isapoeg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2007 at 1:30 p.l. in reply to: Optimum BCAA 1000 Caps & Optimum Fish Oil Softgels #127590
isapoeg
MemberNo ma ei tea tundus kahtlane koos selle kummiga neid alla neelata
isapoeg
MemberSoovitaks sul toitumise kohta kõvasti lugeda. Siit lehelt peaksid artiklite ja foorumi näol palju informatsiooni saama.
isapoeg
Member1 tl õunaäädikat + 1tl mett lahustad leiges vees.Aga parem ära võta.
Miks mitte võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>isapoeg
MemberMMA peaks siis vist sobima. Siin foorumis on ka paar selle spordiala harrastajat.
isapoeg
MemberKasuta ära see suur söömine, massikogumiseks
isapoeg
MemberEndal ka praegu selline tahtmatus peal. Kuigi päeva alguses on hull tahtmine rauda kangutada, aga siis kui trenni hakkan minema kaob see ära ja hakkan mõtlema, et ei viitsi minna. Alles nädal aega tagasi oli 2 nädalane paus nii, et puhkuses ei saa asi olla.Pigem arvan ma, et probleem on treeningpartneri puudumises, kes veel kaks kuud tagasi olemas oli.Siis oli ka tahtmine
isapoeg
MemberProovi mõlemad ära.
isapoeg
MemberNo ma ei jõua enam ära lugeda neid teemasi kus on taoline tekst sees.
KASUTA OTSINGUT!!!!!!!!!!!!!
isapoeg
MemberJa.
Neljas aasta juba, vahepeal on paarikuused pausid olnud.
Ja nendele suitsetajatele ,kes väidavad surmkindlalt, et nad ei suuda maha jäta siis asi ei ole selles vaid hoopis selles, et te lihtsalt ei taha seda teha.
isapoeg
Member100g ,300-500 ml veele.
isapoeg
Member18.30 – Whey Gold Standard sisse (30-40 g valku), 60 g süsivesikuid ( glükoos).
TRENN
21.00 – Peale trenni Whey Gold Standard sisse, 15g-30g süsivesikuid (glükoos).
Need kaks toidukorda peaksid vastupidi olema, peale trenni võta 60g süsivesikuid.
isapoeg
MemberCardiovascular Workout – ehk aeroobne treening?
Mida see kava siis kõige rohkem peaks arendama? Jõudu, massi või on see rasvapõletus trenn?
isapoeg
MemberJärgmine trenn pane lihtsalt raskust juurde. Kui ei jõua sellega teha näiteks 3×8 siis teed selle raskusega seni kuni jõuad. Ja jälle raskust juurde.Nii lihtne see ongi.
isapoeg
MemberSoovitaks alguses alustada väiksema koormusega.Näiteks 2 või 3 korda nädalas jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>isapoeg
MemberLahti vast ei saagi sellest ,aga proovi süüa magusat hommikul,lõunal või ennem trenni,samas ei tee väike shokolaad peale trenni ka väga palju kahju minu arust:D
AutorPostitused