intsu007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
intsu007
Memberjäätisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Membermul on ka see valu olnud ja midagi pole vaja karta
intsu007
Member1. võib küll
2. võibolla sa ei venita seda lihast, sellepärast kipubki krampi minema
3. ära siis tee täiskükki
intsu007
Memberolen 19 aastanekaalun hetkel 77kg
kykk 250
surumine 215
tõmme 265
kükki tõmbe ja surumise nr 2 asemel peaks sul teglt 1 olema, ei maksa jama ajada, aga mine sa tea
intsu007
MemberVahe on selles, et polüsahhariidid muutuvad praadimisel/kõrvetamisel mürgiseks, tekitavad vähki(Friikat, krõpsud jne). Nii, et kartulit peab keetma. Koorega keedetud kartul on vähem happelisem ja sisaldab rohkem vitamiine… kui kooritud kartul.ega kohe nii kurjasti ei pea seda ütlema, ma paar aastat tagasi sõin pidevalt praetud kartuleid ja pean siinkohal ütlema et tervis pole halvemaks läinud, just nagu paremaks läks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Memberjuba nimi “kartul” ütleb et asi pole väärt
Memberaga mis vahe on siis praetud ja keedetud kartulil
intsu007
Membermul on oma aia kartul olemas, aga ma olen kuulnud siin foorumis kuulujutte et kartul pole kasulik
MemberKui ma ei eksi, siis Marek Kalmus kusagil vist kirjutas, et algul sõi väga palju mune (munavalgeid) ja sai enamuse valgust nendest. Esialgu oli ka areng, kuid mingil maal aeglustus (peatus) ning siis hakkas sööma valku erinevatest allikatest (muna, liha, piimatooted, kala, tatar…) ja olukord muutus paremaks.ma sain oma vastuse kätte, miks vahepeal mul areng aeglustub, ma pole ammu liha ja kala söönud
MemberValk pole ju ainus, mida Sa arenguks ja heaks terviseks vajad.Mida siis veel vaja on peale süsikate, rasvade ja kiudainete
MemberAga see mingi imelik värk, et sõudsin kiirusega 32m/sec ja 500m ajaks luges masin mingi 2:20, aga kui sõitsin terve aja 38m/sec siis läks kauem aega läbimiseks.32m/sek, täielik kreisi värk, see on jama jutt, see tähendab et su kiirus on ~120km/h. See teeb siis 500m ajaks ~16sekundit
intsu007
Memberigatahes mu päeva menüüs on kaks pakki 0,1%-ilist kohupiima ja ma saan sealt juba kätte 90g valku
intsu007
Member5x päevas ainult piimatooteid? mis selle eesmärk oleks?isegi vasikad hakkavad üks hetk rohtu sööma
ma ei küsinud et kas ära tüütab, ma tahtsin teada et kas midagi juhtub siis arenguga, vb sulle ei meeldi aga mulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>