iq_zero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
iq_zero
MemberKohe tekib küsimus, et miks on vaja viie päevaga 4kg alla saada?voibolla on mingi voistlus voi asi, kus osalemiseks peab kaalu kategooriasse mahtuma…
voi ei ole.
iq_zero
Memberno suurtes kogustes on kindlasti kahjulik ju.
neerudele ei m6ju halvasti kui terve poti 2ra s99d korraga?
iq_zero
Memberhead aastap2eva teilegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meil siin ka pidulikud aktused ja m8llud t2na toimuvad, ei ole kallist kodumaad unustatud

Aga Viistamm laske lahti
iq_zero
Memberveel on nats aega. aga asjatult ennast vanaks muretseda pole vist m6tet. pigem j2tkata treeningutega, mitte masendusest 4a juua.
iq_zero
MemberTere.Kas korduste alt esimene number näitab seeriad või mitu tükki tuleb seerias teha?
kordusi n2itab. ehk siis mitu tuleks teha.
iq_zero
Membermul pole m66dulinti kodus
iq_zero
Membernii, 2 n2dalase proovimisega hakkab see 1.2kg pott otsa saama. muutustest siis niipalju: kaalus juurde votnud 2kg, j6udu on juurde tulnud, rinnalt surumine (mida ei taha kuidagi juurde tulla) paranenud 5kg, lihased on suurenenud, sellega seoses ka enesetunne. tuleb vist ebayst uus potsik soetada.
iq_zero
MemberPole sellest kuulnud kyll, aga arvatavasti ikka leitakse asju, selleks ma suurlinnades kraanivett ei joo. lehest lugesin et mingile d(t)egusteerijale anti mingit mitut liiki eri vett proovida pimesi, yks oli londoni kraanivesi, see olla k6ige paremini maitsend
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen kuulnud et siin kerge kloorimaitse ka k2ib yle. aga mis siin r22kida, isegi vaal suri j6kke 2ra. kunagi sai m2luspeaga ujumas ka k2idud Thames`is. 6nneks siiamaale pole kolmandat k2tt lasvand kylge.
iq_zero
MemberHmmm… Ei m2leta enam t2pselt, kui palju maksab…aga mina ostan Zefrillist (natural spring water..) gallon on miskit 2$ ?Peale selle saab ka pudeleid uuesti t2ita 30 senti gallon.
Siin sellist asja eriti ei juhtu et keegi midagi uuesti t2itma hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah pmst eriti ei vali ma millist vett joon, kraanivett pole mingi 5 aastast joonud enam, tavaliselt mingi 12l korraga osta, ja seda n2dalas paar korda.Kysiks teemav2liselt ka veel, et ega ei ole kahjulik kui liiga palju gaseeritud vett juua? t99kaaslane arvas et on, just gaaside p2rast…pole kunagi moelnud sellepeale.
iq_zero
MemberNii pahane ei tohiks oma rahakoti peale olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ole pahane aga siin kus ma elan on see pmst sama hinnaga mis koik veed niiet pole eriti vahet
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jaa, maitse on t6esti h22. pahane oleks siis, kui peaks imporditud Borjommi ostma, seda luban ainult suurtel pohmakap2evadel, korra aastas.iq_zero
MemberSan Pellegrino alati, Perrier, Highland Spring
kui gaase juba piisavalt on k6hus siis Evian
iq_zero
Memberkui tydrukuga tylis olin siis motlesin temale ja tegin koike vihaga ja palju suuremate raskustega. muul ajal ka muidu naistele ikka. kuna kannan trennis alati mp3e m2ngijat kaasas, siis keskendun muusikale ka.
iq_zero
Membert88ga nagu yldse eriti rikkaks ei saa, ma olen t2hele pand
aga ise olen londonis taksojuht..seega p2eval kogun pekki, ohtul rahmeldan.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>iq_zero
Memberteen nädalas 2 korda ca 1-1.15 h lihastrenni ja peale seda istun 10-15 minti saunas. miski ütleb, et see peaks aitama ka lihaseid lõdvestada, aga võib-olla hoopis kurnan sellega keha rohkem. tunne on peale sauna küll väga viis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oskab keegi teadjamees täpsemalt öelda, millist mõju väike saunaskäik jõutrennile avaldab?
tänud juba ette
Pmst peaks ju sydant koormama, lihastele ikka h2sti mojub ma kujutan ette, ise teen samamoodi peale trenni, muidugi siinsed saunad on teistsugused, tavaliselt loen ajalehte seal…
iq_zero
Memberm6ned inimesed k2ivad leiba ka ostmas teises linna otsas, sest seal on 20 senti odavam (eelkoige vanemad inimesed, sest nemad saavad bussis tasuta reisida). igatahes on ajuvaba kyll eesti palkade juures endale s99mise luksust lubada. ja pole motet piima ostmata j2tta 10 p2eva. diislihind ju t6usis ka.
AutorPostitused