IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
MemberMinu arust on naljakas see, et iga poole aasta tagant on uus tüli, uus jama, uus leppimine. Ja nii viimased paar kolm aastat, kuni mina siin foorumis olen olnud.Naljakas jah. Kui ikka läbi ei saa, siis ei peaks leppima ka. Naiselik käitumine ma ütleks kogu selle jama kohta.
IVARK
MemberHuvitav on see, et ETV eetrisse dopingumees Kalmus ei kõlba, aga korduvalt erinevates asjades süüdi mõistetud kurjategija Lepajõe sobib küll?Hea tähelepanek ja sellele vastas kaudselt juba Alan ära, Lepajõe on hea suhtleja.
IVARK
MemberMõni meenutas kilpkonna, äkki ninjakilpkonnad. Paras pähkel aga vahet pole, teema uuenes vahepeal ja tulemus juba käes aga mina muudkui vastan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IVARK
MemberJah, ilus oled isamaa kui lugeda seda teemat! Miks näha igalpool tonti, otsus võis tulla ERR-st ja asi ants. Seal on ka niiditõmbajaid igasuguseid. Tahe klippi valmistada oli olemas aga kas kõik eelnevalt ka kooskõlastatud oli ERR-s. Teatavasti tegi Kalev Vapper ka kunagi mitteametlikult Eesti krooni tuleku puhul muudatusi programmi, sel ajal see aksepteeriti erakorralise sündmuse puhul.
Kalmuse klipiga läks aga teisiti. Erinevalt vandenõuteooriatest on enamasti asjad lihtsamad kui paistavad.
IVARK
MemberCaptain Crush:
http://www.powerman.ee/index.php?cat_id=13&go=products
Mul on nr. 2, ei saa seda hetkel veel kokku kuid haaret parandab küll.
IVARK
MemberLiigesevalude tõttu ei saa mina näiteks enam paljusid harjutusi täiskoormusel teha aga siis tulebki leida mingi sobiv alternatiiv. Samas võib see ka aja möödudes leevenduda, tähtis on vahepeal koormust vähendada.
IVARK
MemberÖeldakse, et nii mõnelgi on elus kaks sünnipäeva.
IVARK
MemberTore Janar, et peale trenni ka oma perekonda tutvustad. Mul on sulle palve, lihtsalt edaspidiseks, äkki paned pildid neti formaati, siis laeb kiiremini lehe alla, praegu on pildid hästi suured. Loodan et said nede “Ringvaate” tegelastega kaubale….
“>Millal Ringvaates?
IVARK
MemberSiia teemasse paslik link kuidas Levrone jookseb maailmaklassi sprinteriga:
IVARK
MemberMa olen 33, parimad tulemused alles nüüd tulevad. Nii et vanamees ole selleks ka ise valmis.
aprill 14, 2011 at 11:25 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #297422IVARK
MemberMitte ükski pulber ei hakkagi kunagi asendama päris toitu ja seda Otsus silmas pidaski. Mina tarvitan ka valgupulbrit puhtalt mugavuse ja kiiruse pärast. kui paljudel meist on võimalus kogu aeg toitudega ringi käia, karbid ja kohupiimapakid kaasas? Mis lisaväärtusi sealt pulbritest veel otsida? Vale sõnum on see kui noored peamiselt pulbrist toituvadki ja muul ajal närivad midagi lihtsalt (sellist nähtust pole vähe).Tähtis on, et keha saab valgud ja kiire taastumise. Ma arvan, et Otsus päris õhust teemasid ei võta ja kreatiini koha pealt on tal ju õigus. Omal ajal treenis ka keha üles ilma igasuguste pulbriteta. Kaseiin on küll ka liimi koostises, võibolla tollal sügaval nõukaajal ta sai seda pulbrikujul kuid vaevalt.
Ma arvan, et mida kõrgemaks lähevad inimese nõudmised endale ja treeningule, seda olulisem on ka toitumise osakaal ja sealt tulevadki peamised tulemused.
IVARK
MemberMinu arust jalad on ülakehast maas ja üldse kuidagi ebaesteetiline vaatepilt. On sama massiga mehi, keda on parem vaadata.
aprill 14, 2011 at 6:22 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #297359IVARK
MemberÜlemine on mu olnud max 155 ja see põhjustas ka juba ninaverejookse ja peavalusid. See oli 10 aastat tagasi. Nüüd teen kergemalt trenni aga tekkinud on hoopis teine kummaline nähtus, diastoolne on väga madal, nt. oli mul vererõhk 128/60, arst ei osanud midagi kosta selle peale. Sellega seoses tekkis mul lihtsalt kõrgendatud huvi südant uurida, peaks koormustesti tegema ilmselt mingi aeg.
IVARK
MemberKui avastad, et oled oma elus millegi eest pōgenenud ja enda keha taha peitu pugenud. Siis tea, et pōgenemine pole lahendus! Mine probleemi juurde tagasi ja korja enda killud eluteelt üles ning jätka enda tegemisi täisväärtuslikult- tervikuna. Peamine, et Sa iseendale ei valetaks!See on nagu Castaneda raamatust:-), ainult et tema nimetas seda energia tagasitoomiseks. Aga toimib!
IVARK
MemberKonksuga küsimus aga mul tuli koguni kaks varianti meelde: 1 – trennist, 2 – sealt, kuhu nad ka lähevad ehk kõiksusest
-
AutorPostitused