IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
MemberOi mis daam…
Ma ei teagi nüüd mida teha, kooki ei taha süüa, nii vormikaks end ei püüa saada, näljutama end ei hakka, kuna selle daami moodi ei sooviks olla (ma ei saa aru, miks ta nii lõhikesi riideid kannab), seega ma jään sinna, kus ma olen aga liigun ikka konkreetse daami poole
… seega trenni. Keegi sai jutust aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?See daam on kahjuks nüüdseks juba läinud sinna, kust tagasi ei tulda (või tegelikult oleneb see sellest kas usute reinkarnatsiooni või mitte), nii et lõpptulemus on see ja ilmselt nii ka nendel vormikamatel.
IVARK
MemberIVARK
MemberUltraheilee saadeti minda ka õlavigastusega – seal küsis arst, et kuhu me selle punkti paneme…
Katsusin siis ise näpuga ja umbes näitasin kus viga saanud koht on – iga kord pidi seansile kohale sõitma, loobusin peale seda, võtsin 3 päevase kuuri diklofenaki ja läksin nädal hiljem õlatrenni ja tegin veel suuremate raskustega…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole just paljulubav see sinu kogemus, loodan ikka ortopeediakeskusest abi saada, 3 kuud pikk järjekord on. Raskused kasvasid mulgi kuid tahaks nagu nii trenni teha, et ei valutaks pidevalt.
IVARK
MemberSellisel juhul on vokalist teada!
september 1, 2011 at 7:55 p.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #311789IVARK
Member
september 1, 2011 at 7:29 p.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #311783IVARK
MemberEks sa ise tea muidugi.Aga no kui nii väidad …Sest –
too tsitaat pärineb bin Ladenilt.No ei ole mina selles süüdi, et sinu ja islamiradikaalide Lääne tsivilisatsiooni vastane retoorika kokku langeb.
Sry.
njahh, pigem mainitud pahed mitte ainult Lääne tsivilisatsiooni vaid terve inimkonna negatiivsed ilmingud.
september 1, 2011 at 1:42 p.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #311748IVARK
MemberProbleem on selles, et võetakse üks aspekt nö. “tervisliku toitumise” alustaladest ning konstrueeritakse sellest terve dieet. Mis on lihtsalt tobe. Umbes nagu need veregrupi dieedid, puuviljadieedid, mahladieedid jne jne.Mina küll oma lapsele küpsiseid ega komme ei keelaks. Mõõdukas tarbimine ei ole midagi hullu. Ning harjutades oma lapsi ekstreemsustega võib juhtuda, et edasises elus kipuvadki nad nägema maailma must-valgelt. Üks asi on silma peal hoida ning piirata liigset tarbimist, teine asi on täiesti ära keelata. See pole lihtsalt vajalik ning võib lõpuks viia tagasilöökideni, kus laps mingi hetk topib ennast ääreni küpsiseid täis kuna siiani on tal keelatud neid tarbida.
Või, et täiskasvanuks saades ning vanemate mõju alt pääsedes “avastatakse” vabadus mida iganes tarbida ning kaodatakse igasugune mõõdukuse tunne kuna pole seda kunagi õpetatud.
Siin mõned mehed näevad küll juba Bin Ladeneid jne. Mis meelel see keelel, mis muud.
Archangel, saan mõõdukuse aspektist täiesti aru, küll saab kommi ka kui vaja aga piirid on vaja siiski seada, mõõdukus tuleb siis kui tuleb arusaamisvõime ja distsipliin, mis kahjuks 2 aastasel jonnijuurikal on kehvasti arenenud. Muidugi tuleb läheneda ka individuaalselt iga lapse puhul, lihtsalt nägin, mis juhtus minu lapsega peale mõnda majustamist. Vaikselt hakkame nüüd normaalrežiimile tagasi minema. Teoorias võib ju lapsi kasvatada igaüks ja mingit imelist maailmapilti kujundada aga kui sul ikka detsibellid vaikselt kõrva kulutama hakkavad ja näed, et miski ei aita, siis pead natuke korrektuure tegema oma mõtlemises. Selles suhtes jagab minu mõtteid kõige paremini Alan aga eks igaüks elab oma elu ja kes tahab teisiti, andke minna. Ma arvasin ka enne lapsesündi palju asju teisiti.
