IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
MemberKui saad hakkama noaga, siis järgmine level oleks vibuga kalastamine, proovi.
IVARK
MemberTriitseps ei olegi suur, muu keha on lihtsalt väike:-)
IVARK
MemberHästi aitab kindlasti ka Advance võrkteip, ise tõmban sellega pappkaste kokku, isegi silikoonvoolikud isoleerib ära. Pärast pead ainult vaatama, et nibu ära ei tõmba koos teibiga.
IVARK
MemberMa arvan, et ühe nime võite pärast tänaseid uudiseid küll maha kriipsutada. Üks taldrik kartulisalatit vähem.
IVARK
MemberTõepoolest, suvi on tore ja arvuti tolmab nurgas. Nt. maale kaasa ei võta ja nii möödubki nädalake ilma arvutita aga blogi jälgin ikka, head reisi veinilakardite maale.
IVARK
MemberEtteheide igati õigustatud!
IVARK
MemberPalju õnne, tere tulemast abielumeeste ridadesse!
IVARK
MemberSee on üldse väga individuaalne nagu Sarge näide siin tõestab. Minu näiteks tekkis peale 2 aastat korraliku jõutrenni kõrge vererõhk ja pulss oli kiire. Pean pidevalt jooksu või ergomeetrit juurde tegema, iga aasta üha enam. Samas tean inimesi, kes üldse ei tee, pulss on aeglasem kui mul ja jooksevad samu distantse, mis mina isegi kiiremini. Natuke on vahe sisse tulnud ainult sõudeergomeetris, seal on tehnika ja pidev pikkade distantside treening mulle eelise andnud. Veab kui on antud looduse poolt madalam pulss, ilmselt ka kesknärvisüsteemi osa on suur.
IVARK
MemberOle ettevaatlik! See hääletaja võis olla sama vend, kes mu sõbrannale oma uut peenise tätoveeringut näidata tahtis ja oma uut nuga, millega pidi ka habet ajada saama – pärast mida mu sõbranna enam kunagi kedagi ei sõiduta. Ma isiklikult ei sõiduta ka kedagi, esiteks lisavastutus ja teiseks, sellepärast ma üldse masinaga liigungi, et omaette olla ja mitte pervertidest kaaskodanikke rahuldada aga see pole mingi ainuõige teguviis muidugi, eks igaüks teeb nagu paremaks peab.
IVARK
MemberKloostrisse sind allakäinud läänekultuuris ei võeta, liiga materiaalsed huvid, kehaga tegelemine, ei kuulu vabamüürlaste hulka jne. Budistlikes maades kõlbaksid küll, seal hinnatakse ihu eest hoolitsemist ka, saaksid aiandusega tegeleda ja vajadusel kuskil üksinduses nälgida.
IVARK
MemberSee on see joodikupäevitus.
IVARK
MemberJah, õigesti tegid vend VÄHK, sest naistelemmik dr. Oz ja muud võsadoktorid muust ei jahugi kui nahavähist. Ei julgegi varsti enam elada, kõik tekitab vähki. Sai vist liiga palju vähke ja vähki, hakkab juba sassi minema.
IVARK
MemberHinnad võivad ju tõusta, eks tarbija reageerib vastavalt.
Hetkel on turul päris heade hindadega tooteid, ainus vahe on see, et toode ei asetse poeriiulil vaid saad selle postiga või lähed kuhugi kontorisse järele, kuna laopinda pole, siis on ka hind odavam.
IVARK
MemberEks olude sunnil tuleb kõike teha ja valku on vaja:
IVARK
MemberTundub, et ükskõik, mis analoogiline teema, alati leidub keegi, kelle arvates pole kas sooritus õige või on üldse mingi vandenõuga tegemist. Pagan küll, tegelikult võib kaks kuud olla, kuna üks on NASA poolt ära peidetud…
-
AutorPostitused