intsu007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
intsu007
MemberEks ikka õige toitumisega saab kõhupealt pekki vähemaks, söö rohkem tailiha ja väherasvaseid piimatooteid, riisi, tangu, kaerahelbe putrusid
majonees unusta ära 
intsu007
MemberKirjelda ennem oma treeningkava ja toitumist, mis on su eesmärgid
intsu007
MemberOn olemas küll, Zelluloosi spordiklubi, 70 eeku täiskasvanu, õpilane 63 eeku, http://www.zelluloos.ee
intsu007
MemberMine pane poes banaan ja muna kaalupeale
“>intsu007
MemberHuvitav kui lehti kuivatada , kas siis kaob mõju äraenam ei kõrveta siis
august 26, 2007 at 7:29 p.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #123536intsu007
MemberMine Arcticu jõusaali see mustamäe lähedal
“> http://www.arcticsport.eeintsu007
Memberkui kuuma vette panna, siis ei pidanud enam kõrvetama
“>intsu007
MemberMa ei viitsi linke otsida nii ,et ma lihtsalt kirjutan.Michael jackson – bad
Michael jackson – black or white
Sunblock – baby baby
Ma usun , et väga paljudele mu maitse ei istu
“>Ainuke lugu mis M. Jacksonilt meeldib on “Give In It To Me”
intsu007
Memberintsu007
MemberKintlasti tahavad tulnukad meiega tegemist teha, hea näide filmist “iseseisvuspäev”
“>intsu007
MemberÄrge minge hoogu kui te tahate oma jõunäitajaid filmida, nagu see härra tegi
“>intsu007
Member
“> Ebaaus kelle suhtes? Kas labidaga maa kaevamine on ka ebaaus? Aga kulbiga supi tõstmine?Sama hea kui üks kaevab labidaga ja teine ekskavaatoriga
intsu007
MemberMind üllatab tõsiselt hr. Kalmuse suhtumine meie poliitikutesse. Sellest kommentaarist tuleb välja, et KÕIK riigikogulased ja valitsuse liikmed on persevestid. Mul on tõsiselt kahju, et te nii arvate.Täna 16 aastat tagasi saavutati just suuresti tänu nende persevestide tööle meie riigi iseseisvus.
sul on vale arusaam, meie riigi eesotsas on tõesti tõsised persevestid, vaata mida nad maksumaksja rahadega teevad, ostavad omale kalleid autosid ja maju, need persevestid mõtlevad ainult seal iseendale ja lihtrahvas peab omakäega probleemidest jagu saama
intsu007
Membersee adress ei tule enam lahti ,aga siit peaks näha saama piltiPüksid sulanduvad taustaga nii kokku, nagu tal polekski seda keskmist osa
intsu007
MemberVähemalt niisugused asjad veel Eestis kedagi ei ähvarda.Musklismehi võetakse kinni, aga narkomaane, suitsetajaid ja joodikuid mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused