Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberMa ei olegi kindel selles, see lihtsalt ei tundu mulle loogiline. Võibolla pole see õige. Mõte liikus selles suunas, et kui niikuinii lihast ei kasvata, miks seda kasutada?
Invention
MemberMa ei tea, kas see oleks loogiline, aga minu arust võiks 1 puhkepäev veel olla. Või siis vähemalt see üks puhkepäev viia mujale. 5 päeva järjest on ikka päris karm trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Kui juba gmaster sama soovitab, siis ma ei saa väga mööda panna.
Kalorite koguse järgi oled sa praegu dieediperioodil, mitte ei kasvata lihast… Ongi see su eesmärk? Mis muidugi on veel vaieldav, miks sa juba kreatiini kasutad? Sul kasvab lihas praegu ilma selletagi ikka metsiku kiirusega. Lisaks ei tundu eriti loogiline raisata kreatiini-efekti dieedi ajal, kui sa pole just eriti edasijõudnu. Ei tea, kas siiski on mõtet dieedi ajal kreatiini tarbida…
Invention
MemberPealegi on siin vist reeglitega keelatud promoda teiste firmade tooteid…
Invention
MemberSelg on sul ka metsikult nõgus, kui sa selja sirgeks ajaksid, kaoks kõht ka ära.
Invention
MemberJa rasvapõletamisel unusta ära mõõtühikud “peopesa”, “tükk” jms. Eriti kui oled veel karumõõtu mees, siis sinu “peopesa” võib sisaldada metsikult kaloreid. Kasvõi alguses kasuta köögikaalu ja arvuta saadavad kalorid kokku, silma järgi hindamine tuleb, kui juba asi käpas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberPõhimõtteliselt ikka on, lihtsalt pead ära märkima, mida saad/ei saa süüa
Invention
MemberKutse tantsule

Invention
MemberEga natuke rohkem puhkust paha ei teeks jah. Ja kindlasti tee kasvõi kord nädalas jalgadele korralikum trenn ning näiteks peale seda jäta puhkepäev, et jalad taastuda saaksid. Aga rasvapõletuse alus on siiski toitumine. Nagu martinkink ütles, siis treening lihtsalt lihtsustab seda, aga rasva on võimalik põletada teoorias ka toolis istudes ja end üldse mitte liigutades.
Invention
Member3 kuud palavik
Invention
MemberKui tahad rasvast lahti saada, tee toitumine korda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberVõta ühendust GMasteriga siin foorumis, väga asjalik!
Invention
MemberKimberi vist on parim valik Pärnus.
Invention
MemberAlgajana on võimalik üheaegselt põletada rasva kui ka kasvatada lihast. Mingi aja möödudes (minu arust oli Rückenberg see, kes ühes artiklik andis maksimaalseks ajaks 6 kuud, võin eksida) muutub see aga väga raskeks/võimatuks.
Invention
MemberSa küll ei ole täpsustanud, mida ja kui palju sa nädalavahetusel alkoholi tarbid (üsna palju), aga sõltuvalt kogusest võid vabalt ära nullida oma ülejäänud nädala korraliku toitumise. Lisaks väheneb testosterooni tootmine, mis on kahjulik lihaste taastumisele.
Invention
MemberSebra on hea näide valgu tarbimisest, olen kasutanud ju ka elevanti näidetena erinevates aruteludes.
See blogi teil ei näi normaalne. Vaja on foroumipõhist normaalset blogimist.
Miks ei ole munast kooruv tibu hea näide valgu/süsivesikute tarbimisest/mittetarbimisest? Mis pagana moodi sebra tibust parem on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused