IVARK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IVARK
Memberyep, ja siis saab selliseid teksaseid kanda:

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu Alender. Kusjuures skateboarding paneb jalgadele tõsise koormuse tegelikult, vähemalt mina mäletan, et tõukama pidi ikka kõvasti, et pikemat maad sõita. Ma tean, et peenemaks tahetakse jalgu ka siis kui on huviks nt. muay thai, seal on tähtis tugev nimmeosa, keskkoht ja löögijõud, kiirus, jämeda jalaga seda ei saavuta. Niisama ilupärast peenikest jalga tahta, whatever, hommikul just räägiti, et tänapäeva noortel on testosteroon oluliselt madalam kui varasematel põlvkondadel ja langus jätkub. Peagi liiguvadki meie seas ainult sellised tikkmehed ringi.IVARK
MemberArmastus ei vali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Voodis on kõik ühepikkused.
IVARK
MemberInimene sai lõpuks särgi selga, muidugi on rõõmus.
IVARK
MemberÄra tee trenni, lähevad peenemaks küll. Autoga sõida pidevalt jne.
IVARK
MemberNo kiiret paranemist, pill põske ja ilmselt täna lapsevalves ei ole, haige kere vajab ravimist.
IVARK
MemberNagu ma aru saan, siis too daam on veidi peast lihtne? Olen igasuguse abi eest tänulik, aga umbes sama juttu võin kuulata ka Nõmme raadiost. Aga mida rohkemate inimestega ma tutvun, seda rohkem avastan, et ma olen ikka üpris normaalne selles taustsüsteemis.
/> Su sagedus ei ole lihtsalt vastav. Ma ei saanud aru, kas ta rääkis 2012 või 2017 aastast, vahet pole, eks see jutt on sama segane kogu aeg.
IVARK
MemberKunagi võeti kaaliumorotaati, minule aitas aga kuna sulle juba kirjutati Panangin, siis ilmselt saad oma vajaliku sealt kätte. Viirpuu tinktuur on jah hea ja samuti veise südamerohi, kuna sa teed palju aeroobset, siis tundub, et mingi põhi on all, millest siis südameprobleemid. Äkki lihtsalt pingutad tiba üle, koormus on liiga suur. Võta veidi lõdvemalt, sa ei valmistu ju olümpiaks.
IVARK
MemberUurimustöö tellitud tulemus oli et või on kahjulik ja margariin (vägagi kolesteroolivaba) kasulik. Aga läks vastupidi, nii et tulemus on vägagi usutav.
Vaadake filmi http://www.hungryforchange.tv/
Iva on alati selles, kes tellib uurimustöö. Kuna me ei tea alati, kes või mis on uurimustöö taga ja kelle huvides on (nn. sõltumatud uurijad pole alati siiski sõltumatud), siis kahjuks saab usaldada vist ainult iseennast.
IVARK
MemberMa ei ole väitnud, et piim üksi on mingi inimese tervisehädades süüdi. Küll aga usun ja olen korduvalt näinud ma tervise paranemisse piimast loobumisel, misiganes muud faktorid ka eelnevalt on kaasa aidanud tervise halvenemisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No näed, seega mõõdukus ennekõike. Kõik tänapäeva tervisehädad saavad alguse liialdamisest.
IVARK
Memberhttp://www.modelmayhem.com/1017696
Ta on 173 cm pikk ja 71 kg raske. Täitsa normaalne pikkus ja kaal. USAs on mehe keskmine pikkus 175 cm, aga latiino mehed on palju lühemad, nii 160 cm kanti. Seega pikkuse poolest on Noel modellina väga hinnas. Kaal on tal tervislik ja suurem ta olla ei tohigi, sellepärast ta raskeid raskuseid ei tõstagi. Ta ei tohi olla ei liiga lihaseline ega ka liiga sooneline. Siis ei peetaks teda klassikaliselt ilusaks.
Mulle meeldib pilt ja kirjeldus, mille Frank just viimati lisas:
The goal Is to look like you don’t even work out with clothes on, then when the shirt comes off, everyones like #BOOM ! WTF is going on

Tegemist on kahtlemata esteetilise kehaga, mis iganes ta ka oma kehaga ei tee, ilmselt teeb õigesti.
IVARK
MemberNoel Polanco – 170 cm, 69 kg, selline pisike märkamatu pamp. Fotol võib temast viikingisõdalase ka teha, aga tänaval ei pane sellist keegi tähele ja mingi meheideaal ta küll pole.
Päris skinny dud jah, välimus on muidugi petlik, Bruce Lee (kes muide jõi ka piima ja tarbis ohtralt vadakulisandeid ja SURI ÄRA noorelt) oli isegi kergem aga eks see mõne mehe ära pettiski.
IVARK
MemberSa ütled seda sellepärast, et sul ei ole nii kohevaid juukseid nagu sellel teisel mehel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Michael Boltoni stiil. Tiba ajast maas, back to 80’s, Thomas Anders jt.
IVARK
MemberMulle tundub, et nende kahe noormehe kasuks räägib ka päris hea kliima, ilmselt elavad Kalifornias. Teatud tingimustes on oluliselt lihtsam loobuda lihast vm. Vahet pole, inimene on kõikvõimas, nagu me teame, tahe on tähtis ja sinna juurde õige mõtlemine kuid meie kliimas ei piisa kahjuks ka sellest. Ma mõtlen täielikuks taimetoitluseks, piimatoodetest loobumine, miks mitte. Olen kunagi praktiseerinud sellist dieeti, kus puudus liha, selle asemel sõin just piimatooteid, ikka palju. Üks tüdruk grupist läks lihtsalt paksuks, sest süsivesikute osakaal tõusis tohutult, armastas ka magusaid kohupiimakreeme jm. aga mulle see elustiil üle 2 aasta ei sobinud, eks see on närvisüsteemis kinni, et tapamajades toimuv šokeerib. See on fakt ja kõik, maal sai nähtud neid lehmapäid ka vedelemas. Vastavalt eurodirektiividele hakkavad vähemalt sead järgmine aasta paremini elama ja sealihahind tõuseb. Kanad juba said paremad elamistingimused. Paraku elavad inimesed maamunal kohati halveminigi, Lõuna-Ameerika narkoparunud topivad imikud kokaiini täis, inimkaubandus jne. see on hullus, mis maailmas toimub. Me elamegi põrgus, edasi saab minna ainult paremaks:-)
IVARK
MemberValik on suur ja kõik pakutud on head aga ma pakuks veel viimasena Venust või Veenust eestipäraselt…legendaarne jumalanna ja skulptuur, leiab ka Louvre’st seismas. Ja heeringas Veenuse õlal pole ka vähist kaugel. Nii et kõik klapib.
IVARK
MemberV for Vendetta. Vend Vähk tütar Vendetta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused