intertwinedfitness
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 30, 2015 at 11:55 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #379123
intertwinedfitness
MemberSupper uudis! Võiks leida neid ka Viljandi Selveritest näiteks lähitulevikus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning Tartus ka mõnest muust kauplusest.intertwinedfitness
MemberÄkki on veel kedagi soovitada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Antud inimesega ei saa hetkel ühendust.intertwinedfitness
MemberJah, kuid ma tahaks konkreetselt ise asjas olnud inimeste muljeid nö. Kas kehalised katsed olid kerged, rasked? Kas eelnevalt valmistuda on vaja? Jne..
intertwinedfitness
MemberSelge, aitähh:)
intertwinedfitness
MemberMõtlen kindlasti koormustesti peale ja soetan endale pulsikella ka:)
intertwinedfitness
MemberTrenni teen juba 3-4 aastat. Vahepeal oli küll paus sees, kuid nüüd aasta aega regulaarselt trenni teinud(5 korda nädalas vähemalt). Soojendust tõesti enamasti ei tee, ainult enne jõusaali.
intertwinedfitness
MemberSuusatamine, jooks, ujumine, ratas. Vastavalt siis hooajale ja võimalustele:)
intertwinedfitness
MemberKükk on vaieldamatult minu lemmik harjutus, nii kangiga kui ilma. Olen alati oma jalarutiini seda kaasanud ja kui ära jätan, tunnen kohe, et miskit on puudu:D
intertwinedfitness
MemberJõusaalis meeldib ketse kanda, täiesti tavalisi õhukesi, on mugav:D Jooksuks mingid spetsiaalsemad jalanõud.
-
AutorPostitused