intsu007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
intsu007
Memberolen 15,a poiss jõusaalis olen käinud mingi 5kuud nii umbes rinnalt läheb 60kgja kehkaal kõigub 69-70 vahel .Ainevahetus on ka väga kiire .
ma tahtsin sellist asja küsida kas kehakaal tõuseb kui mul on väga kiire ainevahetus
ette tänates karatekid vastada võivad kõik
Ma alati ei saa aru, miks see rinnalt surumine siia puutub
“> aga jah, mul on ka kiire ainevahetus lihtsalt peab rohkem söömaintsu007
Memberma arvan et arcomani jalapressi lükatav osa kaalub vb 50kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberMa ei saa aru, miks inimesed just ajavad taga kõhtu, rinda ja biitsepsit
kui soov on pekivoldist lahti saada, siis uuri artikleid ja foorumi sarnaseid teemasid
seal palju peki lahtisaamise viise
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Memberainult esimene aasta on mata ja füsa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ikkagi 
intsu007
Memberma olen eelnevalt õppinud kutsekeskoolis elektriku eriala, ja tahan veel õppida kaugõppes autotehnikat, miks kaugõppes, kuna tööl on vaja käia ja raha teenida
intsu007
Membertselluloosi meeste riietusruumis laseb lagi läbi, sinna pandi ämber, ma oleks ükskord selle osta lennanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Memberno tra, kes oli see naljamees kes müüs selle poksikoti ruumi ära, kus nüüd saab siis poksida, klubi maine läheb kohe alla niivisi
Memberpingutan et tööle saada, kõik pakkumised alates 50 kr tunnis oodatudoleneb kas sul on mingi eriala millepeal töötada, või lambikat tööd otsid.
intsu007
Memberhantlitega on jälle raskem teha
Memberkas mõni neeger üldse ennast värvib nendel võistlustel ?neegrid värvivad küll, aga see on teglt mõttetu
MemberKindel värk ,et sööd vähe…Mis tähendab hommikul kerge söök ? Minu teada peaks hommikuti ikka kere täis kühveldama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> üldse peaks kõht kogu aeg nii enamvähem täis olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kell kätte ja kasvõi äratuse peale sööma
Edu kasvamisel:)
kuidas siis sõjaväes hakkama saada niiviisi
MemberOlen täisealine ja Hansapangas panin sentide eest saadud tsekiga raha arvele, nii ei lisandunud mingit teenustasu.sama siin, erakliendid peavad ainult tasuma
intsu007
MemberSellise küsimusega peaksid vb pöörduma spordiarsti juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
MemberTehkem selline test ära, et sööks palju kapsast ja kaalikat ja hoiaks peeru 5 päeva kinni ja siis kui teha tõmmet või kükki ja laseks siis vussu välja, siis tuleks räigelt värsket……
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intsu007
Memberno edu siis teile kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul see jama möödas juba
AutorPostitused