IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
MemberHea, et takkajärgi võimalik vaadata. Tavaliselt pasundatakse ikka ette ja taha, et nüüd on saade tulemas.
IVARK
MemberNii, MM läbi ja nüüd on aeg ka tõsisemate uudiste kallale asuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IVARK
MemberÜha paremaks läheb, veel mõni aasta ja täiuslik.
november 24, 2011 at 1:44 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #296558IVARK
MemberKus sa seda loed?

Huvitav, nägin ka seda kummalist lauset siin või hakkan ma vanaks jääma.
IVARK
MemberKui sul enesetunne kõige selle kõrval kehv ei ole, siis pole ju midagi lahti otseselt. Minu arust madal pulss on väga hea näitaja ja aeroobset teed ka piisavalt. Sa ei kujuta ette kui ebameeldiv on hoopis see kui pulss on ka puhkeolekus kiire ja ninast hakkab verd jooksma kõrge vererõhu tõttu.
IVARK
MemberMulle tundub nr. 62 seekord mitte ainult massiivsem kuid ka reljeefsem. Kui aga muud kahtlused, siis kõik peaks ju ühtede samade reeglite järgi käima ehk kas teda testitakse ka?
november 21, 2011 at 7:47 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #300297IVARK
MemberHuvitav, miks Ott kuidagi kollane oli teistega võrreldes?Ülejäänud olid kas lõunamaamehed või solaariumis käinud. Ott vist solaariumis ei käi minu teada, kuskilt jäi meelde. Seega alus, millele grimm laduda on juba teine.
november 17, 2011 at 1:34 p.l. in reply to: motivatsioon kadunud, kahe nädalane paus, kava vahetus plaan #303898IVARK
MemberMa lugesin ka su probleemi läbi, vajad tõesti pausi. Peale selle teksti lugemist vajan ka ise pausi.
IVARK
MemberPõhimõtteliselt võiks see ju kõik töötada aga paljudel meist on aega ja võimalusi eksperimenteerida. Selline sissetöötatud 5 korda päevas söömine nt. sobib mulle kõige paremini aga ei tähenda, et see ainuõige on. Lihtsalt olen harjunud nii. Kohviga olen harjunud samamoodi, sellepärast tekivad ärajäämisnähud kui hommikul joonud pole. Maksimaalne näljakuur oli mul 10 aastat tagasi ja kestis kõigest 3 päeva. See mõjus kehale väga soodsalt ja kõik, mis vahepeal kaotatud oli tuli kiiresti tagasi. Olen kindel, et kui elurežiim oleks teine, suudaksin ka teistmoodi toituda ja treenida. Jõu kasv on hea mõõdik, mis näitab, kas
Muidugi lühiajalised paastukuurid on rohkem mingi muu foorumi teema aga üldiselt vajab seda tänapäeval iga inimene. Tegelikult ongi paast see mida enamus inimesi nälgimise pähe teeb, tarvitades siiski mingit toiduainet, nt. juues mahla oled juba paastu, mitte näljakuuril. Tõsine näljakuur algab klistiiriga (mida jätkame kuni soolestik puhas) ja juues ainult keedetud vett.
IVARK
MemberÜtleme nii, et võiga võib teha imeasju aga kui ei oska siis võib ka nt. külmakapis teise riiuli ülevalhoidmiseks kasutada või vedelana parketi sisse määrida. Nt. praetud seened alles võiga tõelise maitse saavutavadki, lisame võid kanakastmele, jälle super. Igasugu kookidest ei räägigi, kus see on kohustuslik retseptiosa.
Mis puudutab kohukesi, siis nendest ainult karumsi omad, muu on kaunis keskpärane ja rasvamaitsega. Igasugu kreemid on väga head, ärme unustame ka seda, et toidu seedimisprotsess algab juba suus ja kui toit seal lihtsalt ringi käib nagu nt. 0,1 % kodujuust, siis kahjuks pole see minu jaoks vaeva väärt.
Endale mingeid piiranguid ei tee, nagu Archangel ütles, siis tuleb oma päevane menüü üle vaadata ja kui seal on kõik paigas, siis võib omale ühtteist lubada. TValgupulbritest jm. olen ammu loobunud, sest mingit effekti need minule ei andnud.
Kui me räägime võistlevast kulturistist, siis on muidugi tingimused teised.
IVARK
MemberMinu arust päris vaadatav võistlus oli ja kehad, mis ringi liikusid olid ikka hulga suuremad kui EMV. Puhtalt vaadatavuselt seega teine tase.
IVARK
MemberPalju Õnne! Omalgi põngerjas kasvamas ja luban Sulle, rõõmu ja nalja saab kõvasti olema! Igast muid asju ka aga see on elu:-)
IVARK
MemberMa olen kindel, et viimane lause sinu postituses on väär:-) ja neid uusi tulijaid poleks ju laval kui mõned vanemad tegijad neid eelnevalt motiveerinud poleks, on nii?
Loodan ka, et klassikaline kulturism ära ei devalveeru. Antud hetkel on see üks võimalus üleüldise pildi esteetilisemaks muutmiseks, sest see, mis toimub kulturismi tipus ei ole paraku esteetiline.
Viimasest võistlusest ka: ei saa ennast ju kuidagi panna saali kohtuniku koha peale kui oled ise laval. Seega, hindamises on väga palju ka subjektiivsust. Edu!
IVARK
MemberVäga konstruktiivne ja süsteemne lähenemine treeningule, selles mõttes parim blogi minu arust. Edu!
november 3, 2011 at 6:40 e.l. in reply to: Kuidas mixida endale kõige odavamalt valgu süsivesiku jook ? #312779IVARK
MemberMa teen juba pikka aega nii: vanillimaitseline lahja kohupiim, 2,5% piim ja blenderis segamini. Väga maitsev tuleb, siiani pole ära tüüdanud ja ma arvan, et tuleb soodsam ka kui pulbreid ostes. Kui jääb väheks, siis lisa muna ka juurde ja asi ants.
-
AutorPostitused