isapoeg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
isapoeg
MemberSegan u kaks spl whei3 proteiini, 5 mg kreatiini, 5 mg glutamiini rasvatu geefiriga.Järsku paned kreatiini ja glutamiini ikka 5g mitte 5mg?
isapoeg
MemberIga teine teeme on juba selline nagu see siin. “Ma olen kuskil kuu aega jõusaalis käinud kas ma võin nüüd lisandeid kasutama hakkata.” Jääb juba selline mulje ,et peab tegema võimalikult vähe trenni ja võimalikult palju valgupulbrit sööma.
isapoeg
MemberKiivikas
isapoeg
MemberEndal praegu 2,27 kg pakist veerand võetud ,maitse on troopilised viljad ja super hea on.
isapoeg
MemberSelline asi ka veel et iga toote juures võiks olla koostis 100 grammi kohta.Tahaks ikka teada mida ostan.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>isapoeg
MemberHardstyle ja hardcore.
isapoeg
Member5 päeva ennem vastlapäeva alustasin juba kukklidega ,igapäev 2 tükki ja vastlapäeval 6
??:”>isapoeg
MemberMingi piir ikka peax naistel ka spordi olema(saan aru,et iluvõimlemine, uisutamine jms). Kui ikka naisel seda nn. musklit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veits rohkem on ,siis kaob ju naiselik võlu ära.Tõsi ,kui vaadata olümpial naiste kettaheidet ,vasaraheidet või kuulitõuget siis paneb küll mõtlema kas need vene heitjad ja tõukajad on ikka naised!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>isapoeg
MemberPalju õnne!
isapoeg
MemberEndal vanematega probleemi ei olnud proteiini ostmisel.Ema teadis juba ise kuigi palju selle kohta +ise rääkisin veel juurde mis seal veel head on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>isapoeg
MemberEndal oli kuuri keskel sama häd aga nüüd on üle läinud.
isapoeg
MemberPõhimõtteliselt peaks ju tavaline kriit ka sobima mida kasutatakse tahvli peale kirjutamiseks.
isapoeg
MemberEndal ka esineb jõutõmbe ajal see proleem et haare pole piisavalt tugev.Kuigi jõutõmme just treenibgi väga hästi haaret aga ikkagi jääb puudu tugevusest suurte raskustega.
isapoeg
MemberKella 8 ajal näitas siin Türil 27.
Kooli ei pidanud minema.
isapoeg
Member1. 15
2. 500-600
??:”>3. 4 liiget
4. 2000 ikka vast kui mitte rohkem.
5. Kindlasti tervislikumalt kui enamus Eestlasi.
-
AutorPostitused