Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberEi hakka uut teemat tegema, laenan seda. Kui pikk on üldse see aeg, kui mingit regressi veel ei toimu ja peae puhkust võib jätkata poolelijäänud kavaga? Tean, et suvel pean 1-ks kuuks treeningu katkestama. On see piisavalt lühike aeg, et hiljem jätkata, kus pooleli jäin?
Invention
MemberSa pole välja toonud oma BAV’i. Nii on ju raske öelda, kas peaksid sööma rohkem/vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberSamuti vastatud.
jaanuar 30, 2013 at 7:14 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #336169Invention
MemberMillegipärast pakun, et vedelat lämmastikku koju osta ei saa. (Kindel muidugi pole) Väärkasutamisel on üsna kurvad tagajärjed
Invention
MemberAga ei peagi ju köögis orjama. Mina võtan üldiselt toidukordade vahele 200g. kohupiima ja päris tublisti saab sealt juba valku.
Keskmiselt maksab 1 banaan vist kuskil 65 senti, Selkus vähemalt.
Invention
MemberMina olen kasutanud valgust nii kontsentraati kui isolaati. Mingit märgatavat vahet küll ei tundnud. Süsikad saan puuviljast, üldiselt banaanist. Dekstroosi pole proovinud, kuigi imendumine on mõnevõrra kiirem.
Invention
MemberPuhkepäevadel küll šeiki pole mõtet võtta. Kokteili mõte on kiiresti imenduda, kui seda vaja ehk siis peale trenni. Puhkepäevadel saa oma valk mujalt kätte…
jaanuar 29, 2013 at 7:08 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #336087Invention
MemberPudingu uudis on küll hea. Homme saabki järjekordne pakk otsa, saab järgmised 2 maitset järgi proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas uutel maitsetel degusteerimine ka tuleb?
Invention
MemberSiin ei olegi küsimus, kas teema on mõistlik või mitte vaid selles, et kas on teiste kasutajate suhtes aus lubada ühel kasutajal varikontod, mis annavad märkimisväärse eelise igasugustel loosimistel, fittide kogumisel jms. Mitte, et see minu elu kuidagi muudaks, kui ma võidan/ei võida, aga samas peaks (või vähemalt võiks) olla võimalus kõigil võita võrdne. Vastasel juhul hakkab pidevalt võitma inimene, kes viitsib kõige rohkem kasutajaid teha.
Invention
MemberLäheb heategevuseks. Samas see, mis ta teeb, võib nimetada pisihuligaansuseks. Kogub mingi 10 kasutajaga fitte (ehk teeb rämpspostitusi), laeb need kõik ühele kontole ja lunastab midagi tasuta FitShopist.
Kes vähegi Kirbust hoolivad, et Kirp saaks omale kaamera osta, siis palun blokeeriga see kasutaja ära!
Haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberKüll viitsib kontosid alles endale teha. Kui tal natukenegi mõistust on, siis IP-blokk ei aita. Kõik kasutajad bannida ja kõikidest FIT’idest ilma jätta. Ja seda nii kaua, kuni ära tüdineb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberKui USA’sse lähed, siis seal võivad nad sind küll kottida. Üsna karmid on seal kontrollid. Euroopas vaevalt see kedagi huvitab.
Invention
MemberAga toitu ka ikka sööd, või ajad päev läbi ainult kreatiini, betat ja dekstroosi näost sisse? Ilma valguta sul lihas kindlasti ei kasva…
Invention
MemberVabalt. Peaasi, et liiga vähe fitte ei pane… Seitsesadaviiskend vähemalt
Invention
MemberSiin neid kasutajaid päris palju juba, keda võiks bbmaniaga seostada. Igale bbmania postitusele ilmuvad pidevalt samade kasutajate “liked” ja teistele “disliked”. Täiskasvanud inimene, aga lapsik käitumine…
Mina teeksin panuse, et kasutajad BBmania, compacttrey, sirtsukas ja RaixSull on samad isikud. Peaks kihlveokontori avama
-
AutorPostitused