aga püsige lainel vartsi on tulemas ka uusi vormipilte!
IvoP
MemberPalju palju õnne! Taavi
IvoP
MemberPäris hea mõte
Foorumis muuda ka ära, mehel peab ikka mehe nimi olema!
IvoP
MemberPalju õnne!
IvoP
MemberMis siis “põrsa” eluskaalu numbrid on. kas jõuluks läheb ahju….
IvoP
Memberarginiini- kus kohas seda on v6imalik osta?Fitshop eeden tartus! http://www.Fitshop.ee
IvoP
MemberTervist sõbrad karvased ja sulelised
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suured ja väiksed 
Mõtlesin, et kirjutaks teile siis natuke oma toitumisest ja hetke oludest treeningutes.
Trenni teen 5 korda nädalas ning terve nädala jookul üritan treenida läbi kõik tähtsad lihased. Nädalat alustan tavaliselt jalatreeningust ning lõpetan õla ja triitsepiga.
Peale tugevaid treeninguid käin lihaseid ujumisega lõdvestamas.
Ning suurem lõõgastumine ja puhakamine toimub ikka nädalavahetusel, mil ma trenni ei tee. Kuna enamus trenne on tugeva koormusega pean väga oluliseks puhkust, et ennetada ületreeningu ohtu.
Ja, et seda vältida kasutan ka Fasti toidulisandeid :
Whey +
Beta-alanine;
Pump+;
Clutamine;
Ja liigestele Joint+
Olen ise FASTi lisanditega väga rahul ja positiivsel arvamusel. Olen kasutanud väga palju erinevaid lisandeid aga pole kokkuvõttes väga rahul olnud kuna lõpptulemusena selgub ikkagi see, et olen ennast üle treeninud ja väsinud ning jõud tuleb ikka oma organismist mitte lisandite toel, mis pidid aitama jõudu taastada.
november 16, 2010 at 10:44 e.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #279527IvoP
MemberImre 6
Jüri 10
IvoP
MemberSelle pildi järgi tekib vägisi tunne, et oled praegu paremas vormis kui eestikatel… või eksin?Ära unusta Kirp on kõva arvuti junn! Aind piltide tuunimisega tegelebki!
oktoober 14, 2010 at 7:32 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #279152IvoP
MemberOskari postituses on kõik täpselt ja targalt öeldud , loodan et noored loevad ja teevad ise järeldused kuidas treenida!
IvoP
MemberJuuniorite absoluut – Mikk Raudsepp
Naiste bodyfitnessi absoluut – Christina Alev
Meeste klassikalise kulturismi absoluut – Imre Vähi
Meeste kulturismi absoluut – Ott Kiivikas, Aleksejev ,Vähi, Leinvald, Abrossimov, Viska
Noored -70kg
Rainer Neemsalu – 1
Silver Eensalu – 2
Hendrik Ennusaar – 3
Noored +70kg
Paul-Eerik Rosenberg – 1
Siim Veri – 2
Kert Uppin – 3
Juuniorid -75kg
Taavi Merisalu – 3
Aimar Kuusnõmm – 2
Indrek Lemmats – 4