Intspoiss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Intspoiss
MemberÜhele lihasele proovi erinevaid harjutusi ja võta nt kolmeks jaotatud kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või teine võimalus tee jõutsüklit.
Intspoiss
Memberlihamägi
Intspoiss
MemberSee jäi jah ütlemata et olen käinud juba umbes 1,5 kuud, harjutusi olen tinud nii umbes, et näinud kuidas keegi teeb ja siis ise järele proovinud. Peamiselt masinatel. Juurde olen võtnud umbes kilo selle ajaga.Sellesmõttes et otsingi just mingit 2 või 3 jaotatud kava mille järgi teha.
Mul tuli pooleteise nädalaga massitsükliga 2kg juurde. Noo üritan süüa ka nii kuidas jõuan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Intspoiss
MemberIse kasutasin kaks pakki ära ja alati võtsin 100g, väga hea kvaliteediga, mõnus maitse, seguneb suurepäraselt ja kasu on ka kindlasti kui ülejäänud toitumine paigas! 100g pole üldse palju selle toidulisandi kohta, arvan, et kui ma oleks 50g võtnud oleks kehale vaialikke aineid peale trenni puudu jäänd, see ei ole see koht kus kokku hoida!
Kunagi kui proovisin GainFasti vot siis selle 100g oli väga palju, tihke aine vms, sheiki jõin nagu jogurtit, väga paksu jogurtit!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No eks tuleb välja, et siis 100g ikka panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Intspoiss
MemberKangi surumine istudes.
Intspoiss
MemberMa arvan et massitsykkel võix kesta paar kuud
.. 3 nädalaga eriti palju ei saavuta.Võib olla tõesti. Igatahes Kiivikase tehtud massitsüklis oli 3nädalat, aga arvan ise et miinimum on kuu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Intspoiss
MemberSamas massitsükkel ongi minu teada u.3 nädalat. Siis 2nädalat saaks sellega, aitaks midagi kindlasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Intspoiss
MemberSee pakend on ju 1,3 kg. Isegi kui võtaksid igapäev 50g portsud jätkuks sellest 26-x päevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma arvan et 30-40 g portsudest piisab.Muidu vist on jah 100g õige kogus, aga arvad, et 50g piisab ?
No, see oleks juba parem minuarust.
Intspoiss
MemberProovi Mass 2- teMa ise mõtlesin ka seda, aga foorumist kuskilt lugesin, et sellega saab aint 13portsjonit e. 13 trennipäeva. :S
Kahju, et nii vähe.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)