Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberArvatavasti said millestki valesti aru. Rasvaprotsent 28 on ikka juba üsna tugev rasvumine. Vaata ise: http://www.builtlean.com/2012/09/24/body-fat-percentage-men-women/
See “sisemise” rasva põletamine on vist üsna sarnane lokaalsele rasva põletamisele. Ühesõnaga seda ei ole olemas. Ei saa põletada rasva kindlasti kohast. Rasv põleb ainult kaloridefitsiidis olles, võibolla mõnest kohast kiiremini kui teisest, aga siiski mitte ühest kindlasti punktist.
Invention
Member6X nädalas trenn ja selline toitumine… Ära tahad tappa ennast?
Invention
MemberEndalgi väga mitu tuttavat vanemat inimest ära surnud peale puusaluu murdu. Miskipärast neile mõjub see väga rängalt.
Invention
MemberEi tekita ta sulle mingit salapekki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja miks aspartaam vähki tekitab? Viidet palun. Kui sa pead silmas, et metsikult suures koguses aspartaamist tulenevat metanooli on ohtlik, siis sul on õigus. Aga selleks, et see kogus kätte saada, peaksid sa jooma päevas vähemalt 80 liitrit Coca-Colat.Invention
MemberKreatiinitaseme säilitamiseks kehas tuleks seda ikka igapäevaselt võtta.
Invention
MemberKasutasin ka alguses pehmendust. Lõpuks treener ütles, et ära jama, tee ilma. Alguses oli ilgelt ebamugav ja jättis sinikad kaelale, aga nüüd ei kujuta enam ette, et peaks midagi kangi ja turja vahele panema. Tuleb lihtsalt see õige koht leida, see on kindlasti olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberEi tea küll ühtegi lisandit, mis suurendaks energiakulu. Energiat kulutad ikkagi ainult liigutades.
Invention
MemberVäga meeleolukas video
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberSina oled see, kelle sarnast “annab leida”. Esiteks sinu suhtumine on ikka väga mööda, nagu mingil 13 aastasel, kes on just lõvi unes näinud. Teiseks su jutt on loll, mis loll. Ise pole selle peale tulnud, et kui sina üksi ajad mingit jonni ja kõik teised räägivad vastupidist, siis äkki ikka sul pole õigus? Aga samas kõik võivad teha, mis tahavad. Seega treeni ja toitu täpselt nii, nagu õigeks pead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberAaa, kui Indrek ütles, siis küll. Ma seda ei teadnud…
Invention
MemberUhh, järjekordne tark välja ilmunud. Hea küll, las ta olla…
Invention
Membertra ma räägin enda kogemusest , minule need ei mõjunud, kui siis tuli sealt kaalu juurde ainult. Ei ole väitnud et keegi ei peaks seda tarbima, oma asi mida sa endale sisse kallad !
Mida sa targutad siin igalpool , kõik on lollid aga sina oled see kõige targem.
Sa ei saa poindilegi ju pihta. Valgupulber on tavaline valk, mida sa saad igast muust toidust. Lihtsalt pulbri kujul on selle tarbimine väga kiire ja lihtne. Valgupulber ei “mõjugi”, nagu sa võibolla ette kujutad. Kuidas just täpselt valk sul kaalu tõstis? Pigem oli ikka viga sinu (vales)toitumises, kus kaloraaž oli liiga kõrge.
Invention
MemberI’m getting too big. Said no one. Ever.
Aga toetudes netist leiduvatele pildiseeriatele voiks oelda, et hekel rasvaprotsent 15-20 vahel. Seega ma ei nae pohjust kaloraazi suurendada. Voiks kohulihase enne valja “sulatada”.
On sealt midagi sulatada? Olin ise eelmise suve lõpus täpselt sama välimusega. Aga kõhulihas on hakanud ikkagi alles nüüd välja tulema.
Lisaks pole ma kindel, kas prof. lauljatel on väga lubatud treenida kõhulihaseid…
Invention
MemberÄkki on aeg tõsta kaloritehulka? Oleks ju hea mingid lihased ka nüüd alla saada. Ma hakkasin umbes samast punktist massi tegema, kus sa praegu oled.
Invention
MemberTundub ikka märksa rohkem rasva olema kui 9.2%…
-
AutorPostitused