irene
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
irene
MemberNo seda olen juba ammu teinud – oma arsti juures käin kogu aeg nägu näitamas ja seda juba mitme kuu vältel. Midagi tarka nad ei ole mulle öelnud, ja uskuga – olen ikka kulutanud neid erinevaid uksi… Ütlevad et hakkaku ma aga tasapidi midagi tegema. Selle pärast alustasingi ujumisega mis minu enda tunde järgi tundus kõige ohutum. Aga sealt ujumisest edasi ei oska oma tarkusega küll kuhugile suunda jätkata – team mis mul selja taga ja ei taha juba tuldud teed tagasi ka käima hakata.
irene
MemberMul lapsel see vana vene-aegne olemas – treenib oma iluuisutamise pöördeid selle peal…
Kas see siis tõesti mingitele lihastelei ka mõjub??? Et siis kas peaks kah seal keerlema hakkama??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paar korda pulli pärast katsetasin edasi-tagasi nökerdada aga ma küll ei tundnud et see kuhugilegi mõjunud oleks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irene
MemberTänan soovituste eest!
Aga mul ju tulebki ülepäeviti käies nii kolm korda nädalas kokku… ühel nädalal kolm ja teisel neli kui täpsem olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas siis tõesti peaksin juba lööma oma kava lahku mitmele päevale?? Ma olen aru saanud et alguses tuleks pigem rahulikumalt võtta ja kõiki lihasgruppe treenida et organism harjuks koormusega?? Selle pärast polegi ma veel kiirustanud selle uue kavaga vaid teen üldise algajate kava järgi.
irene
Memberliiga palju lihaseid… siis kelle arvamus on tähtsam – mingi taolise suhtumisega treeneri või enda arvamisel oma keha peeglist vaadates. See on ju nii palju kinni iga konkreetse inimese enda soovidest ja ideaalidest milline ta ISE välja näha tahab. Siinkohal ei ole küll minu arvates mitte kellelgi õigust öelda et võta mõned kilod LIHAST vähemaks
??:”> …Jessakene – ma teen tugevat trenni et saada paar kilo lihast juurde… peaks vist sinu treeneri jutule tulema – ehk ei peagi vaeva nägema vaid piisaks väikesest ?okolaadi-dieedist
irene
MemberWOW! Tänan! See just see mida ma ootasingi!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus veel nende seeriate vallas – kas on vahet (ja kui siis milline see vahe on) sellel kui näiteks teen ühte harjutust 15 kordust ja kaks seeriat (praegu olen teinud 15) või 10 kordust ja 3 seeriat?? Mil moel see seeriates olev harjutuse korduste hulk lihast mõjutab?? Ei tea kas saate aru mida küsin… ei oska seda kuiagi õigesti küsidagi…
Näiteks, et mis siis kui teen viiesed seeriad – või kümnesed – või viieteistkümnesed… missugune mõju nendest on… Et kas sellest oleneb hiljem kasvava muskli suurus või kuju või vorm vms?Ja veel – kui pikad vahed te hoiate nende seeriate vahel ja mida sellel ajal teha – lihtsalt istuda või mis??
Tobedad küsimused vist… tõenäoliselt on need teile targematele niivõrd iseenesest mõistetavad et ajavad naerma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irene
MemberVot seda tahaks küll teada kuidas 40 kg kaaluv ja minust tiba pikem inimene hakkama saab…

Kui ma peale oma lapse sündimist 46 kg kaalusin (vot ma võtsin sellega just alla mitte juurde) siis oli minu elu küll täielik piin! Magada ei saanud sest see oli ebamugav (naha all olid ju otse kondid nii et isegi pehme voodi oli minu jaoks liiga kõva), ülikooli loengud aga olid veelgi hullemad – sealsed toolid on ju teatavasti kõvad ja puust… ja katsu sa seal istuda kui tagumik veereb ühe kondi pealt teisele. Aga 40
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – vot ei kujuta ette… Ehk sa veidi liialdasid, Kame??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irene
Memberega ma selle kulutamise pärast väga muretsegi – pigem vastupidi… Eks nad mul ju praegugi peavad kulutatud saama – oleks muidu vast juba ammu tüsedusele kalduv olema
Samuti arvan et oleksin vast ikka suuteline oma söömist kontrollima ja piirama – iseasi et kas ma seda tegema pean…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem paneb muretsema see et äkki võtan just liiga palju alla kui oma kaloririkkast toidust niimoodi loobuma pean… Olen kunagi hetke kaalunud ka 46kg ja uskuge – see pole üldse tore! (ka siis polnud tegemist üldse mitte tahtlikult peetud diiedi tulemusega vaid oli lihtsalt kiire elutempo poolt põhjustatud). Nii et kaal pole mulle kunagi probleemiks olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem huvitaks mind et mida oleks minu organismil vaja just selle va lihasmassi kasvatamiseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Erinevalt sellest mida mehed enne ja peale trenni erineval kujul tarbivad, lugesin Bodybuilding.com lehelt, et naised ei või lisana tarbida kreatiini sisaldavaid shake – kas on veel midagi mida naised teadma peaksid??irene
MemberRevalisse läksin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal oli väga tore ja abivalmis treener kes mulle esimeseks kuuks või paariks tegevuskava paika pani… Nii et nüüd saab minustki taas aktiivne sportlane
Kaks korda juba saalis käidud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimused aga ikkagist selle toitumise kohta… Olen alati olnud selline kõikesööja olnud – hamburgerid – pizza- suures hulgas maiustused jne jne on alati minu menüüsse kuulunud. No ehk on mul lihtsalt vedanud – aga kaalus ma juurde võtnud ei ole. Ma siin vaatan nüüd netis neid inimeste välja pakutud menüüsid… vot ma ei tea kuidas ma suudaksin ennast niimoodi toidult maha võtta – rasvatu piim… lahjad toidud ei pizzasid ega Kismetit või Geishat… Kas see mitte ei tähenda et ma hoopis jubedamalt kaalus alla hakkan võtma??
Kas ikka peab just rasvatut kohupiima sööma ja rasvavaba piima jooma?? Olen tavaliselt ikka 1,5st joonud ja kohukesed ja jogurtid on samuti alati menüüsse kuulunud…
Mis on toitumise juures siis see kõige olulisem??? Või ei peaks ma veel niivõrd alguses oma pead sellega vaevama – sööma siis lihtsalt nii nagu ikka ja vähehaaval harjutama oma keha füüsilise koormusega?
Pikkust mul 165, kaalu ikka endistviisi 49. Vanus 26.
irene
MemberTänud
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)