Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberSee on täitsa ise koostatud. Sooja toiduna on puder või siis kana lõunasöögiks ja hommikuti praemunad…
Invention
MemberViimase kava ta just eelmine nädal tegigi, mis on orienteeritud lihaskasvule. Ja ma hea meelega võtaksin kaalus juurde lihaste arvelt, aga enne on siiski soov üleliigsest rasvast lahti saada. Kuna suvel on tulemas üks väga tähtis päev minu elus, siis tahan selleks ajaks olla elu parimas vormis (mida ma olen juba praegu, aga ise ei ole veel tulemusega rahul). Ja nagu kirjutasin, siis mingi lihaste areng ikka toimub – raskused suurenevad ja ka visuaalselt on midagi näha. Eks see ongi sellepärast veel võimalik, et olen algaja. Või vähemalt siiani oli…
Invention
MemberTänan, olen ka ise sellega rahul. Pole kunagi varem end nii hästi tundnud
Invention
MemberKui pikalt sa seda pausi teeksid? Iseenesest näeks see välja nagu üks pikem cheat-day?
Invention
MemberHea seletus. Ühesõnaga tõstan paariks nädalaks oma kalorite ja valgu päevast kogust ja keskendun rohkem lihastrennile ja siis mõne kuu pärast vähendan kaloritehulga tagasi samale tasemele, kus ta on praegu…
Invention
MemberKüsisin, ja laias laastus rääkis sama juttu, mida sinagi. Eelistan saada erinevaid arvamusi, sellepärast püstitasin küsimuse ka siin.
Invention
MemberUskumatu. Meerikamaal läheb kindlasti hästi kaubaks….
Invention
MemberNo kui pole AF, siis pole. Vanasti ju selle puudumisel pildid tegemata ei jäänud ja pimedas sul see AF niikuinii ei mõika. Mina ise olen Canoni kasutaja, aga kaamera soovitan osta sama mark, mis on sõpradel/sugulastel. Saate objektiive mitmepeale osta, tuleb palju odavam. Nii et see tõesti ei pea olema Nikon või Canon, ka Pentax kuulub kindlasti peegelkaamerate tootjate TOP5te. Poolkaadersensoriga kaamerate ette lähevad ka third-party tootjate objektiivid, mis on väga mõistliku hinnaga…
Invention
MemberJep, peegliga kaasa tuleva kitikaga saad alguses hakkama suurepäraselt ja siis näed, millest puudu jääb ja vaja juurde osta. Seebikarbiga on see, et pead terve kaamera välja vahetama, kui millestki puudu jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja no 300-400€ saad algaja jaoks ikka väga asjaliku kaamera koos objektiiviga, ükskõik kas siis Canoni või Nikoni…Näiteks:
http://fotokala.ee/foorum/read.php?f=3&i=129488&t=129488
http://fotokala.ee/foorum/read.php?f=3&i=128572&t=128572
http://fotokala.ee/foorum/read.php?f=3&i=129567&t=129567
jnejnejne….
Invention
MemberMitte, et ma end fotospetsialistiks peaksin, aga kui soov peale vormipiltide veel muud pildistada (loodust kasvõi näiteks), võtaksin pigem peegelkaamera, kasvõi mõne natuke odavama otsa oma, kui ei taha palju raha sinna alla panna. Esiteks saad vahetada objektiive (lainurk vs. teleobjed), lisaks on rohkem mänguruumi fookussügavustega. Pimedamate aegade jaoks kulub ära valgusjõulisem objektiiv. Selle SX’ga võid natuke vähem valgustatud ruumides hätta jääda ning built-in flash pole ka kõige parem lahendus. Ka loodust pildistades sõltub palju sellest, mida sa täpselt tahad looduses pildistada, kas teha maasikufotosid mägedest-jõgedest või teha makrofotot jääkristallist/kärbsest…
Olen ise ka amatöörfotograaf, tegelenud nüüdseks täpselt aasta. Ja tõesti on soov alguses järjest paremat tehnikat juurde osta peegelkaamerale, aga samas see on mööduv kui hakkad aru saama, mida sul tegelikult reaalselt ka vaja läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberMiks sa neid arvutusi teed? Kalkulaator näitabki, mis su Kcal’te hulk päevas peab olema (vähemalt mina saan nii aru) Teed 3-5 korda nädalas trenni ja sööd ühtemoodi oma 3750 Kcal iga päev ära…
Arvestab päevasesse kaloraaži sisse kehalise aktiivsuse, mida on tarvis kehakaalu säilitamiseks.
Invention
MemberOkei, aga milleks siis soovitatakse süüa rohkem kordi väiksema kogusega päevas?
Invention
MemberToidukordade arv päevas ei oma otsest tähtsust. Paksuks teeb üleliigne kaloraaž, mitte see mitu korda sa suu avad ja toitu makku saadad.
Ning jah, tundub, et su tuttaval ongi tavaline kõhna inimese mentaliteet, kus üks taldrikutäis toitu on nädala aja norm ning ka seda peetakse massiliseks õgimiseks.
Ma olen aru saanud, et ka toidukordade arv on siiski tähtis. Kui süüa päevas 1-2 korda ja vastavalt siis näiteks 1500-3000kCal korraga, siis ei jõua magu lihtsalt kõike ära seedida ning osa ladestub rasvaks. Selleks oleks kasulik jagada söömine 5-… toidukorraks päevas, iga paari tunni tagant. Või pole see nii?
detsember 30, 2012 at 7:28 e.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333385Invention
MemberMa olen üks vähestest õnnelikest, tundub. Minu kaasa käib trennis koos minuga
Invention
MemberTa ütles, et tema poolest võib kaalutõus ka rasva arvelt tulla, peaasi, et juurde võtab. Visuaalsel vaatlusel ta liiga kõhn ei tundu, pigem tavaline peenike noormees. Selles vanuses ongi tavaline olek kõhnus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võib olla ta tõesti sööb tegelikult vähe, sest ta elustiil on selline, et magab kella 03-ni päeval, siis valmistab mitu tundi lõunat, seejärel sööb ühe taldrikutäie liha ja kartulit ning järgmine toidukord, enamasti praekartulid, on alles kella 12-ajal öösel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja see on korralik toitumine?
Ma pole küll teab, mis ekspert, aga enam rohkem valesti pole vist võimalik toituda….AutorPostitused