Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2014 at 6:44 p.l. in reply to: Lihasmassi-keharasva-kõhuõõnerasva mõõtmistulemused #367747
Invention
MemberOot oot. Lokaalne rasvapõletus on olemas?
Invention
MemberMiks sa kohe edasijõudnute kavu vaatad. Võta esimes(t)eks kuu(de)ks mingi lihtne kava:
http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/1/11Invention
MemberKas eesti keel ei ole su emakeel? Mul hakkas silmist verd jooksma seda teksti lugedes. Aga nii palju kui ma aru sain – on sul toitumisest üleüldse mingeid teadmisi või sa lihtsalt tarbid lisandeid lootuses, et äkki midagi juhtub?
Invention
MemberKindlasti tee seda. Muud polegi, kui võid endale viga teha lihtsalt. Kükk on väga hea ja mitmekülgne harjutus näiteks, aga vale tehnikaga keerad sa oma selja lihtsalt metsa ja üsna kiiresti…
Invention
MemberKas sul jõusaalis treenerit pole? Isegi, kui keegi seletaks siin ära kõik need harjutused sulle, siis õige tehnikaga sa vaevalt neid tegema oskaksid kohe hakata. Pöördu oma jõusaalis mõne pädeva inimese poole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberAlgajal on põhimõtteliselt mõnda aega võimalik mõlemat teha. Aga mingist ajast peaks ikka jagama selle ajaliselt nii, et mõne kuu kasvatad lihast ja mõne kuu põletad peki pealt ära. Seda, mitu kuud mida teha, pead ise proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberKoolis tuleb õppida, mitte ainult aega viita.
Rasvu kasutatakse energia saamiseks pidevalt – mida väiksem töö intensiivsus, seda protsentuaalselt rohkem ja vastupidi.
Ja see läheb teemasse kuidas? Ma rääkisin rasvade põlemisest (ehk vähenemisest), mitte kasutamisest.
Invention
MemberÄkki räägiksid sellest põhjalikumalt?
Äkki ei oleks sarkastiline ninatark ja tooks välja vea mu lauses, mitte ei mängiks mõistumängu?
Invention
MemberMa arvan, et “do you even lift?” sobib alguseks küll.
Ma arvan, et see jääks ka viimaseks lauseks ja pikemat juttu sealt ei tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah, rasv tuleb higistades läbi naha välja.Tegelikult ei. Rasv põleb ainult kaloridefitsiidis olles. Ehk ainult siis, kui sa sööd päeval vähem kaloreid kui ära kulutad.
Mõistlik kaalulangus erinevatel andmetel on 300-700g nädalas. Sellest suurem kaalulangus ohustab juba lihaseid (muidugi on siin palju muutujaid – kehas olevad soolad, vesi, toit jms., mis samuti kaalu muudavad).
Jooksmisega (üleüldse trenniga) põletad sa kaloreid.
Lokaalselt rasva põletada ei saa. Kui teed kükki, põleb rasv ikkagi kogu kehas. Muidugi eeldusel, et oled kaloridefitsiidis-
Rasva põletatakse köögis! Trenn on lihtsalt abivahend kalorite põletamiseks.
Invention
MemberVaata 3 posti üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberNo kui ta mainib, et teeb kükke “mingi masina” peale, siis võib arvata, et see on Smith? Seal on ju eriti tähtis teha õige tehnikaga, kuna liikumine ei ole just kõige loomulikum.
EDIT: Knee pain from the Smith Machine is common. It forces your body into fixed movements patterns and places shearing loads on your knees. And it’s hard to position yourself correctly under the bar.
- Feet Position. Feet too much under the bar: more knee flexion and knee stress. Feet too much forward: more knee stress because they want to slide forward and your lower back gets in a weak position.
- Hip Extension. You’ll tend to lean against the fixed bar, causing less hip extension. Your hamstrings “” knee stabilizers “” will shut down. More shear force on your knees and thus more risks of ACL injuries.
Invention
MemberJa mitu harjutust sa päevas teed?
Invention
MemberEi PEA toituma iga päev erinevaid asju süües. Mina söön 6 kuud jutti sama toitu ilma igasuguse probleemita. Mitte sellepärast, et ma arvaksin, et muud ei tohi süüa vaid selle pärast, et ma lihtsalt ei viitsi kaloreid kokku arvutada iga päev. Ja vaimselt pole mul mingit probleemi süüa sama toitu päevast-päeva
Invention
MemberMind kuumus ei häiri absoluutselt. Aga kui õhk ei liigu, siis on üsna raske trenni teha (ei, mul ei ole lisakilosid). Küki viimased seeriad käib pea ikka korralikult ringi, lihtsalt hapnikku pole.
-
AutorPostitused