Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberHaha, sellist reaktsiooni ma ootasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberTrenni koha pealt ei suuda ma sind kindlasti õpetada. Aga olles 10 päeva klaverit alles mänginud ja suuta mingi algeline impro teha, seda ei suuda just paljud. Lisa nüüd akordinootidele teised pentatoonikas olevad noodid. Duuris on pentatoonikas I II III V VI aste (C-duuri puhul siis CDEGA) ja mollis I III IV V VII aste (a-mollis ACDEG). Samad noodid tegelikult, teoreetiliselt on algusnoot lihtsalt erinev. Praktiliselt pole mingit vahet. Pentatoonika peal improviseerides ei ole võimalik eksida, kõik noodid sobivad väga hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jään järgmisi videoid ootama.Invention
Memberofftopic:
seeria
Invention
MemberPole terve igaviku siia kirjutanud.
Eelmise nädala alguses sai eelnev kava läbi. Väga raske oli ja keha oli ikka konkreetselt süsi lõpuks. Seepärast tegin ka korraliku 6-päevase puhkeperioodi. Raskused tõusid päris korralikult selle kuu jooksul. Kui kava alguses tegin kükke 6 kordust maksimaalselt 85kg, siis lõpuks tõusis see 95kg peale. Jõutõmme vastavalt 90kg->110kg.
See nädal alustasin maksimaalse jõu kavaga, mida teen aasta lõpuni. Tegin ka isikliku rekordi kükis, kui tegin seeriaid juba 100kg’ga. Tean, et see pole mingi eriline raskus siin keskkonnas, aga endal oli küll hea tunne lükata üles kolmekohaline number
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk suudan kolme nädala pärast teha ühe korduse 110kg, vähemalt lootus on selline.Peale toitumise korrigeerimist on kaal lõpetanud tõusmise ja minimaalselt isegi langenud. Tundub, et praegu olen õigel teel, seega jätkan, mida teen.
Nagu ikka, on detsember muusikutele metsikult kiire aeg, aga kuna saan trenne teha hommikuti, siis pole hetkel ohtu, et mingi trenn vahele peaks jääma.
Ilusat jõuluaega kõigile!
Invention
MemberKas see polnud mitte Imre, kes mõned kuud tagasi seda proovis ja ütles, et võttis korralikult võhmale?
Invention
MemberKuidas piparkoogi puding on? Pean ka varsti uue paki järele minema, aga maitseid on nii palju juurde tulnud, et raske valida.
Invention
MemberEino see on selge, et see kava on väga ühekülgne.
Invention
Member3 päeva jutti ei võrdu iga jumala päev nädalast nädalasse… Vähemalt nii sain ma tema jutust aru
Njh, ma tahan tulemusi nii kiiresti, et ma ei lase lihastel üldse taastuda.
Invention
MemberKui sa ei lase taastuda, siis ei ole ka tulemust… Selle asemel, et lihast kasvatada, teed sa iga päev samu lihaseid treenides endale karuteene. Areng=õige toitumine+õige treening+puhkus
Invention
MemberNo aga sa ei anna ju aega lihasele taastumiseks. Kuidas ta sul arenema peaks?
Invention
MemberIga päev samad seeriad? Puhkepäevi ikka on?
Invention
Member0,15g on jah üsna mikroskoopiline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A no mis siin ikka norida, ju vast on mõeldud 15gInvention
MemberIlma vastava treeninguta ikka lihas ei kasva, toitu palju tahad! Katsuks need kaks omavahel kombineerida, siis vast hakkame ka tulemusi nägema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, aga ei saa eeldada, et eelneva treeningstaažita (või valega) on võimalik kohe 100kg rinnalt suruda. Tuleb alustada ikkagi endale jõukohaste numbritega.
Invention
MemberLugupeetud Moderaatorid, minu arvamus on selline, et võiks Sügiskülvi mõneks ajaks peitu panna.
Ausalt öeldes vähemalt pooled tema postitused on täiesti sisutühjad või siis lihtsalt arusaamatud.
Pisikesele järelemõtlemisajale saata, usun, et ma ei ole ainuke, kes enam isegi teemat ei loe, kui näeb, et tema on viimase postituse teemasse teinud
Parimat, MoloM
Kahe käega poolt. Aga see “thumbs up”-i piiramine tema puhul on küll igati õigustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Suht pull oleks teada, kes Sügiskülvi postidele thumbs up’e viskab. Mingi varikonto?
Invention
MemberTervist!
Minu nimi on Alfred ja üritan siit abi leida. Olen 1.83 ja kaalun 82.5 kg. Söön igat manti. Pole ennast piiranud hõrgutistest. Suitsetan ja joon ka alkoholi vahest, et kui palju see nagu mõjutab. Teen nädala sees käin 2x jõusaalis 2x võrkpall. Nädala vahetustel koduselt trenni. Imelik on selle juures see, et käisin eelmine aasta regulaarselt 2x-3x nädalas jõusaalis . okei suvi tuli võtsin vähe lõdvalt. Ei olnud aega trenni teha. Nüüd ajan end jälle vormi. Jõuda nagu on juba aga tulemus pole see mis selle aja jooksul oleksin pidanud saavutama. Söön korralikult . Olen suure isuga , kuid ainevahetus on kiire seega kehakaal väga ei tõuse ja lihasmass ei kasva . Mida ma peaksin tegema et saavutada lihasmass , mida soovin?
Nii, järjekordne korralikult sööja. Too välja oma toitumine
-
AutorPostitused