Instrument
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Instrument
MemberNii olen silma peal hoidnud erinevatel võistluste kalendritel jõutõstmises.
1. Power CUP I etapp surumines:
2. 2010.a.talimängude jõukahevõistlus:
Nüüd tuleb valida kummale võistlusele minna, kuna toimuvad ühel ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga iseenesest on hea, et võistlusi vähemalt korraldatakse rasketel aegadel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Instrument
MemberEelkõnelejatega 100% nõus !
Instrument
Memberja mis linnas see spordiarst olema peaks?Tartust soovitaksin Agnes Mägi-t,töötab TÜ Spordimeditsiini keskuses või kuidas seda iganes kutsutakse.Mis põhjusel Te soovitate Mägi’t? MIna oma kogemuste põhjal ei soovitaks.
Mina käisin ca 3 aastat tagasi põlvevalu pärast. Küsis, et kas täiskükki teed. Vastasin, et teen. Seepeale öeldi, et ära siis rohkem küki. Sellega lõppeski visiit. Ei mingit ravi ega midagi.
Instrument
MemberKüsimus:MIKS EI toimitud vastavalt võistlusjuhendile – http://www.arenasport.ee/lamadessurumine.html
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pärast mitme nädala möödumist pole ikka suudetud küsimusele vastata. Masendav.Instrument
MemberNOORTE,JUUNJORITE,MEESTE arvestus oli eraldi ja need kes 70-80kg surusid olid noorte arvestuses osalenud suusatajad.
Instrument
MemberSiin läheb pisut offtopicuks juba.
Instrument
MemberNeed ikka siiski juuniorid
Instrument
MemberInstrument
MemberEi hakanud uut teemat tegema ning küsiks, et millal saabub uus laadung massilisajat nimega Serious Mass 5,5kg ?OT: Kas teema ei ole mitte vales alafoorumis ?
Ootaks samuti vastust sellele küsimusele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Instrument
MemberImre Vähi – 2. koht
Marek Kalmus – 3. koht
Ott Kiivikas – 3. koht
Argo Vaible – 5. koht
Instrument
MemberTahaksin näha kuidas sina ise, täiesti üksinda, enda raha eest, korraldad surumisvõistluse:)Kutsu mind ka siis..naerame koos:)
See kang tõesti oli nagu oli..tunnistan, et ei leidnud seekord paremat!! aga mul polnud aimugi, et tulevad tüübid, kes tahavad üle 200kg suruda!!
kriitika on alati teretulnud..selle vastu pole mul midagi..aga kui sa mõnitama kukud, teadmata pooli tegureid, siis käi *****!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rahu, ega ma ei naeragi võistluse üle…. said valesti aru…

Täiesti meeldiv pühapäev oli
ja igati tore et keegi võttis vaevaks, sellist asja korraldada
Lihtsalt see kang oli omaette nähtus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Instrument
MemberTere
võistlustel sai nalja küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , täiesti omaette show
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Auhinnad olid lahedad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis ma võistlustelt teada sain, et selline kang ei kõlba surumiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,õlg praegugi valus

Aga edu järgmiseks korraks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)