intsu007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
intsu007
MemberSoolestik, mis suure raskuse punnitamise peale välja tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see oli pe*sest väljas vee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> krt ma sõin just ennem spagette 
intsu007
MemberHea, et mul tänane (küki)trenn juba ära tehtud on. Muidu poleks julgenudki enam trenni õhtul minna. Mind on ka näiteks selliste asjade eest hoiatatud
Mis kuradi asi see seal pildi peal oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma ei suuda selliseid pilte vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberMa arvan kui vähe külastajaid kuskil jõukas käib, siis võib kogu see värk pankrotti minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberKäsivart pole üldse mõtet teha, seal on 20 väikest lihast, kõik suuremas osas 1. tüübi lihaskiud, mis niikuinii ei kasva ja pealegi neid kõiki treenida on väga keeruline, selleks, et kõik läbi teha tuleks teha mingi 10 harjutust või nii.Ega keegi kaela ka eraldi ei treeni.miks ei kasva käsivars, kasvab küll kui õieti oskad treenida
Memberselge, suur tänu siis
MemberNaljamees?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega meil neid naljamehi siin eestis vähe pole
Membertehke pliiz mulle üks asi selgeks, ma olen veel loll, et mis asi see kukekannus on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kukkekannus on lill aga mis sellega jooksmisel pistmist onintsu007
Memberkunagi kui ma veel 6-klassis käisin siis millegipärast sardell ja viiner tegid paljudele alati nalja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ei tea miks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberMa mängin el.kitarri ja siis veel lolli
MemberOlen täitsa nõus barbell- iga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberMa ise surun nii eest kui kukla tagant sama päeval ka, mõlemad on vist kasulikud, kukla tagant on jälle raskem
intsu007
MemberPärast tuleb veel pronkssõduri pärast III maailmasõda
intsu007
Member10 harjutust 2 tundi, kas kole aeglane ei ole ve, kui pikk on seeriate- ja harjutustevaheline puhkus, ma ise olen teinud 15 harjutust 1,5 tundi ja täitsa hästi läheb, ei kurda küll midagi
intsu007
MemberMa küll ei suitseta, aga ma olen proovinud mokatubakat, kangemat, kui paar min on huule all olnud siis tekib selline tune nagu oleks alkohoolist täis, võtad ära siis paari minutiga uuesti taastud
intsu007
MemberKuskilt pole saada sõrmetugevdajaid olen igalt poolt otsinud, ainus koht kust saada on kettler, sellised siis http://www.bensport.ee/?id=102&sf_7=LI…_id=644#content Käisin küsimas, öeldi et pole juba müügil ammu olnud
AutorPostitused