isapoeg
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
isapoeg
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=7183&st=0
Seda mõtled ?
Otsingu kasutamine tuleb kasuks.
isapoeg
MemberVanus 17
Kaal 108
Kükk 140kg
Jõutõmme 190kg
Rinnalt surumine 120kg
isapoeg
Memberjust
“>Üldiselt panevad need velotrenazööri pulsimõõtjat puusse. Soovitan osta pulsikell.
isapoeg
MemberNeed viimased naised , näevad naise moodi välja veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>isapoeg
MemberKas Eestist on Adidase tõstesaapaid võimalik kuskilt soetada?

Midagi sellist
isapoeg
MemberKeegi teab , kus on müüa spetsiaalseid tõstesaapaid või kuidas neid nim. ? Loodan et saite aruTõstesaapad või tõstekingad ongi nende nimetus. http://www.hardsport.ee siin on mingisugused müüa, välismaalt peaks ka tellida saama.
isapoeg
MemberKas fitness.ee e-poodi on ka millalgi puhast beeta-alaniini oodata?
isapoeg
MemberLihase või kõõluse venitus.Kas see läheb ise üle või peaksin arsti juurde pöörduma? Või on mingi ravime selle jaoks?
isapoeg
Memberaga kui mu pulss ei lähe üle 100……mul 80-90 ..
südamehaige olen wMillega sa pulssi jälgid? Kas sellesama velotrenazööri pealt vaatad?
isapoeg
MemberTäna kehalise kasvatuse tunnis tekkis samasugune soe laialivalguv valu peale süstikijooksu, aga parema jala juures ning tundub nagu liigese kohta mitte kõhu peal. Tagasipöördel tundisn kuidas väike raks käis läbi, peale seda ei olnud veel eriti midagi aga siis tegin jalaga pallile ühe tugevama löögi ja tekkis see valu.
Nüüd on tund aega möödas umbes sellest ning valu pole enam aga, kui paremat jalga tõsta ette umbes rinna kõrgusele siis tagasi lastes käib selline väike naks läbi. Käimisel ei olnud valu üldse tunda aga kui tegin paar kiiremat jooksu liigutust siis tuli valu tagasi. Kas see võib olla sellepärast, et tegin soojendust liiga vähe ? Soojenduseks jooksime umbes 8 võimla ringi + mõned soojendus harjutused aga väga vähesel määral.
Mäletan, kui olin mingi 8 aastane oli mul täpselt sama koha pealt täpselt samasugune valu aga siis oli see valu mul juba hommikul ärgates.
isapoeg
MemberSee on täpselt küsimus Marek Kalmusele. Nagu näha tema pealt, siis on kõik võimalik. Minu teada Markus Rühl sammuti suitsetab.Marek Kalmus suitsetab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
isapoeg
Member4 baasharjutust 4 seeriaga antud stiilis põletab rasva väga hästi.Nüüd jäi segaseks see, kas neli baasharjutust kõikide teiste lihasgruppide kohta või 4 baasharjutust igale lihasgruppile?
isapoeg
MemberPeale trenni sheik ning tund aega pärast seda valgu ning süsivesikute rikkas toidukord.
isapoeg
MemberTere!
Kuidas näeks välja siis raske treening?
Kas teha kõiki harjutusi, mis on kavas, stiilis 1 minut tööd, 1 minut puhkust?
Ning kas jõuvastupidavustreening kogu kehale on hea viis rasvapõletuseks?
Kui palju peaks olema harjutusi ning seerjaid teistele lihasgruppidele?
isapoeg
MemberKuidas ma peaksin märkima kehalise aktiivsuse konfitsenti, kui ma käin koolis kus ma terve päeva istun ning õhtul jõusaalis käin?
Kuidas, siis kui mul on koolis kehalise kasvatuse tund, mis sisaldab umbes 20 minutit kõrge intensiivsusega korv- või jalgpalli, ning õhtul on jõusaali treening?
-
AutorPostitused