IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
MemberAga tal on lavakogemust ja tundub, et karvad ka aetud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust seljal joonistab, seal, kus lihased lõppevad lülisamba juures. Tekib selge vagu. Kannikate vahelt ka joonistab ja lavakogemust on ka.
IVARK
MemberMa olen ka Nõmme fanaatik, eluaeg sealkandis ringi rännanud ka, turg on seal üleprahi. Üks unistusi on sinna kunagi ka elama kolida (mitte turule muidugi).
IVARK
MemberMinu arust on mehes materjali sügiseseks MM-ks. Igatahes lavakogemus on olemas, natuke dieeti ja läheb.
IVARK
MemberKirp- oled järgmine kord oodatud oma muskleid näitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja ära häbene ning karda, HI’d sulle keegi pähe määrima ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Riided seljas ei pruugi vahet teha. Äkki peaks olema nii, et juba ukselt tuleb sisse astuda palja ülekeha ja topeltbiitsepsiga (kes otse ei mahu, tuleb külg ees), siis on kohe selge, et oma inime…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilmad ka soojad, saab uksetaga juba eos lahtiriietuda.IVARK
MemberMa nüüd ei saa sinust täpselt aru, ütled ei tee rohkem ega vähem aga ometi suunab sirge olemine rohkem tunde triitsepsile?Oot, on vahe küll ikka. Kui kallutada kere ette, lülitab juba sisse ka õla eesosad. Mida vertikaalsemalt suruda, seda rohkem töötab triitseps. Muidugi saab õlg ka siis koormust aga tunduvalt vähem.
IVARK
MemberKõik on tore aga kuidas see Kalmuse eetrikeeldu puutub?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IVARK
Membersee on küll natuke veider antud hetkel. Kokkusaamise mõte ei olnud ju teatud toidulisandid, vaid point oli meeldivalt aega veeta ning sportlikel teemadel vestelda..No selge see, niisama lõõpimine käib siin.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IVARK
Member“Ivar kahjuks pead sa oma makaronidega rohkem kükkima, kui tahad meie lauda istuda.”No ****t, nüüd läks julgus päris ära, selge see, et võõrasse lauda ei istu.
IVARK
MemberEks selle kohtumise mõte oligi lihtsalt piiranguteta spordijuttu ajada sõbralikus seltskonnas.Aga ju siis kedagi ei huvitanud. Meie lauda olid kõik teretulnud. Aga vbl jah, veidi raske niisama võõraste lauda istuda. Kuigi usun, et laudkonnast enamik on ka siin foorumis aktiivsed ja “täiesti võõras” polnud seal keegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot selles asi ongi, muidugi ei ole lihtne minna võõrasse lauda, ainult purjus soomlasel on see lihtne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestlane peab ikka läbi mõtlema avalause ja tutvustuse: “tervist, olen Ivar ja surun 75 kg, kükin 100 kg ja teen biitsepsit 25 kg kangiga, lisanditest tarbin whey 3 ja hera 80-t, tänan tähelepanu eest.”
IVARK
Member“Maamees otsib grimmi.”
IVARK
MemberVärske õhk ja maatöö, tulemused üleöö!
IVARK
MemberKas nii raske on mõista ,et firma lihtsalt ei tahtnud Marekit ja kõik. Miks peavad nad kellelegi midagi seletama ? Ei tahtnud ei sobinud plaanidesse ja kõik . Normaalne inimene saaks sellest aru mitte ei teeks selist kisa meedias. Kuidas kõik teda tagakiusavad . Mul oli hiljuti ühes Eesti mängufilmis ka 10sek episood kuni montaazini oli siis lõigati vällja . Sain ka eetri keelu . Mis ma nüüd teen kisan ka mööd a meediat et rezi on tropp ja krt mind ahistatakse või ? Mõnedest assjadest tuleks üle olla ja enne mõelda kui kisada . Oleks siis asi veel mille üle kisada. Piinlik peaks olemaKui nüüd meenutada, siis olen ise ka montaaži ohver olnud, suurt vahet täiesti ilmumata ja väljalõigatud karakteri vahel pole, sest ekraanil pole niikuinii. Eks ma pettunud olin aga mis seal ikka, klipp tehti kiirem kui alguses plaaniti.
IVARK
MemberSelline soonelisus pole küll enam esteetiline; tavanaised pigem jooksevad sellist kolli nähes minema ja ega see silmale eriti meeldiv vaatepilt ka pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on pagana hea, et nad minema jooksevad, saab omale rannas näiteks parema koha ja saunas rahulikult üksi vihelda. Tegelikult on hea vahel inimestele hirm naha vahele ajada ja selleks polegi enamat vaja kui piisab lihtsalt riidest lahti võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IVARK
MemberLoen hetkel Gorbatšovi elulugu ja tuleb meelde seik Brežnevist. Kuna taat oli juba oma viimastel aastatel üsna muumialaadne ja peale “võtame peale” midagi muud öelda ei osanud, siis topiti ta parteipleenumitel pukki koos sedelite ja etteantud tekstiga. Nii ta siis istus seal jagamata ise kus ta on või miks ta on ja asi kordus ka Gromõkoga. Mida ma tahan sellega öelda, et suurte poliitiliste mängude taga on alati niiditõmbajad.
Mida väiksemaks lähevad panused, seda vähemtõenäoline on ka, et mingit kokkumängu oleks. Kardan väga, et kulturism pole just valdkond, milles tegutsevad inimesed omaksid sedavõrd laialdast mõjuvõimu. See, et seljataga räägitakse on ilmselge, paratamatu ma ütleks aga ei midagi muud ja antud juhtum on selgelt ülepaisutatud.
Aga need on ainult minu mõtted kui kellelgi on vettpidavaid tõendeid, siis tuleks need välja käia, mitte lihtsalt lahmida.
IVARK
MemberMul on ka mingi 65cm, seda pikkuse juures 185cm. Vöökoha jään hetkel võlgu.Käisin ka poes ükspäes nii viigipükse kui teksaseid proovimas. Viskas kiiresti kopa ette.
Kui oli pikkus paras, siis vöökoht liiga suur. Kui vöökoht paras, siis reitest kitsas. Kui reied ja vöökoht paras siis pikkus kehva vms. Jne jne jne. Nokk kinni, saba lahti. Jube tüütu. Pean veel poodides tuhlama. Erinevatel firmadel on erinevad lõiked, seega kindlasti on kuskil poes toode, mis hästi sobib. Lihtsalt on jama see, et peab tunduvalt rohkem otsima, kui tavamõõdus inimene.
Saab ka lühemaks lasta lõigata ja paljud poed teevad seda veel for free. Kuna kintspükse ei armasta ja paar aastat tagasi kummardades oli ebameeldiv kogemus pikikärisemise osas, siis pikka aega juba praktiseerin sellist lotendavat stiili, et kõik ilusti liikuda ja hingata saaks:-) Järeltulijate saamiseks ka parem. Vöökohast saab ka ümber lasta teha, sest midagi ebastiilsemat annab otsida kui püksirihmaga kokku pigistatud laiad püksid (umbes sama nagu must sokk ja pruunid sandaalid lühikeste pükstega palaval suvepäeval).
-
AutorPostitused