intsu007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
intsu007
Memberma peaksin oma heavy plaadid neile sinna aparaati toppima, siis oleks huvitavam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberIgatahes kui mina trennis käin, siis seal mängib Star FM ja iga jumala kord kui ma seal käin tulevad ühed ja samad lood, mis eelmine trennikord, bodybumbiga on ka seal nii:D ja nii 8 kuud järjest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> asi nagu korduks koguaeg, närvidele käib juba
MemberLahe oleks siis kui jupiter oleks Maale sama lähedal kui oma Kuudele, NASA-l oleks kõvasti tööd
MemberJa ükskord lõppeb päike, mis enne otsa saamist läheb nii kuumaks et maa kõrbeb
intsu007
MemberMaa läheduses avastati kolm hiiglaslikku musta auku
Vastavastatud nn. supermassiivsete mustade aukude kolmik asub Neitsi ja Jäära tähtkujus, Maast 50 kuni 100 miljoni valgusaasta kaugusel
. Kuigi üks valgusaasta on 10 triljonit kilomeetrit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , on selline kaugus kosmilises mõõtkavas üpris väike.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Memberintsu007
Memberega nad päris “ümarad” ikka ei ole küll

Ega ei olegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberÜks huvitav asi on ka see, mida ma ühest dokist nägin mitu aastat tagasi universumi kohta, et nagu ulmefilmides, on olemas, mitte mustad augud, aga mingid kogumikud kosmoses, näiteks lähed sealt sisse ja viskab su kusagil teises universumi otsas välja vähem kui sekiga, aga tekib küsimus, kuidas uuesti tagasi sealt tulla, kuna sealt võib see sama kogumik sind teisest kohast välja visata. Mitte et ma selle praegu välja mõtlesin, aga sellised kohad on 99% olemas, universum on tõesti imeline paik. Mustade aukude puhul on vahva see et kui sa sinna sisse satud, siis see tohutu tõmme võib su sekunditega venitada tuhandete kilomeetrite või isegi rohkemgi pikkuseks, aga katki sa ei lähe
. Ja eriti huvitav on see, kui täht ära põleb siis jääb temast järgi “tuhk” ja ainuüksi korgitäis seda ainet kaalub ~miljon tonni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberIse 18 aastane, peaksid teadma küll kuidas sellistel suu kinni panna. Ime et üldse nii väikese lapse sõnade peale reageerid.Ta kaebab emmele ära ja siis saan mina sõimata
intsu007
Membertähed ja planeedid on ümarad, sellest võib äkki oletada et universum on ka ümar
intsu007
MemberJa sind kotib 12 aastase vennatütre jutt :S ?. Kui sa selliseid asju südamesse võtad ja kui sind teiste arvamus niiväga huvitab siis kaua sa küll jõusaalis ei suuda käia.kle, ma pole seda südamesse võtnud, ma tahtsin vaadata kas kellelgi on sarnaseid kogemusi, ja igatahes, kui sa korra oled juba jõusaalis käima hakanud siis sa seda maha ei saa jätta, igatahes minuga on nii. Mulle on 12 aastasest peale meeldinud raskustega mängida, aga trennivõimaluse sain eelmise aasta novembris
intsu007
Memberintsu, kui vana Sa oled? 13?nalja teed ve, ammu juba 18a
intsu007
MemberJa siis kaugemal näitasin ühte sellist kõhu ja sangadega lõdva tüüpi, kellel lihast polnud ollagi. Küsisin, et kas ma peaks siis tõesti samasugune lõdvik olema, tema vastas, et see on ju kena….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> OHSAPERSIKNOH… mul polnud rohkem sõnu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ah sa rsk, päris hea ju
MemberOlen 16a, olen käinud jõusaalis juba 6kuud. Nüüd tuli isu proovida proteiini No1 või Whey.Käin 3-4x nädalas jõusaalis. Kas peaksin võtma ainult pärast trenni või ka ennem? Ning kas vabadel päevadel tuleks samuti seda tarbida?
vabadel päevadel ei ole mõtet seda tarbida, vabadel päevadel söö kohupiima, ma ise tarvitan Mass2 kolm korda nädalas peale treeninguid, minujaoks tõhus
intsu007
MemberMis asja, ise arened normaalselt, aga enesekindlust ikka pole? Sihuke eit tuleb õigete sõnadega lihtsalt paika panna.ma ütlen ausalt, seda eite ei pane sõnadega paika, aga need eided vaatavad ainult näojoonte järgi, ilus nägu peab olema siis on ikka õige, keha olgu milline tahes
AutorPostitused