IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
MemberSaan sinu murest täiesti aru ning olen nendest probleemidest teadlik. Igal asjal on põhjus ning eile hilisõhtul nägin midagi sellist, mille alusel võin kindlalt väita, et Põhjamaade klassikalise kulturismi absoluutseks võitjaks tuleb just lühema kategooria võitja. Pikkade kategooria võib võita hr Merisalu. Teades põhjamaade kohtunike eelistusi ja varasemaid kogemusi võin nii üsna kindlalt öelda. Tuleb väga tugev vastasseis ning ma ei saa eksida mitte üheski elemendis. Tegelased, kes minu kirjutiste ridade vahelt midagi välja lugeda üritavad, nendel ei tasuks praegu kisendama hakata. Minu hinnangul tuleb lühemate meeste kategooriasse kokku 3 meest, kes sobiksid vähemalt EM finaali kui mitte medalikohtadele. Sellist taset ei ole seal ammu olnud.
Igatahes tuleb siis vägev lahing, üritan kohal olla, äkki aitab kõvem ergutus publiku poolt kohtunikke mõjutada:-)
IVARK
MemberMa saan aru, et oled maksimalist aga minu arust selle hooaja vorm on ju hea. Ilmselt su põhimõte on, et alati saab paremini jah? Mingil hetkel tuleb ju piir ette, kus oled küll maksimaalselt kuiv aga näost ära ja lopsakust jääb puudu jne. Kompromiss peab olema.
oktoober 14, 2013 at 6:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #351451IVARK
MemberKes teist tuleb kaasaelama laupeäval kogu meie koondisele?
Kui ma naise nõusse saan, siis tulen, pöialt hoian niikuinii.
oktoober 14, 2013 at 1:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #351422IVARK
MemberSelle asja juures on kõige veidram lugu see, et tänav saab korda (sest ma pean ju valimisteks lubadust pidama), kuid järgmisel aastal tõmmatakse tänav uuesti täiesti üles, sest Tallinna Vesi hakkab veetrasside kapitaalremonti tegema – nad olevat pakkunud ka sel aastal välja linnale, et teeme järgmine aasta ühe korraga, kuid kus sa sellega, vaja ju valimisteks korda saada…..
Kuule, kas selle kohta on mingi ametlik info ka, nt. Tallinna vee kodulehel vm. Täitsa huvitav inf.
Telliskiviselts ei tea vist midagi asjast või vaigistatakse kõik enne valimisi rahapatakatega maha?
IVARK
MemberAeg lendab, mina alustasin 95 aga olen treeninud vahelduva eduga, vahepeal oli ülikool 5 a ja ma suutsin selle aja jooksul ainult õppimise ja töötamisega tegeleda. Seega reaalset trenni on võibolla kokku natuke üle 10 aasta. Eile võtsin jälle kätte oma vana Captain Crush gripperi nr. 2 ja hetkel jääb mul selle sulgemisest puudu umbes 5 mm parema käega, vasak on nõrgem. Sellest on päris mitu aastat kui ma seda viimati kasutasin aga varsti pigistan selle sunniku kokku ka. Soovitan neid asju proovida: http://www.ironmind.com/ironmind/opencms/Main/captainsofcrush.html Muidugi, eelneva soojendusega, sest mul on olnud probleeme hiljem sõrmeliigestega, sest tegin ilma soojenduseta ja vale tehnikaga.
Igatahes, mõte on selles, et isegi kui trenni ei tee mingi aeg, siis see baas, mis on loodud annab võimaluse kiirelt taastada endine olukord. See aga eeldab siiski mingi aeg nooruses aktiivset treeningut.
Eks tänapäeva noori iseloomustab paraku see, et tahetakse kõike momentaalselt – treenitust, suuri lihaseid ja palju raha.
IVARK
MemberSee ikka vastab tõele, et andekad ollakse korraga mitmel alal, nüüd siis ka luuletamises. Tallinnas on avatud mikker kolmapäeviti kirjanike majas, ma arvan, et pead osalema.