september 1, 2011 at 7:37 e.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #311698IVARK
MemberJajaa.Aga esimesele postitusele järgnesid ju nii jutlus kui arutelu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte et mul selle vastu midagi oleks ja loomulikult on sul õigus oma vaateid tutvustada ja propageerida –
Benedicto Domini sit vobiscum,

Tegelikult oleme ausad. Igal juhul on selline eluviis tervitatav ja kindlasti parem kui igapäevane üleküllastunud tarbimise ja mandunud mõtteviisi maailm. Selles suhtes pooldan igal juhul. Kasvatan ka 2 aastast selliselt, mis tähendab, et maal jookseb ta paljajalu ja saab karastada õhu käes. Kindlasti ei mingeid küpsiseid ega komme vaid lihtsad toidud. Selles suhtes ajavad mind marru “head tädid”, kes titale kommi annavad, nad keeravad korralikult käru.
Kuna sõidan palju autoga, siis olen hakanud tegema ka nö. jalapäevi.
august 31, 2011 at 6:32 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #311665IVARK
MemberTäna sai tehtud supertrenn, just nii võib selle kokku võtta kui jõunäitajad ennastki üllatavad, mitte et oleksin midagi enneolematut teinud ,vaid et dieedi tingimustes on võimalik siiski rahulikult ja õigesti planeeritud treeninguga tulemusi parandada.Alustasin õlast ja tegin hantlitega lendamisi ette
16kg/12, 20/10, 26/8, 30kg/7
Hantlite lendamine külejele
16kg/15, 20/12, 24/8, 28/6
Eest ülestõmbed plokk
11 plaati/12, 13/10, 15/8, 16/8
Peale õlga alustasin rinnaga ja ega midagi ei oodandu, sest tavaliselt on peale õlatrenni ikka juba ka rinnaraskused väikemad
60kg/20, 100/12, 115/10, 130/8, 140/5 (vaatasin päevikut ja augusti keskel tegin sama seeria esimese harjutusena ja nüüd suutsin sama teha 4 harjutusena, mis on selgelt raskem, dieedi aeg ja selle kaalu juures hommikul 89,7kg ei ole ma sellise raskusega 4 harjutuses veel teinud kunagi)
Saanud sellest innustust tuli hästi ka järgmine harjutus kaldpingil hantlite surumine
32kg/12, 40/10, siis otsisin 46kg, kuid kuna neid ei leidnud (Revalis tuleb ka seda ette) ja haarasin 50 kilosed ja tegin 7 kordust, viimaseks seeriaks võtsin 54kg ja tegin nendega 6 kordust (ka sellise raskusega ei ole ma rinda teinud peale õlatrenni).
peale seda veel lendamisi ja trosside ristamisi lisaks kõhtu ja jooksu kokku 40 min 6 km.
Selge, et kogu aeg niimoodi ülesmäge ei lähe ja kindlasti oli oma osa ka ühistreeningul, sest tegin sõber Etsiga – ja olen tähele pannud, et ühsitreeningute käigus on minu tööraskused oluliselt suuremad kui üksi rassides, seega proovin enne võistlusi kindlasti sõprade abi kasutada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne trenni andsin ühe intervjuu TV3 tulevsele koguperesaatele, kus minu üllatuseks tuli mind intervjueerima 9 aastane Laura….
Jutt oli ka siis vastav, seega mitte väga tõsine.Peale trenni käisin Rimis ja kui tvaliselt ma hindu ei vaata, siis juhuslikult minu ees kassas olnud tüdruk ostis ühe pudeli juua ja kassas näitas teist hinda kuna pudelile lisandus ka pandi hind ja seda selgitati talle. Ostsin mõne keefiri, pirne, banaane ja suuloputusvett ja vaatasin juhuslikult tšekki, nagu mainisin, siis taaliselt seda ei tee. Selgus, et suuvee hind erines riiulil väljas olnud 1,34€ (seega mult võeti see summa rohkem), küsisin erinevuse kohta – ja läksime müüjaga siis riiuli juurde ja selgus, et mul oli õigus, kutsuti siis keegi tagantruumidest ja maksti mulle rohkem makstud summa tagasi (loo moraal, vaadake tšekke poes – ma võin ainult aimata palju ma olen pügada saanud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Samas järjekorras olid poisid, kes ostsid Oti Tervisemune – ja tulid autogrammi küsima ega ma kade poiss ei olnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega kui näete mind toidupoes ja ostate mune ärge peljake ligi tulla, autogramm nimeline on garanteeritud….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme siis 1. september ja vanem tütar läheb juba 3 klassi, seega homme tuleb trennist vaba päev ja tegelen lastega, plaanis bowlingusse minna.
