IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
MemberHormoonravi oli naljaga või mis ?
Maha saagima ei hakka ,niiet vaatan toitumise üle ja eks hakkan jooksmas käima ..
Keegi oskab öelda kas selle aja jooksul saan märgatavalt rohkem vormi ?
Rannas tahaks ikka käia suvel ..

Sa teed vist nalja, need pole sangad, mis sul on. Ma mäletan 3 aastat tagasi mul olid sellised sangad, et üks sang oli sinu kaks kokku:-)
IVARK
MemberEi juhtu midagi kui teed aeroobset nt. 5×30 min nädalas. Mina olen täheldanud, et siis läheb ka jõutreening oluliselt paremini. Tean ka jämedaid mehi aga nt. kükke ei suuda teha, sest võtab hinge kinni, raske, hakkab kloppima jm. põhjused. Kahju neist, lihtsalt tugev süda on A ja O ja ilma selleta ei kujuta terviklikku organismi ette.
IVARK
MemberKarm ikka, ma olen vist ainus, kes moosi ka veidi peale paneb.
IVARK
Member21.märts 2012 Mis siis, et minu tegemisi väga harva keegi viitsib siin kommenteerida ja elu justkui seisaks- mina ikka kirjutan rõõmsalt edasi ja vanamehepässina hea haisvas lehtonnis 70 aasta pärast meenutada seda aega kui sai noor ja ilus mees oldud. Üleeilse trenni ajal õnnestus mul õlale ikka kergelt liiga teha. Kohe tunda oli, kui võtsin raskuse(150 kg) madalate pukkide pealt ja õlg oli kohe suures pinges ja ragises kergelt. Eile siis muidugi tegin veel lamadessurumist ka 160 kg x 2 ning ega see siis hea ei olnud, aga midagi ei ole teha kui mees tahab vägev olla. Viimastel päevadel olen hakanud rohkem tegelema Lõuna-Eesti 4. Lahtiste KV organiseerimisega ja hetkel läheb kõik ilusti plaanipäraselt. Üllatavalt palju võistlejaid seekord, aga ka kategooriaid on kindlasti palju. Rõõmu teeb algajate võistlejate suur arv ja teada on, et mitmed ei ole ennast veel kirja pannud. Täna varahommikul tegin Ühe bodypumpi ja õhtul teen veel Ühe bodypumpi. Lisaks Üritan päeval ka kerge jõusaalitreeningu teha, aga tööÜlesanded ennekõike. Toidulisanditest täna selline valik: BCAA, BETA-ALANINE, PUMP+, JOINT+, WHEY+, BLOCK ja PRODE90Kuna vähe kommentaare ja sa mainisid, et selles osas on puudujäägid, siis ma kommenteerin, muidu satud depressiooni. Lahkame siis seda teksti veidi.
Kõigepealt vanus, et sa kavatsed siis ikka 100-ni välja vedada, sellega ületab isegi Euroopa meeste keskmise, Eestist rääkimata. Meil EV-s ju keskmine kuskil 65, mul paps läks 70-selt ja oli ka rahul, et elatud ka juba. Ise tahaks kuskil 90 ära tiksuda, sealt edasi on elu näidanud, et kvaliteet ikka kahaneb. Ütleme nii, et ainult valgupulbreid läbi kõrre neeladki, muu ei sobi, sest liiga tahke ja hambaid pole aga proteesiliim on kallis, proteesid vanad jne. Vanadus pole kvaliteetaeg ütleme nii kuigi sammaste müüjad meile vastupidist seletada üritavad.
Lehtonnis elamine on tõesti võimalik, arvestades maavarade seisu ja toornafta hinda jne. Ega meil siin maamunal midagi juurde ei tule, kõik väheneb ainult ja kui midagi uut tekib, siis ikka millegi arvelt.
Õlavigastuse koha pealt, kaastunne, täpselt nagu minu juhtumist võetud, mis siis, et mul raskused palju väiksemad aga sellest on nüüd möödas aasta ja ikka annab tunda, pean kogu aeg arvestama sellega trenni tehes. Üks kõige vastikumaid vigastusi üldse, sest annab paljudes harjutustes tunda.
IVARK
MemberSa teed ainult ülakeha aga kuhu jääb alakeha, täpsemalt mehelikkuse treenimine, see on naistele olulisem veel kui rind ja käsi muide. Süda peab ka õigel mehel õiges kohas olema, nii et treeni seda ka. Enne aga treeni ülakeha kõige olulisemat osa, aju, see vajab sul veel kõvasti tegemist.
IVARK
Member14. märts 2012
Esmalt head eesti keele päeva kõigile!
Minul täna üks trenn tehtud ja vähemalt üks bodypump veel õhtul. Ehk õnnestub natuke ka jõusaalis möllata. Oma õpilaste vormi ja vabakavad vaatan ka täna üle. Eile siis proovisin suurema raskusega suruda ja kuigi vaim oli valmis ja sain ennast päris soojaks ajada, tegin ainult 1 x 160 kg. Võimalik, et suurem toss läks välja kui otsisin maja pealt 10 minutit julgestusmeest ja lõpuks leidsin ühe õnnetu koloneli-härra kes minu pärast oma poksikoti tagumise pidi katkestama.
Kindlasti sain niiöelda hamba verele ja üritan sellel nädalal teha vähemalt 2 x 160 kg-ga. Kehakaal on stabiilselt 88-90 kg ja nüüd on vist kaal seisma jäänud ning keha hakkab selle raskusega harjuma. Pikisilmi ootan seda aega kui lumi on sulanud ja saan hakata Toomemäel jooksmas käima.
Tänased lisandid: HT-R, WHEY+, PUMP+ ja RUSH
Sa koos ei tahaks joosta, ma küll Tallinnas aga ma jooksen samal ajal Pirital
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üksi on igav.märts 12, 2012 at 7:22 e.l. in reply to: Täna kulturist Ahti Jakson telekas kell 20.05 ja kanal2 #173829IVARK
MemberKibe ka!
IVARK
MemberMinu arust on palju, kui ma võrdlen muude valgupulbritega. Enamasti on kirjas, et lisada 40 g. Võibolla Mass efekti puhul annab EFEKTI suurem kogus (tore lause).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IVARK
MemberNeed 2 vastust olid päris head juba. Psühholoogiaal on ka kindlasti oma roll, sest joostes aeroobses tsoonis kõigub pulss ühtlase tempoga +-10 lööki ja see oleneb väga palju sellest, mis mõtted üldse peas on.
Endale jäi ka silma see, et pulss alla 120 ei langenud, samas arste see väga ei huvitanud millegi pärast.
Aga kuidas on teil lood pulss istudes vs püsti seistes? Tark valem ütleb, kui vahe on alla 15 löögi, siis on hea tulemus. Endal jääb see pigem 20-25 kanti.
Minul on teatav ärevus esinenud õpingute ajal, sellega seoses oli pulss ikka regulaarselt üle 70. Enamasti olen mõõtnud istudes, seega seda vahet istudes/lamades, ma ei tea. Õpinguteaeg oli ka see aeg kui mind häiris kiirem pulss. Ka viimasel ajal on mind veidi häirinud kiire pulss aga enamasti seoses mõtlemisega maal tegemist vajavate tööde peale, uue eluaseme ostmisele jne. Seega on üsna tugev seos vähemalt minul psüühikaga. Ei tee ma ka sellises mahus aeroobset (max 3×30 min nädalas), pole ka kunagi koormustesti teinud ja põhjalikumalt analüüsinud oma pulssi, siiani on perearsti soovitused mulle piisanud.
Kui sul pulss siiski ei taastu peale koormust, siis see pole muidugi hea (kui see on sul 120 või üle, siis päris hull). Kas EKG jm. on muidu korras, eks arst oskab ikka täpsemalt hinnata ja nagu siin mainiti ka, et tulemused ei pruugi kiirelt tulla, seega võibolla muretsed ilmaaegu.
IVARK
MemberLase üle vaadata spets.arstil (dr. Gunnar Männik nt.), minul ta aitas seljaharjutustega.
IVARK
MemberAga milleks üldse madal pulss? 60-70 on täiesti normaalne. Mul oli kunagi püsivalt 82, hakkas häirima. Hetkel rahulolekus 60 ja väga hea olla.
Üks põhjus võib olla ka psühholoogilist laadi, ärevus nt. Võid joosta palju tahad aga põhjused on kuskil mujal. Juba sundmõttest, et pead pulsi alla saama, tekib stress. Kui suudad aeroobset teha normaalsel tasemel (30-45 min), siis milles küsimus? Pealegi pole mingit standardit, mul on sõber, kes ei treeni üldse ja tema pulss on rahulolekus 50 või alla selle. Ta on üldse flegmaatik ja madala vererõhuga tüüp, nii et inimeses palju kinni nagu näed.
märts 8, 2012 at 11:29 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #178333IVARK
MemberKas sellised vennad ka oodatud?

