Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 8, 2013 at 11:39 e.l. in reply to: Dieet lihase kasvatamiseks ja rasva kaotamiseks? #348872
Invention
MemberMõlemat eesmärki sa korraga saavutada ei saa. Et kaotada rasva, on sul vaja kerget alakaloraaži. Et kasvata lihast, on sul vaja kerget ülekaloraaži. Seega saad üheaegselt ainult ühte teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberKontakteeru GMasteriga… Kui ta ise juba siia pilku visanud pole.
Invention
MemberTänud, proovin järgi. Hetkel olen õhtusse jätnud ainult valku
EDIT: Muuseas, kuidas kõlbavad need müslid õhtuseks söögiks?
http://www.interaltus.ee/img/113900789.jpg
Kunagi lapsena sai neid söödud, maitselt suht tuim, aga samas korralikud täistera kaerahelbed tunduvad olema.
Invention
MemberNo vana halb, täna käisin kaalul ja kaal oli 100g võrra langenud nädalaga. Uskumatu lihtsalt, kui palju peab sööma. Ma söön end ikka konkreetselt silmini iga päev täis, aga kaal on langenud. Järelikult tuleb veel rohkem sööma hakata. Lükkan kalorid 3300+ peale, vaatab, mis nädalaga teeb. Muidugi öösiti, kui üles vahel ärkan, tunnen, et kõht on tühi. Peaks proovima ja õhtusse rohkem toitu jätma. Kuigi täis kõhuga magamine on üsna raske. Praegu toidust on kõige enam laual Tallegg’i kanagrillvorstid juustuga (koos kodujuustusalatiga muidugi. Avastasin just Valio soolakurgi-tilli kodujuustu. Talvel, kui tilli saada pole, on see tõenäoliselt ülim nauding.).
Energia ja mott on igatahes täiesti laes praegu, hetkel teen kava isegi 4+1 süsteemis. Tunnen, et keha on suvel korralikult taastunud ja jõuab teha küll järjest päevadel kava läbi ning siis üks päev puhata.
Ehk järgmine postitus tuleb siia juba 500g raskem olles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberJust, seda pole mõtet panna, mitme kilone ketas sul kummalgi pool on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pane ikka kangi kogumass. Üsna ebatõenäoline, et sa ühele poole paned 5kg ketta ja teisele poole 25kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sama hantlitega, mõlemad ikka sama rasked ju…Invention
MemberRinnalt surumine 3 x 10 (15kg x 15kg)
Surumine hantlitega 3 x 12 ( 12.5kg x 12.5kg)
Kuidas sa tähistad raskusi? Kas see 15kgx15kg tähendab, et mõlemal pool kangi oli 15kg ketas? Sama hantlite kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberKas tulemuste saavutamisse mõjub märgatavalt, kui ma üle kaloraasi ei pea? Hea meelega hoiaks keha rasvavabana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, tulemusi ei tule. Sul on ju vaja millestki pärast lihased taastada ja kui toitaineid pole, siis…. Ja selle kolme kuuga sa mingit rasva nüüd küll eriti juurde ei saa, kui sa just sea moodi ei söö. Mõnus 500 kalorit päevas lisaks on normaalne.
Ning muidugi see pole enam seotud su kihlveoga, aga kus on jala- ja seljaharjutused? Siiski võiksid need sisse panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju su jõunäitajad praegu on?
Invention
MemberPeaks ka homme trennis proovima seda, kas üks tuleks vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui alguses ei taha tulla, tee nii palju kui jõuad ja viimased kordused aita jalaga üles ja lase rahulikult kätel alla…
Invention
MemberTa treenib vist triitsa ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul vaja ennem kaal korda saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis võib igasuguseid muid trikke õppida:D Hakkasin ka dippe tegema märtsi alguses, tegin 4 kordust
Aga mai lõpuks tegin 4×10 juba ilma lisaraskuseta ilusti ära (olles kogu selle aja dieedil).Invention
MemberTavapärane küsimus sellise teemaalgatuse puhul – on sul ülejäänud toitumine korras? Mida täpsemalt tähendab, et sa seda jälgid? Aga pole küll kuulnud toidulisandist, mis arendaks kiirust…. Ka rasvade põletamine on siiski köögiga väga otseselt seotud, pole vaja mingeid lisandeid selleks.