Siis peab mingi paber ka käepärast olema, sest munakarbile autogrammi ei tahaks, pärast on igal pool majapidamises ees ja tüliks.
august 31, 2011 at 6:29 p.l. in reply to: Kui palju on siin ürgse/esivanemate eluviisi pooldajaid? #311664IVARK
MemberHmmm, huvitav lähenemine. Kui sa väidad, et sa toitud tervislikult, siis kas see välistab terve elu jooksul jäätise söömise?Ma ei saa tegelikult su argumentidest aru; oleks kena, kui sa proovid hetke veidi objektiivsemalt asja põhjendada. Ma pooldan ürgset eluviisi, sest ma arvan, et see maksimeerib mu tervise ja heaolu. Kas see tähendab, et ma ei kasuta kunagi ühistransporti? Ei, aga see tähendab seda, et ma püüan teha nii palju, kui ma suudan. Kui mu heaolu mingil põhjusel langeb, on midagi viltu. Näiteks, kui ma käiks aasta ringi paljajalu, siis võib-olla oleks mu sotsiaalne olukord täiesti kohutav ja ma muutuksin õnnetuks. Ega need, kes usuvad ürgse eluviisi kasulikkusesse, mingiks koopainimeseks ei hakka. Selle asja nimi on “ürgne eluviis tänapäeva maailmas”. Ja eks seda eluviisi kasutatakse ikka selleks, et enda elu paremaks muuta. Kui sa arvad, et selline toitumine on su figuurile ja tervisele parim, ei pea see ilmtingimata tähendama, et sa loobud tehnoloogiast. Eks ikka valitakse endale üht-teist, mis meeldib ja abiks on.
Selle elustiili seda osa, mis puudutab maal külma veega pesemist, kuivkäimla kasutamist ja ahju tule tegemist, siis seda teen pidevalt kuid samas pole see enam midagi ürgset, tänapäeval on inimestel lihtsalt elu nii mugav, et siis pannakse elementaarsetele asjadele erilised nimetused, mida keerulisem seda paremi, et ennast rohkem elusana tunda. On ka mullasööjaid ja ekstreem-ökoinimesi jne. Kui kõike mõõdukalt teha, siis miks mitte elada nii, et emakest maad vähem koormad. Muidugi kulturisti meeletu toidutarbimine, seega ka suurem pakendijäätmete tekitamine, suurest toiduhulgast ka kindlasti teatavate jääkide suurem osakaal jne. ei ole kindlasti midagi, mida võiks nimetada esivanemate moodi elamiseks.
IVARK
MemberAitäh Sulle, edu Sulle ka , Kirp, teeni Eesti riiki ja ole ikka tubli spordimees!!Ise olen hetkel esimest päeva koolis. Ma küll eile õhtu sain kaua üleval oldud, mis on põhjustanud selle, et uni on nii paremas kui ka vasakus silmas ja kumbi neist hästi lahti ei taha seista.
Tunnid/Loengud on pikad.. tundunud pikad. Just lõppes ühe õpetajaga 4 tunnine loeng, mis pakkus küll huvi, ma tõesti tahtsin keskenduda kuid uni oli ikka tugevam.
Pärast koolipäeva (3 tunni pärast) lähen koju kindlasti uinakut tegema enne trenni, muidu ei tule trennist ka midagi, kuigi motivatsiooni on.
Hetkel istun kooli kohvikus ja vaatan siinseid tudengeid, mida nad söövad – kooresalateid, šokolaade, pirukaid, glasuurigringleid, ja veelkord šokolaade.
Küsimus suurele ringile. Kas Sa tead kedagi kes ei teaks kedagi, kes oleks tudengina juurde võtnud?
Mul on kurb tõdeda, et mulle tundub vähemalt.. see on meeletu, kuidas võetakse juurde, kui minnakse ülikooli.
Miks?
*Ainevahetus pole enam nii kiiretempoline, kui noorena, kuigi toitumisharjumused pole endiselt teab, mis kiita ning saiakesed ja šokolaadid on domineerivad.
* Ja teine, mis on suurim probleem, on planeerimine. Kui Sa oled tudeng või tunned mõnda tundengit, siis palun soovita tal planeerida enda toitumist kooli ajal. Pakkigu kodus söögid ning hoolitsegu enda kütuse eest.
