Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberOT: Kuna nüüdseks on ilmselge, et oled kasutaja LPF, siis siin teemas oled sa minu jaoks persona non grata. Erinevalt paljudest teistest siin ei jaga ma nende tolerantsust ning ei näe sinu postitustes mitte midagi huvitavat, põnevat vms. Seega sinu igasugune edaspidine siia kirjutamine jääb minu poolt tähelepanuta.
Invention
MemberEi näe selleks vajadust. Pole veel, mida näidata…
Invention
MemberMille tulemusel sul see vasaku ja parema käe biitsepsi kontrast nii suureks on läinud?
Invention
MemberKindlasti mitte lähiajal…
Invention
MemberAga ma olengi algaja ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähem, kui kuu teinud massi alles. Ega teisedki numbrid suured pole, aga progress on näha vähemalt. Ja kindlasti mitte ei käi ma jõusaalis egot toitmas…Priibe, praegu ma panin kaalu peale tunde järgi, kuid nüüd jõudsin hetkel üsna maksimumi piirini. Järgmised korrad kindlasti ei suurenda raskust. Pigem hoian tehnika puhtana ja teen kõike turvaliselt. Ja edasi liigub raskuste suurendamine kindlasti väiksema tempoga.
Invention
MemberEile sai läbi viies ring seda kava ja töötab vist päris hästi, vaadates tulemusi:
Kükk:
03.09 – 10x60kg/10x65kg/8x70kg/6x75kg/8x70kg/10x60kg
24.09 – 10x65kg/10x70kg/8x75kg/8x75kg/6x80kg/12x60kg
Jõutõmme:
03.09 – 10x70kg/10x75kg/8x80kg/6x85kg/10x75kg
24.09 – 10x80kg/10x85kg/8x90kg/6x95kg/10x70kg
Rinnalt surumine:
02.09 – 6x60kg/6x65kg/6x70kg/4x75kg/8x65kg
23.09 – 6x65kg/6x70kg/6x75kg/5x80kg/10x65kg
Ka kaal tõuseb täpselt õiges tempos. Kuu lõpuks peaks jõudma 82kg-ni. Mingi paganama viirus vist üritab mind maha võtta, aga ei ole aega haigeks jääda ja trenne vahele jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberNähtud miljon korda, aga ikka kuradima naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellelt vennalt telliks küll treeningkavaInvention
MemberKa ca 10 aastat tagasi, pea iga päev trenni tehes ei suutnud ma vabaneda teatud rasva kihist, six-pack oli tol ajal minu jaoks ainult unistus
Sul ei saagi mingit sikspäkki välja tulla, kui lihast pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kogu natuke massi, söö rohkem. Vaimselt võib see raske olla, aga tasub end ära. Ütleksin enda kohta, et suve alguses 10 kg kergem olles nägin ma kordades mõttetum välja kui praegu, kui olen juba ca. kuu massi teinud. Tuleb natuke pekki, siis tuleb. Küll see hiljem ära kaob. Aga lihast vastasel juhul on väga raske tekitada…Offtopic: Suhteliselt huvitav fenomen. Kui nõu küsib naisterahvas, siis on vastuseid nagu muda. Eriti tuleb neid muidugi peale piltide üleslaadimist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni meesterahvas seda teeb, siis ehk 1-2 vastust tuleb.Invention
MemberNüüd pea 2 nädalat möödunud. Kaal on pööranud end tõusuteele, mis on äärmiselt positiivne. Kõigub siin 81-82 kilo vahel. Isegi ehk natuke liiga palju on teda korraga tulnud, aga samas hetkel massiperioodil ei jälgi kaloreid. Tähtis, et kaal tõuseks. Nagu ütleb kasutaja martinkink- “eat big to get big” ja seda ma praegu ka teen.
Jõunäitajad kasvavad veel meeletu kiirusega. Ehk järgmine nädal teen ka nendest vahekokkuvõtte.
Plaanin nüüd sisse lülitada ka taastavad trennid. Küsikski targematelt, et mis perioodi järel oleks neid kasulik teha? Kui teen näiteks 4 korda 4ks jaotatud kava läbi, kas viies ring võiks olla taastav? Ning milline ta täpsemalt välja peaks nägema? Mida ma vähendan – raskusi, seeriaid, kordusi?
Kohe näha, et sügis käes. Jõuka ees parklas on tegemist, et endale parkimiskoht leida
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks mingit metsikut rahvamassi jõusaali veel voolanud pole, kõik vanad tuttavad näod.september 12, 2013 at 8:28 e.l. in reply to: Dieet lihase kasvatamiseks ja rasva kaotamiseks? #349149Invention
MemberSelle kasutaja võiks vabalt blokeerida, kuna ilmselgelt pole tegu tavakasutaja vaid mingi mõttetu s*ta promokontoga.
EDIT: Aa, see on vist tehtud juba…
Invention
MemberSööma pead nii jõu kui lihaste kasvatamise jaoks. Telli omale trenningkava, soovitan soojalt. Praegu tundub küll, et sul pole asjast väga palju infot
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juba see, et sul on jõutõmme jäetud trenni lõppu, mis kindlasti peaks olema üks esimesi harjutusi.Ja see, et saad käia ainult 2 korda nädalas ei tähenda, et ei peaks tegema jalga ja selga. Pead tegema/hankima sellise kava, mis on jaotatud kaheks…
Invention
MemberJumal tänatud. Ma mõtlesin, et midagi sellist ma ju ometi ei kirjutaks või et äkki said minu kirjutatust valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberHantlid olid kokku 25 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2×12.5Kang on 15×2 pluss kang
Soovitati täis numbrid kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eiei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kang kirjuta koguraskus, hantlil ikka ühe hantli raskus.See, mis ma mõtlesin oli see, et piisab, kui kirjutad ühe hantli raskuse. Et pole vaja eraldi tuua 12.5kgx12.5kg
Invention
MemberPeale dieeti alustad massiga ka? Või mingit kaugemat eesmärki esialgu pole?
september 8, 2013 at 1:09 p.l. in reply to: Dieet lihase kasvatamiseks ja rasva kaotamiseks? #348881Invention
MemberKehakoostise muutmine on algajate puhul väga võimalik.
Isegi sellel juba, kes on aasta korralikult treeninud. Hea näide on Marius, kes isegi suutis jõujuurdekasvu näidata karmi dieedi ajal: http://www.lihased.ee/blog/
Minul jäi küll lihase areng kuskil 5-6 kuul seisma. Algajal on see muidugi võimalik, aga edaspidi väga raske/võimatu.
-
AutorPostitused