IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
MemberKunagi jõudsin ka kõike, pere paneb siiski asjad paika lõpuks. Käisin ülikoolis, tööl, trennis. Nüüd ainult tööl, trennis ja kodus aga kui vähegi tahtmist on, siis kehtib vanasõna – kes teeb see jõuab.
IVARK
MemberPäris kindlasti.
IVARK
MemberIsiklikult ei usu eriti selle Lesukovi edusse, proportsioonid on koledad. Viimaste aastate trend jääb juba 180 cm ligidale. Silmale ilusam vaadata ka. Äärmused pole kunagi edukad olnud kui ajalukku vaadata.
IVARK
MemberKui me räägime lihasmassi juurdesaamisest, siis seda hakkab lisanduma esimesest treeningust saadik. Mis puudutav samaaegset rasvaprotsendi alandamist, siis see eeldab väga täpset toitumiskava.
IVARK
MemberVõimas kanafileede hunnik seal külmakapis. Kohupiima osas olen ma üle läinud 400 g 0,1 % torudele, võtab vähem ruumi ja maitse on ka parem.
IVARK
MemberIVARK
MemberInternetist saab tõmmata edukalt ka selle filmi.
IVARK
MemberShaolini mungad kasutavad meetodit, kus bambuskepiga lajatakse korduvalt kõhu piirkonda (arenenumad ka alakehasse) ja see arendab väga kiiresti kõhulihaseid. Iseasi, kas selline meetod just meeldiv on aga tulemused on kiired. Lisaks kõrgendab valuläve.
IVARK
MemberSee staatiline kükk ei ole ju midagi muud kui vana hea kung fu treening. Shaolini mungad pidid minu arust olema selles asendis tunde kuni päev. Minu arust teeb jalalihased ülitugevaks kuigi omal läks peagi isu ära seda teha. Kindlasti hea vahelduseks dünaamilistele harjutustele.
IVARK
MemberOleg on ikka väga võimas!!On küll aga mulle jäi hea mulje hoopis Ostroglazovist, kitsas keskkoht muudab üldmulje veel võimsamaks, nüüd on vaja ainult massi juurde.
IVARK
MemberAga eks polegi ju oluline, kuidas asjad tegelikult on. Tähtis on, kuidas kõik välja paistab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle peale meenub mulle raamat “Kuidas võita sõpru jne.” Tähtis on ikka mulje, illusiooni loomine. Mis on üldse reaalsus?
IVARK
MemberSellist elu olen ka elanud. Paraku igasugu lähetused ja reisid ikka suruvad tavarežiimi alla.
Minul hakkavad lihased sellise dieedi peale kergelt tõmblema isegi ja enesetunde kisub väga alla.
IVARK
Memberrenkul on õigus.Ja kui see jõusaalitreener on muidugi sealsamas spordiklubis tööl, isegi kui tema tööaeg ei ole, siis saeb ise oksa, millel istub.
Asi on selles, et on kaks kategooriat: väljaõppinud treenerid ja lihtsalt mingid rasvased suured ja rumalad jõmmid, kes võeti tööle, kuna oli suur. Neil puudub litsents, teadmised ja ka ajumaht. Ilmselt on tegemist mingi keldri või lihtsalt odava kohaga. Sellised “treenerid” on tavaliselt paraku Ida Virumaal ja ka Lasnamäel, Koplis jm. Lisaks jagab suur jõmm ka steroide, narkotsi ja muud paska, peaasi et pappi on. Batjuska mentaliteet.
IVARK
MemberVanus: 33
Pikkus: 173
Kaal: 79
IVARK
MemberLp. elektrikud, teemaks oli rasvaprotsendi alandamine.
-
AutorPostitused