Nüüd räägin Liisa Otsusega edasi ja siis tundidesse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et tegemist on niru kohvikuga, vähemalt mina sõin loengute vaheajal praadi. Ilma lihata ei läinud ükski lõuna. Enamus inimesi paraku eelistab igasugu magusat kuna täidab kiiresti kõhu ja annab energiat ja on suhteliselt odav. Lisaks loengusse kaasa kohustuslik cprite või coke. Kui lisada sinna, et enamusel pole ka rahaga priisata, siis nad lihtsalt ei jõua osta omale korralikku lõunasööki.
IVARK
MemberJa kool vōib alata..Olen hetkel aktusel Tallinna Majanduskoolis. Esmaspäeval algab ōppetöö, täna on aktus ning infotund.
Kōige rohkem pani mul silma muidugi särama see, et siin koolis on jōusaal! Pärast seda, kui direktor selle teatavaks tegi, mul hingamine kiirenes ja kleit jäi kohe kitsaks ning palav hakkas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu oleks lapsele öeldud, et allkorrusel on kommipood !!
Tööle meil just praegu ei soovitatud minna.. Hirmutav

Aga täna on mul tööl lōpupäev, pärast aktust kerge tähistamine Robocopis. Pärast tööpäeva trenni. Eile käisin päeva lōpus loomaaias üle 10 aasta umbes, pärast läksime trenni ka, kus kurtsin enda selja üle, et enam valusaks ei ole treenind ja siis tegin eile uut harjutust aga ikka täna ei anna tunda. Ikka ma ei suutnud nii kōvasti trenni teha… Täna lähen piitsutan end taas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilusat uut ōppeaasta algust kōigile, kes koolialgusega seotud on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas Robocopi poega on siis kõik, et lõpupäev? Igatahes õppimine on oluline, omal tuli kahjuks mõistus hilja koju kuid parem hilja kui mitte kunagi, omandasin veel enne 30-t kõrghariduse, sul on palju suurem ajaline edumaa ja arvestades tahtejõudu loodan, et lõpetad ühel päeval Wall Streetil või Trummp toweris, igatahes New York on nii panganduse kui ka elu osas suurepärane koht. Mõtle sellele.
august 22, 2011 at 8:05 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #310878IVARK
MemberTänud Taavi ülevaate eest, ma oleks nagu ise juba seal kohal olnud, peale seda põhjaliku kirjeldust….
. Täna stardin Viljandisse, vaatan kas teen hommikul trenni ära või lähen pigem õhtul juba uut saali proovima, see selgub peale hommikusööki, sest pühapäev on ka ainus päev, kus ma saan ilma äratuskellata tõusta, seega alles hakkan hommikust sööma.
Eile olin siis hommikust kuni keskööni seotud firma PKC suvepäevade vedamisega Nõva villas. Päev oli täis, mänge ja nalja, lõppes tantsuga – päris lõbus üritus sai ja vedasin seda koos Arlet Plamistega ja tundus, et ka omavahel saime päris hea päevajuhtide klapi – tegime ju esimest korda päevajuhtimist koos, varem olme muidugi palju erinevate saadete lindistustel kohtunud. Igal juhul hea kogemus ja mõnus päev värskes õhus. Mis kõige positiivsem ,et lubatud vihma ei tulnud seal päeva jooksul piiskagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homsest peaks siis Viljandis üles saama ka korralik toidulisandite valik ,seega paljud kes on ehk varem pidanud samme seadma kaugemal olevatesse Fitshopidesse või netist tellima, saavad hakata paljusid põhitooteid ostma ka Vilnadist Vivaspordist. Eks ma võtan fotoka kaasa ja teen valikust ka pilte.
Käisin sind tagareas kuulamas ka, väga asjalik loeng oli, kahjuks pidin ära lippama lauluväljakule. Mängud olid päris lõbusad kuigi oleks eelistanud mõnda jõunumbrit, oleks rohkem meeltmööda olnud.
IVARK
MemberOlgu ta Kalvik või Talvik, aga natuke metsa poole igal juhul!
“>Ma arvan, et tema vaen on kuidagi isiklikku laadi, mingi kompleks äkki…kes teab. Kumab igast artiklist läbi igal juhul.
juuli 29, 2011 at 12:35 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #308982IVARK
MemberPilt võib anda ka selle effekti,kuid kohati tõmbuvad mehed jah selliseks lillakat tooni…Minu teada kõige lillam mees ajaloos oli Frank Palumbo, teda vist kutsuti isegi lillaks dinosauruseks vm.
AutorPostitused