Ivanov
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ivanov
Membertalvel väljas jooksmine kulutab rohkem kaloreid, kui mõnel muul kuul soojaga:P
Ivanov
Member3-e lahmiks niikaua kui arvan et piisab:p
Ivanov
Memberpeaks sobima selline suurus nagu riideidki ostad
Ivanov
Memberselle asjaga pidi ka nii olema et kui neid ikka koguaeg kasutad ja suurtes kogustes, siis kunagi kui otsustad asjaga ühelepoole saada siis organism tunneb nendest ainetest puudust ja võib vabalt ainete puudumise tõttu maha surra:S
Ivanov
Memberminu andmete järgi 188cm
Ivanov
MemberAlustasin 2003 aasta septembri alguses umbes 14 3/4 aastaselt siis surusin 45 kilo, novembri keskel surusin 70 ja siis umbes 4 kuu pärast detsembri lõpus surusin 90
Ivanov
Memberkui kaua neid erinevaid tsükkleid kasutada ka? ja kuidas 7 päeva peale keha kaheks jagada jõu treenimiseks.
Ivanov
MemberPraegult läheb teine aasta alustasin siis olin 95 kilo praegu olen 75-80 kilo, kaalukaotus ikka rasva arvelt ja nüüd tõsisemalt asja kallale. Muidugi koos rasvaga läks ka natuke jõudu aga seda annab taastada:D pulbreid ei ole veel söönud
Ivanov
Membertee superseeriaid, päris hästi tõmbavad lihase täis(Y)
Ivanov
Memberto kuup: teil veab teil antakse piima vähemalt, me ei saa sedagi:S
aga see jogurti kaasa võtmine hea mõte:D
Ivanov
Memberma ming 80 kilo 15 aastane 90 kilo maybe enne 16 aastaseks saamist ka 100kg ja treenin kõikemitte aint ülakeha:D
Ivanov
Memberkas sa sööd kohupiima kohe nii nagu pakist võtad või lisad ka midagi maitse pärast?
Ivanov
Memberkas tõesti keegi ei oska seletada?
Ivanov
Membernuh ma ei kas just tablettidena, aga proovi kreatiini tooteid või proteiin nr. 1 või massilisajaid, aga kas 6 kuud natuke väheks ei jää?
Ivanov
Membervanust 15 aastat ja 4,5kuud ja 90 läheb üles ning ega 95 ka enam kaugel ole. 6 kuud jõukas käinud
-
AutorPostitused