Skip to main content

IVARK

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 654 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #346582
    IVARK
    Member

Kui saad hakkama noaga, siis järgmine level oleks vibuga kalastamine, proovi.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #345812
    IVARK
    Member

Triitseps ei olegi suur, muu keha on lihtsalt väike:-)

in reply to: Vajaks nibude teipimises nõuandeid #345529
    IVARK
    Member

Hästi aitab kindlasti ka Advance võrkteip, ise tõmban sellega pappkaste kokku, isegi silikoonvoolikud isoleerib ära. Pärast pead ainult vaatama, et nibu ära ei tõmba koos teibiga.

in reply to: Fit.Camp 15-24.juuli 2016 – Otsereportaaz! #345496
    IVARK
    Member

Ma arvan, et ühe nime võite pärast tänaseid uudiseid küll maha kriipsutada. Üks taldrik kartulisalatit vähem.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #345345
    IVARK
    Member

Tõepoolest, suvi on tore ja arvuti tolmab nurgas. Nt. maale kaasa ei võta ja nii möödubki nädalake ilma arvutita aga blogi jälgin ikka, head reisi veinilakardite maale.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #343808
    IVARK
    Member

Etteheide igati õigustatud!

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #338793
    IVARK
    Member

Palju õnne, tere tulemast abielumeeste ridadesse!

in reply to: Millist “cardio” treeningut teed? #344316
    IVARK
    Member

See on üldse väga individuaalne nagu Sarge näide siin tõestab. Minu näiteks tekkis peale 2 aastat korraliku jõutrenni kõrge vererõhk ja pulss oli kiire. Pean pidevalt jooksu või ergomeetrit juurde tegema, iga aasta üha enam. Samas tean inimesi, kes üldse ei tee, pulss on aeglasem kui mul ja jooksevad samu distantse, mis mina isegi kiiremini. Natuke on vahe sisse tulnud ainult sõudeergomeetris, seal on tehnika ja pidev pikkade distantside treening mulle eelise andnud. Veab kui on antud looduse poolt madalam pulss, ilmselt ka kesknärvisüsteemi osa on suur.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #344151
    IVARK
    Member

Ole ettevaatlik! See hääletaja võis olla sama vend, kes mu sõbrannale oma uut peenise tätoveeringut näidata tahtis ja oma uut nuga, millega pidi ka habet ajada saama – pärast mida mu sõbranna enam kunagi kedagi ei sõiduta. Ma isiklikult ei sõiduta ka kedagi, esiteks lisavastutus ja teiseks, sellepärast ma üldse masinaga liigungi, et omaette olla ja mitte pervertidest kaaskodanikke rahuldada aga see pole mingi ainuõige teguviis muidugi, eks igaüks teeb nagu paremaks peab.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #343762
    IVARK
    Member

Kloostrisse sind allakäinud läänekultuuris ei võeta, liiga materiaalsed huvid, kehaga tegelemine, ei kuulu vabamüürlaste hulka jne. Budistlikes maades kõlbaksid küll, seal hinnatakse ihu eest hoolitsemist ka, saaksid aiandusega tegeleda ja vajadusel kuskil üksinduses nälgida.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #343683
    IVARK
    Member

See on see joodikupäevitus.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #342580
    IVARK
    Member

Jah, õigesti tegid vend VÄHK, sest naistelemmik dr. Oz ja muud võsadoktorid muust ei jahugi kui nahavähist. Ei julgegi varsti enam elada, kõik tekitab vähki. Sai vist liiga palju vähke ja vähki, hakkab juba sassi minema.

in reply to: FASTi-l pakend väiksem, aga hind sama nagu enne #341964
    IVARK
    Member

Hinnad võivad ju tõusta, eks tarbija reageerib vastavalt.

Hetkel on turul päris heade hindadega tooteid, ainus vahe on see, et toode ei asetse poeriiulil vaid saad selle postiga või lähed kuhugi kontorisse järele, kuna laopinda pole, siis on ka hind odavam.

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #341637
    IVARK
    Member

Eks olude sunnil tuleb kõike teha ja valku on vaja:

in reply to: 13 aastane koolitüdruk #339085
    IVARK
    Member

Tundub, et ükskõik, mis analoogiline teema, alati leidub keegi, kelle arvates pole kas sooritus õige või on üldse mingi vandenõuga tegemist. Pagan küll, tegelikult võib kaks kuud olla, kuna üks on NASA poolt ära peidetud…

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 654 total)