inside14
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inside14
MemberTere…Varsti saab täis kaks kuud algajate kavast ja mõtlesin, et võix teha enne kui lähen üle edasijõudnute kavaga kuu aega rasvapõletust.
Siit ka küsimus et kas võib nii ja kui võib siis kas võin jätta harjutused samax mis algajate kavas ja teeen lihtsalt pikemad seeriad..
Ette tänades…
Terekest!
Mina arvan,et ikka võib oleneb ka inimese vajadusest.Kas on vaja kohe massi teha kui võiks kõige pealt väiksemate raskustega ennast sisse treenida,et end hiljem ei leia ületreeningust (sest rasvapõletus niguinii väiksema kaaluga)Ei pea olema ilmtingimata pikad seerjad nagu mõned vehivad oma 30 korda ära kuid alles viimased kümme mõjuvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teame,et mida rohkem lihas töötab peab ta ka rohkem energiat kulutama.Kuid mina soovitan ja ka Kiivikas soovitas teha näiteks:12 kordust kuid korduste vahe just peab olema umbes 30 sekki ilmselge,et kui teha mingi 3-4 seerjat väsid lühikeste vahede tõttu.Kuid lõpus kui enam ei jõua sama kaaluga siis tee kergemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan,et saadi aru.
inside14
Memberaga õlale lendamist taha ma pole küll elusees näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minuteada ei paindu käed sellise kraadi alla 
Arvan,et on mõeldud ettekallutatult hantlitega küljele tõstet(n.ö taha tõstet)mis arendab õla tagumist osa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberPanen selle koos kommentaaridega meili!Aitäh!! aga millal,sest mina ei ole seda veel kätte saanud.
Vabandust kui olen liiga kannatamatu(luis14@hot.ee)
Aitäh!! sain kavad kätte tänud veel
inside14
MemberPanen selle koos kommentaaridega meili!Aitäh!! aga millal,sest mina ei ole seda veel kätte saanud.
Vabandust kui olen liiga kannatamatu(luis14@hot.ee)
inside14
MemberAitäh abi eest!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberIga seeria püüad tõsta raskust .Mina olen jõu tsüklil just nii teinud ja seni tulemuslikult.Nagu surumises kasutatav püramiid aga lihtsalt lähed suurele raskusele aga kergemale enam tagasi ei tule. VÕI KUIDAS EI SAANUD SELLEST KOHAST ERITI ARU.(algul näiteks rinnalt 60kg 6x siis 65kg 4x ja 70kg 2-3x)
inside14
MemberKas sa ei ole eraldi jõukava teinud aga kust siis see aastaga 50-lt-120kg-le tuli sa olid siis 16.Jõumeeste foorumis vastasid see oli see minu teema AASTAGA.
inside14
Memberedit: palju kaalu juurde tuli selle ajaga?Kaalu tuli minul vähemalt 5kg ei tea kas on palju või vähe
inside14
MemberAlustasin(AASTA TAGASI) nädal enne 15a saamist nüüd sain eile 16.Surusin algul 40kg nagu mainitud nüüd 85kg.Alustasin 2 nädalat tagasi lihas trenni,sest jõutrenniga lihast nii palju ei tule ju või mis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberTõsi ka või kes need on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …aga keskmiselt umbes kui hea see minu 45kg aastas oninside14
MemberMIS TOITUMISEST KAS REKORDEID TEHAKSE KA TOITUMISES…………..RÄÄGIN IKKA SURUMIS REKORDIST.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inside14
MemberAitäh!!
inside14
MemberLihase kasvatamise eesmärgil tuleks igat lihasgruppi teha nädalas korra.Ühele lihasgrupile 3-4 erinevat harjutust. Seeriad nii 3×8-12. Näidiskava leiad ülalt menüüst: Tööriistad-treeningkavad.
treeningkavade all on kikjas,et 3-4x nädalas vaheldumisi olen aru saanud,et ikkagi tuleb nädalas kaks korda kava teha NB! edasijõudnute kava jaotunud kaheks selle kopisin sealt(Kava teha soovitatavalt 3-4x nädalas, üla- ja alakeha päevad vahelduvad.)
inside14
Memberläheb umbes 2 tundi(rinnale 3 harjutust,õlale 2,biitsepsile 2,triitsepsile 2)Selleks foorum ongi,et NÕU KÜSIDA võite ju aidata kava õigeks teha.Oleks suuresti tänulik.Tulemused suht normid enda jaoks kuid tahan edasi minna(biitseps eriti ei kasva)muidu nor
inside14
MemberJaotada kaheks…..kas nii,et tuleks trenni päevi juurde(esmaspäev rind,õlg teisipäev biitseps,triitseps kolmapäev need mis on esimeses postituses kirjas ja siis neljapäev rind,õlg reede biitseps,triitseps)kas nädalas 5x trenni liiga ära ei väsita(kool ka ikkagi)
AutorPostitused