Tundub, et lokaalne rasvapõletus ikka toimib ja meile on kogu aeg valetatud.
IVARK
MemberNo singi ja tuunikalaga läheb saepuru ka kui vaja

Pole veel proovinud, kuigi mul on täiesti üks pakk saepuru olemas. Kui ära proovin annan teada. Siis lasen müüki ka, pressitud saepuru tuunikalaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>IVARK
MemberProovisin ära, ütleme nii, et pehmele Kirde saiale jääb iga kell alla aga singi või juustuga väga hea. Päris iga päev ei söö aga meeldiv lisa on küll. Tuunikalaga ka hea. Päris saiast ma ikka loobuda ei kavatse selle pärast, õnneks pole põhjust ka.
IVARK
MemberTäna saatis sõber mulle sellise video ja ma ütlen, ma olen elus haigeid asju näinud, isegi poolväärakaid projekte läbi viinud, aga sellel videol ületati kõik minu lootused miljonikordselt! Isegi strippar Marco ei jõua ligilähedalegi nendele tegijatele selles videos:
Raiskasin ka oma elust umbes 2 min. sellele videole. Ma ei oska muud kosta kui, et need mehed ilmselt mõtlevad ainult munadega. Samas pakuksin välja väga haige video omalt poolt:
-
AutorPostitused