Invention
MemberVäga eeskujulik!
Invention
MemberNii, nädalaga on kaalunumber tõusnud 1kg võrra, kuid seda ei saa hetkel võtta eriti tõsiselt veel, kuna kreatiini tarbimise algusest on möödas alles 1 nädal ja 2 päeva. Esmaspäeval tegin viimase laadimispäeva ja edasi tarbin seda 6g päevas- 3g enne ja 3 pärast trenni.
Nii palju päevas süüa on natuke harjumatu, kui eelneva aasta olen olnud dieedil. Päeva kõige korralikum toidukord on hommikusöök. Kuna teen trenni suht hommikupoole (10st umbes), siis on suurem energiahulk enne seda minu jaoks vajalik, muidu on trenni väga nadi teha. Päeva peale on ära jagatud mitmed vahepalad (kohupiimad, kohukesed, puuviljad jms, peale trenni kohe valgu-süsivesiku-kreatiinišeik) ning üks korralik toidukord veel õhtul 5-6 ajal, kus läheb suurem kogus mingit liha (enamast kana) koos salatite ja asjadega. Valgu minimaalne piir on hetkel 200g päevas, üldiselt ikka rohkem. Süsivesikuid on ehk 250-300g ringis ja rasva 100-120g päevas.
Uus kava on jaotatud neljaks. Hetkel olen ära teinud sellest kolm esimest päeva ja homme viimane neljas. Kui vähegi töögraafik lubab (mis selgub tuleval nädalal), hakkan trenni tegema esialgu 2+1 intervalliga. Kui talvel pimedal ajal energiat peaks puudu hakkama jääma, siis lükkan ühe puhkepäeva veel lisaks. Siiski loodan, et see pole vajalik. Lisaks vajadusel teen korra kuus taastavad trennid.
Natukene jõunäitajatest:
Suve alguses proovisin poole keharaskusega maksimaalse kordusega rinnalt surumist: 37.5kg – 40 kordust. Sama katse teen aasta lõpus uuesti.
Hetkeolukord:
Kükk 1×10 (50) 1×10 (60) 1×8 (65) 1×8 (70) 1×6 (75) 1×15 (70)
Jõutõmme 1×10 (50) 1×10 (60) 1×10 (70) 1×8 (80)
Rinnalt surumine 1×6 (65kg) 1×6 (70kg) 1×5 (75kg) 1×6 (70kg)
Numbrite poolest olen seadnud kõigis neis harjutustes teha vähemalt 1 seeria 90kg, jõutõmme peaks tulema isegi 100-ga. Täna jäi vähemalt varu veel sisse küll.
Invention
MemberMis värk on selle kaalukartusega naistel on? Kõrgem kaal != paksem keha. Julgen väita, et 65kg vormis keha on palju apetiitsem kui 55kg mittevormis keha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi kunagi postitas sarnase võrdlusega pildi ka kuskile siia, äkki oli Archangel. Kaal näitab lihtsalt, kui suurt survet sa maapinnale avaldad, see ei huvita kedagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Visuaalne pilt aga küllInvention
MemberKui lihaseid tahad, tee jõutrenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rattaga kulutad meeletult kaloreid ja ainukesed lihased, mida normaalse toitumisega on võimalik saada on jalalihased.Invention
MemberTooksin siis välja vähemate ja suuremate plusside ja miinustega, kuid siiski minu nimekirja sattunud Tallinna klubid.
Kindlasti on neid veel aga just need kõige kõigemad erinevatel põhjustel ja mitte kindlasti tähtsuse järjekorras.
Ja ei jäta mainimata ka et Sparta on minu lemmik
Lisaksin siia omalt poolt veel Audentese jõusaali.
-
AutorPostitused