IVARK
Member26.august 2013.
No nii ongi. Tegin mingi hirmsa blogi oma treeningutest ja toitumisest ja siis mingi ime läbi ei seivinud seda materjali ja oligi kadunud enne kui siia jõudsin laadida. Masendav. Igal juhul täna tegin 2 trenni ning töö käib!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks kuskil USA serveris on olemas see, esita neile teabenõue.
IVARK
MemberMa tegelikult kaalusin tema poole sõbralikult pöörduda ja kodanikku rahustada vms, aga jätsin teo katki proosalisel põhjusel. Ta oli väga vihane ning arvan, et vestlus oleks jäänud kaunikesti lühikeseks. Ma millegipärast arvasin, et ta oleks lihtviisil kangiga virutanud:)
Sellistel inimestel on oma raviarstid, oleksid seda talle maininud, oleks vaikus majas. Ilmselt jäid lihtsalt tabletid võtmata.
IVARK
MemberNii, et Taavi sinust pole tolku ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui naine hädas, siis paned jooksu mitte ei tõtta tema eest seisma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui nüüd tänavapildis vaadata ja päris primitiivseks minna, siis enamus kutte lükkaks tänapäeval lihtsalt käega kõrvale ja viiks naise minema. Kutid on oluliselt õrnema kehaehitusega kui nende naised.
IVARK
MemberKui seal mingi pekk ka on, siis ilmselt hädavajalik, et sul oma kaalu juures veel organism normaalselt toimiks. Nii, et hang on to it. Õnneks oled 16, küll hakkab massi ka kogunema, hetkel oled arengufaasis.
Kui nüüd reaalse maailma pilguga vaadata, siis üldiselt on sul vale lõikega teksad, kui vaja saad lasta õmblejal kohendada või hangi omale kallima brändi omad, mingid odavad venivad välja ja näevad igaühe jalas välja nagu neid oleks kandnud John Candy. See oleks ka kõik, sest nagu eelpostitaja juba ütles, aega on liiga vähe, et midagi oluliselt muutuda saaks.
IVARK
Memberaa…booty lady.
IVARK
MemberNiisiis, minu küsimus: “kuidas saada vormi”? Olen selle teemaga hädas juba mõnda aega. Vajan Sinu hüva nõu.
Tahaks ikka teflonit kuna keraamiline on kallis ja ovaalne oleks hea aga samas võiks põhi alt ära käia, sest saab kergemini koogi kätte, samas on altkäiva põhjaga vormil vedel raam ja kinnitused võivad katki minna ja…ühesõnaga jah. Ümmargune võib ka olla.
IVARK
MemberHea valik maitsvaid jooke tõesti, eks sellepärast võibolla jälle Texases mingi vend lasebki 6 inimest maha, et kogu aeg nedne peal tiksunud.
IVARK
MemberEks see on selline äraleierdatud teema, kunagi olid inimesed veelgi tugevamad, siis kui koopas elasid jne. Ilmselt on paratamatu, et osa funktsioone võtab varsti arvuti üle, füüsilise töö ja liigutamise osakaal langeb veelgi. Ajapikku saab inimesest lihtsalt minimaalselt liigutav operaator, ammu enne seda lõpeb aga paraku kogu eksistents, nii et pole mõtet väga muretseda kuhu me jõuame, loodame, et mingi intelligentsem ja empaatilisem osa jätkab eksisteerimist kusagil teisel planeedil.
IVARK
MemberKaks kätt otsas, milleks ühe käega. Lisaks sellele, et vana ja paks jne. Aga igasugu ühe käe ja sõrmega asjad võivad kurvasti lõppeda, nt. elas kord Bruce Lee, kes ka tegi igasugu harjutusi, ära suri lõpuks, inimene pole masin.
-
AutorPostitused