intsu007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
intsu007
MemberKui on nn. tavaline kang, siis 20kg + lukud 2×2,5kg. Miks sa sealt kohapealt ei küsi?väiksemad lukud on 1,25kg-ised
intsu007
MemberLiiga loll küsimus, muidugi 20kg
september 15, 2007 at 6:12 p.l. in reply to: Eesti rekordid lamades surumises noorte klassis #125282intsu007
Memberno mis küsimused need veel on sellised, aina hullemaks läevad, vaata varem olnud teemasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Membermina küll erilist vahet ei tunne kui treenin biitsa ja selga samal päeval, aga tänasest ma vahetasin kavas lihasgruppide järjekorda vahelduseks, täna oli biits kavas, homme on selg kavas
intsu007
MemberEi Ei, tohi teha kaks korda päevas, esiteks sa ei jõua teisel päeva poolel, lihas peab minimaalselt 48 tundi taastuma, teiseks sa kannatad ületreenituse all
intsu007
MemberIgatahes mina teen niimoodi:
1.päev
Rind
Selg
Trapets
Biitseps
2.päev
Jalad
Õlg
Triits
Kõht
Väga efektiivne minuarust
Member1) Ikka samal päeval jookse
2) Oma kohapealt ütlen et ma söön 1 tund enne ja pärast trenni, jogurtit võib küll juua kohe peale trenni ühe paki ära, saad vajaliku kätte seal, mulle meeldib 0,1% jogurt
Memberhaige lugu
intsu007
Memberkui sul kogu vajalik varustus on kodus olemas, mis jõusaaliski, siis miks mitte
Memberhantlitega koormab rohkem, minupuhul
MemberÕunaäädikat ei tohi küll paljalt juua, sooodustab söögitoruvähi teket
MemberSellega peaks tulema selle lihaskrupile vastupidavust
intsu007
MemberMul tuli selle mesilaste nõelamise ja hapukoore peale üks vana anekdoot meelde:
Vanamees läheb põõsa kusele ja saab mesilase käest otsa peale nõelata. Paneb siis suure kisaga aita ja torkab otsa leevenduseks hapukoore sisse. Eit ka suure kisa peale vaatama, et mis värk on. Läheb siis aida alla ja näeb: vanamees põlvili hapukoore nõu ääres, riist hapukoores ja ise mõtleb:
“Kurat, ma olen näid, kuidas sellega pauku tehakse, aga kuidas seda laetakse näen ma küll esimest korda!”
Memberkui sa need kolm päeva järjest rinda teed siis on loogiline et sa ei jõua