intsu007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
intsu007
Memberkes neist naistest ikka aru saab
koos ei saa elada ja ilma ka mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise olen ka kõvasti mõõda päid jalgu saand, et miks sa tahad selline olla nagu need seal pildil ja ära ikka taha
see on sellepärast, et naised pole musklitega harjunud, kui kõik mehed areneksid loomuliselt sellisteks nagu näiteks Kalmus, siis oleks asi teine
Siis käivad mehed jõusaalis et kõhnaks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja naistele ei meeldi, et miks sa tahad ikka kõhnaks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Membertundub, et paljudel on sellest Suurest Paugust väga vale ettekujutus: enne seda ei olnud olemas ei aega, ruumi, ega mateeriatseega ei tekkinud päikesed, planeedid ja muu sodi mingitest kildudest ega tükkidest (kuigi piltlikult võiks karmilt nii õelda) vaid alguses tekkis ainult üks aine – heelium, sellest edas vesinik, liitium ja berüllium. Kõik raskemad keemilised elemendid tekkisid alles hiljem tähtede sisemuses.

tähed, planeedid ja galakikad tekkisid tohutute gaasipilvede kogunemisel, ehk siis polnud mingit “pauku” vaid kogu stuff lihtsalt tekkis (väga kiiresti)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kuidas need gaasipilved tekkisid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Membere-ee …kui ma 200kg kaalusin …
nojah,no leidus naisi,kellele see …,noh …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Issanda loomaed on lõpmata kirju,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki su vennatütar kah taoliste erihuvidega,

Tol ajal ma paraku pildi peale eriti ei kippunud,muidu võiks ju üles panna.Äkki oleks vä-ä-ää-ga kõva sõna – no kui Kiivikas peale ei lähe,siis miski ju peab meeldima,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aa, mul tuli seoses see ka meelde, kui ma käisin ühe tüdruku juures sünnipäeval sai 15 siis tal oli endine boyfriend ka seal ,ma saunas ei käinud aga kui ta palja ülakehaga välja tuli, siis mul pidi süda seisma jääma, ma pole ennem näinud meest kellel polnud üldse rinnalihast, täpselt nagu pesulaud, biits oli ka vist 25cm, siis mu vennatütar ütles mulle, et sul on palju suuremad musklid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga tüdrukud rippusid tal kaelas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> näitasin neile biitsi ka, katsusid seda, küsisid et miks sul see nii kõva ja suur on, polnud varem näinud nii suurt (aga teglt biitsi ümbermõõt suht väike veel pole treeninud aastagi täis veel, 36 kanti kisub) jälle krt neile ei meeldinud, need on need tänapäeva naisedintsu007
MemberLas laps räägib mida tahab, peaasi et ei nuta.
Ma pole nutnud, ma olen uhke, et temast parem olen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberSellele ei saagi mitut vastust anda, on üks ja kindel. Ja seda Suure Paugu teooriat eriti küll ei usu. Lõpmatu Universum tekkis sellest, vaevalt
tekkis küll suurest paugust, ja kõik need nn “tükid” “sädemed” mis plahvatusel eraldusid, ongi tähed ja planeedid
MemberArvatakse, et ka terve Universum võib kunagi kollapseeruda, Suure Paugu põhimõtteliselt võimalik teisik on Suur Kollaps, mis tähendab, et kogu universum võib ühel hetkel, olles juba liiga suureks paisunud, iseenda raskuse alla kokku variseda. Võibolla hakkab siis kogu protsess otsast, võibolla on ennegi alanud
kujutage ette kui on olemas ka neljas dimensioon (mis tõenäoliselt ka on olemas, aga me ei taju seda), palju on vaieldud teemal, et selleks võiks olla näiteks aeg
Võib küll, kõik keritakse uuesti kokku, aga mis siis juhtub kui see näiteks täna õhtul hakkab toimuma…………
Memberükski asi ei saa teglt olla igavene, kui oleks siis oleks see kreisi
intsu007
Memberkas üldse ameerikas on ka kuu nii suur nagu mõningates filmides on
intsu007
Memberja miks on kuu silmapiiril suur ja punane ?ma ei tea, ma arvan et siis on kuu lähedal, ja päike paistab niimodi peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui üles tõuseb läheb väiksemaks 
intsu007
MemberEelmine nädal ostsin komplekti sangpomme Tartust firmast Nordic Sport and Leisure Warehouse oü. Klassikalise sangaga Hiina omad, täitsa korralikud, hinnad: 16kg- 499.00eek 24kg-570.00eek 32kg-642.00eekHantliga saab ka tegelt rebimist harjutada
intsu007
MemberMesosfäär vist, kusagil 80-100km kõrgusel
intsu007
Memberma ise treenisin algul kinnastega, siis paar kuud ei kasutanud kindaid ja hakkas sama jama pihta, kange ei saanud eriti käes hoida, valu tegid juba need kohad ja nahk rebenes, hakkasin kindaid uuesti kasutama ja asi paranes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberKohe nii peen värk
MemberMr.Big MuscleKui keegi ilusti küsib siis pole mõtet talle jama ajada
MemberMe veel ei tea, kumb sündis, kas poiss või tüdruk, seega ei saa ma sulle öelda, said sa nüüd onuks või tädiks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See kõige parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused