Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberVaevalt keegi sulle tasuta siin mingit kava annab. Saidil ju endalgi mõned kavad üleval. Vaata sealt
Invention
MemberMa pigem kaldun kahtlema selles väites. Ei tundu kuidagi usutav, et süües ainult 20 banaani päevas on võimalik rasva minna.
Kust sa selle numbri 20 välja lugesid? Kalorite bilansi ideoloogia kehtib ikka.
Invention
MemberPulss 208 on ükskõik mille peal liiga palju. Üldiselt on hea valem maksimumi arvutamiseks 220-vanus.
Invention
MemberPeaks mingi teema tegema, mis oleks kohe punaselt fitness.ee lehele tulles märgata.
Invention
MemberÕun, banaan- neid asju peaks ikka iga päev sööma. Need võiks olla nii kodus kui ka kontoris suurtes hunnikutes, et kui tuleb isu siis sööd, mitte ei krõbista mingit Chipsi.
Rohetoitumisel ei kehti kalorite bilansi ideoloogia, kuna kalorite käive on niivõrd kiire (ja seetõttu ka mürkide eriti kiire väljaviimine), et osa kaloreid jääb realiseerimata. Seetõttu paljud lausa propageerivad, et sööge kuitahes palju puuvilju.
Oh ei, mitte jälle sina…
Invention
MemberAitäh vastuste eest, jõudsin just trennist tagasi!
Polnudki nii hull, kui ma kartsin. Mõne harjutuse puhul oleks pidanud väiksema kaalu lisama, kuid saan seda edaspidi vastavalt vajadusele korrigeerida. Lemmiktrenn just pole, aga eks ma harjun. Lõppude lõpuks on kõik mõtlemise küsimus. Igatahes vedas mul trennis väga, kuna üks tüdruk oli väga abivalmis, ning seletas mulle kõik lahti – mis raskustega ja mis harjutused ees ootavad. Samuti aitas asukohavalikul: nägin treenerit hästi ning ennast peeglist, et rühti kontrollida. Samuti oli ees inimesi, kelle pealt maha vaadata.
Astusin kaalu peale ka, ja uskumatu- selle 6 trennivaba päevaga, mil haige olin, olen ligi 3 kg juurde võtnud. Masendav.
See 3kg võib olla vabalt sul kehakaalu loomulik kõikumine. Väga kahtlen, et suudaksid 6 päevaga 3 kilo rasva endale tekitada.
Invention
MemberTahtsin veel küsida seda,et soovitage parimaid lihasmassi kasvatajaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kanafilee ja kodujuust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberKrt küll. Jälle teen ma kõike valesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ega sul see kõht põhjuseta üle püksi ääre ei ripu ju…

Invention
MemberVastake palun küsimusele mitte ärge hakake oma lolli iba ajama. Äitähh
Hea suhtumine. Kohe motiveerib vastama… Kui sa nii tark oled, miks sa üldse siin nõu küsid?
Invention
MemberÜhel jalal tehes mitte jah. Pidasin ise silmas kahe hantliga kükke. Ma ei oskaks ühel jalal ilma raskusetagi kükki teha, rääkimata siis veel raskuse kandmisest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Invention
MemberValk on ehitusmaterjal, süsivesik on kütus
Invention
MemberSõltub lihasest vast ka. Väikestele lihasgruppidele piisab, aga jalale ja rinnale jääb küll varsti väheks…
Invention
MemberOsta pigem reguleeritavad hantlid. Kaua sa samade raskustega ikka teed…
Invention
MemberEnnetrenni jookide , trennisiseste , peale trenni jookide infot
Miks, miks, miks? Toitumine iseenesest on täpselt paigas muidu?
Invention
MemberIseenesest jah, lihaskasvu saan jaatada, aga rasvaprotsendi vähenemise kohta ei oska midagi hetkel öelda. Kaal on stabiilselt sama olnud. Kas võib olla tingitud, et lihtsalt ärakulutatud rasva asemel on kaal tekkiva lihase najal samaks jäänud? Ja kas selline 5, vahest ka 6 päeva nädalas treenimine on mõistlik või oleks parem 3 korda nädalas pikemaid/intensiivsemaid treeninguid teha. Näiteks 3x nädalas trenni, kus üks päev 2 tundi ujumist, teine päev poolteisttundi jõusaali ja kolmas päev poolteisttundi siis venitusi/joogat/body-weight exercise’i?
Lisaks, kas trennipäevad oleks mõistlik jätta rutiinselt samale päevale või annab trennipäevade vahetamine midagi ka juurde?
Et kas oleks vahet, kas sa teed mingit trenni üks nädal teisipäeval ja järgmine nädal kolmapäeval? Ei, sinu keha ei saa aru, mis päev parasjagu on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused