Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberKusjuures mul on küsimus samasse kanti. Kui kiiresti kasutamata energia ladestub rasvaks? Ütleme, et söön ühel päeval +2000 kalorit ja teine päev -2000 kalorit, siis summa on ikka kokku null, samas esimesel päeval jääb palju energiat kasutamata. Jõuab see ära ladestuda?
Invention
MemberLase kellelgi kõhtu peksta, küll valutama hakkab…
Invention
MemberMulle on üsna vastumeelne kogu jalapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt ei meeldi ja ei ole kunagi meeldinud teha jalaharjutusi (aga ega ma sellepärast seda tegemata ei jäta). Võibolla on põhjus ka selles, et see võtab kõige rohkem võhmale. Samas kõik ülakehaharjutused, mida siiani teinud olen, meeldivad väga ja ülakehapäevad on väga oodatud alati.Invention
MemberEi tasu väga uskuda seda kalorikulunäitu….
Invention
MemberTeine asi veel…. Sa käid trennis nii palju kui võimalik ja iga kord töötad KÕIK lihasgrupid läbi? Et isegi kui käid 5-6 korda nädalas, annad maksimaalselt kehale vatti? Ja 38g valku ei ole endiselt reaalne number. Vaevalt see sul alla 100g on, aga no kes teab…
Invention
MemberNojah, tegelikult loogiline tundub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberKas poleks loogilisem teha kogu kehale, mitte tõmmata end ribadeks, kui lihasmass pole eesmärgiks?
Invention
MemberSee ka veel, et miks sul on kava mitmeks jaotatud, kui sa ei soovi massi kasvatada?
Invention
MemberLihtsalt huvi pärast, kaua sa oled jõutreeningutega üldse tegelenud?
Invention
Memberaitäh teile üritan tarbida neid toiduaineid
Üritamisest ei piisa, teha on vaja. Üritamisega sa rasva ei põleta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ka nende toiduainete puhul on tähtsad kogused, liiga palju pole samuti hea. Võta välja kalorikalkulaator ja kaalu oma söödavaid koguseid. Saad kätte umbes numbrid, kust alustada.Invention
MemberMis asi on lihas doonor? Proteiin=valk, sama asja saad sa tavatoidust. Proteiin ei ole kuidagi seotud kaalulangetuse/tõusuga. Ta lihtsalt annab lihasele ehitusmaterjali. Jääb sul toitumises valgust puudu? Kaalulangetusnipp – kuluta rohkem kaloreid kui sööd.
Invention
MemberWow, psühholoogist MMA võitleja. Minu jaoks tuli üllatusena see esimene pool. Väga kihvt ja jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberTegin ka ilma piimata. 1 banaan + 1 muna.
Ja toiteväärtus oli minu 6-l pannkoogil kokku järgmine: 182 kcal, 8,25g valku, 23,3g süsivesikuid ja 6,2g rasvu. Sellise maitsega pannkookide kohta pole paha ausalt öeldes.
Usun, et saab ka dieedi ajal ära proovida.
Kuna pole eriline kokk, siis kas 1-st banaanist ja 1-st munast saab tervelt 6 pannkooki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Mõtlesin, et prooviks ka siis järgiInvention
Member1. Jube raske on lugeda, kui sul pole mitte ühtegi kirjavahemärki ja tekst kubiseb kirjavigadest.
Invention
MemberMõtlesin seda, et nälgimisel hakkab organism kasutama energia saamiseks oma kudesid.
Ehk siis nälgimisel hakatakse kaotama lihast. Lihased on aga need, mis rasva põletavad, kuid selleks on neil vaja energiat. See on lihtsalt öeldud. Aga võibolla ma tõesti ei väljendanud ennast nii korrektselt.
Nii palju, kui netist lugeda võib, siis see väide on vist küll metsikult ületähtsustatud.
Weight training is increasingly recommended as a fat-busting tool because some experts say extra muscle burns more energy than body fat at rest, so if you develop more muscle and have a higher muscle to fat ratio than before, you must burn extra energy and more stored fat as a result. This is true and has been shown in metabolic studies. However, the differences are not that dramatic; perhaps less than a few tens of calories per day for each pound of muscle increased, for most people
-
AutorPostitused